df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 52gb dl başlattım. episodes 1-123 yazıyor. eğer sağlam çıkmazsa birazcık içime oturacak gibi geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hepsini bütün halde indirmeseydin keşke. karakterler sarmazsa sıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ilk çıktığında 24 bölümü izlemiştim ve sevmiştim seriyi. sonra sezon arası fln derken kopmuşum. şimdi inen partlara baktım ve ilk 17 bölüm şimdiden rar'dan çıkabiliyor. indiği kadarı izlenebiliyor yani. 24 ü geçtikten sonra bi yandan inerken bi yandan izlerim artık. görüntüyü fln test etmiş oldum bu bahaneyle ve 720p ve gömülü altyazı yok. o yüzden indirmeye devam =) şu 2 günde insin ve yeni ayın kotasına girmesin. ilk 15-20 gün toplu bir şey indirmem artık ttnet in akk sağolsun =) o sırada bu stoğu eritirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 df said: ilk çıktığında 24 bölümü izlemiştim ve sevmiştim seriyi. sonra sezon arası fln derken kopmuşum. şimdi inen partlara baktım ve ilk 17 bölüm şimdiden rar'dan çıkabiliyor. indiği kadarı izlenebiliyor yani. 24 ü geçtikten sonra bi yandan inerken bi yandan izlerim artık. görüntüyü fln test etmiş oldum bu bahaneyle ve 720p ve gömülü altyazı yok. o yüzden indirmeye devam =) şu 2 günde insin ve yeni ayın kotasına girmesin. ilk 15-20 gün toplu bir şey indirmem artık ttnet in akk sağolsun =) o sırada bu stoğu eritirim =) 123 tanesine ek olarak, fairy tail'in 3 tanede ova bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 o da var içinde. adamlar iyi çalışıyor. ne var ne yok paketlemişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 124 yazık ya babası kılpayıyla göremedi, üzdü beni bu bölüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 124 http://i.imgur.com/EtQzd.jpg bide vaooov efektinin WOAHHH olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ahada filler arc girdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 arc mı bölümmü. 125'i seyretmedim o yüzden soruyorum ona göre kasmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bölüm sadece. en azından şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 arc olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 filler arc'ı olmalı, yoksa, açılışta çok kötü bir spolier olacak.(sadece animeyi değil, mangayı takip edenler içinde) ama fazla uzun tutmazlar, çünkü şu halleriyle, güçlü bir lonca'ya karşı zayıf kalırlar. ama arka planda, birilerinin de dahil olması, fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 10v10 pvp modundaki story arclar beni baymaya başlamıştı zaten, ilk bölümlerdeki gibi random quest modunda birkaç fillera hayır demem açıkçası^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Cok yapmacik geldi filler bana :( da kesin arc olucak. Mangaya cok yaklasti 5-6 haftada mangayi yakalardi anime yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 selam ben de geçen hafta başladım. 80lerdeyim. çogzel oldu başlardan buraya harbi bi progress var çizimler olsun espriler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu arada fairy tail'in op şarkılarını kim seçiosa ağzına vuriim çok tırt şarkılar seçiolar ya çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 127 1080p bekliyorumda geçen haftaki ne rezalet bi bölümdü öyle ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bu da rezalet filler. Fİllerlar bitene kadar izlememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 geyikti ya ben izledim fairy tail in geyik muhabbetleri eğlenceli oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 69-75 filler bölümlerini izleyeyim mi sizce. atlayayım mı yoksa? hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 izle. 6 bölüm 1.5 saat tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 çok kötü bir bölüm değildi. eğlenceliydi. sonda nalu esintileri vardı. asıl filler arc haftaya başlayacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Su fillerleri manga yazarina yazdirsinlar. En azindan bi editlesin felan. Naruto fillerlarindan beter olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Remus said: Su fillerleri manga yazarina yazdirsinlar. En azindan bi editlesin felan. Naruto fillerlarindan beter olmus :( geçen haftadaki filler konusunda haklısın, ama bu haftaki, fairy tail ruhuna uygun olmuş. zaten ne zaman loncada takılsalar, çümbüş başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu haftayı seyretmedim ama geçen hafta hayatımda gördüğüm en kötü filler filandı. ben şirketin başında olsam kovardım kim yazdıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar