Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

ilk çıktığında 24 bölümü izlemiştim ve sevmiştim seriyi. sonra sezon arası fln derken kopmuşum. şimdi inen partlara baktım ve ilk 17 bölüm şimdiden rar'dan çıkabiliyor. indiği kadarı izlenebiliyor yani. 24 ü geçtikten sonra bi yandan inerken bi yandan izlerim artık. görüntüyü fln test etmiş oldum bu bahaneyle ve 720p ve gömülü altyazı yok. o yüzden indirmeye devam =)

şu 2 günde insin ve yeni ayın kotasına girmesin. ilk 15-20 gün toplu bir şey indirmem artık ttnet in akk sağolsun =) o sırada bu stoğu eritirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

ilk çıktığında 24 bölümü izlemiştim ve sevmiştim seriyi. sonra sezon arası fln derken kopmuşum. şimdi inen partlara baktım ve ilk 17 bölüm şimdiden rar'dan çıkabiliyor. indiği kadarı izlenebiliyor yani. 24 ü geçtikten sonra bi yandan inerken bi yandan izlerim artık. görüntüyü fln test etmiş oldum bu bahaneyle ve 720p ve gömülü altyazı yok. o yüzden indirmeye devam =)

şu 2 günde insin ve yeni ayın kotasına girmesin. ilk 15-20 gün toplu bir şey indirmem artık ttnet in akk sağolsun =) o sırada bu stoğu eritirim =)

123 tanesine ek olarak, fairy tail'in 3 tanede ova bölümü var.
Sosyal ağlarda paylaş

filler arc'ı olmalı, yoksa, açılışta çok kötü bir spolier olacak.(sadece animeyi değil, mangayı takip edenler içinde) ama fazla uzun tutmazlar, çünkü şu halleriyle, güçlü bir lonca'ya karşı zayıf kalırlar. ama arka planda, birilerinin de dahil olması, fena olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...