nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi vermeyin soyle seyler 20 dk dir koptum yani isten gucten, gecen gunde aynisi oldu, kiz arkadasim acti 2 saat dans ettim anasini satiyim. is mis konsantrasyon kalmadi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Önceki sayfada konan videoları izleyen herhangi birinin halen MJ'in pedo olabileceğini düşüneceğine inanmıyorum. Amerika'nın hukuk sistemini kabaca da olsa biliyor olduğumdan zaten çok inandırıcı gelmiyordu, kalan şüphem de gitti yani. Adam büyümemiş resmen yahu, çocuk gibi. Konuşması, hareketleri falan hep çocukça. Önümüzdeki günlerde hakkında senelerdir yapılmış ne kadar spekülasyon varsa hepsinden arınacağını düşünüyorum ben. Arınmasa bile Abso'nun dediği gibi unutulacak gidecek, "king of pop" olarak hatırlanacak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dynun said: burun ameliyatı da başka bi hastalıktan benim bildiğim, burnu düşmüş bi nevi yani. hatta kadınlarda görülen bi hastalıkmış da erkeklerde 1000de 1miş. bahtsız adammışlupus vardi adamda abi, ondan yamuluyodu kulak burun falan it's never lupus yahu, sanssizliga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tatildeydim, internet yoktu bir şeyler yazamadım ama geç değil, başımız sağolsun. Ağlamadım ama gözlerim doldu uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi black or white dinlerken embesil gibi hareketler yaptigimi farkettim az once ilk kattayim perdeler de acik insallah kimse gormedi ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 haha abi orta okulda falan cakma ingilizceyle eslik ederim bide. kendim uydururdum bi tarafimdan. simdi de cok farkli degil abi, yetisemiyorum ki adamin hizina. suna bak tekerleme gibi Tell me what has become of my rights Am I invisible because you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of bein' the victim of shame They're throwing me in a class with a bad name I can't believe this is the land from which I came You know I do really hate to say it The government don't wanna see But if Roosevelt was livin' He wouldn't let this be, no, no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hepimiz küçükken moonwalk yapacağız diye heder olmuşuzdur =) bitane ses kaydım var küçükken black or white ı söylerken battif yumma gimmi omma durma beybi black or white sonra da bir düşme sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Benim Bad albumu kasetinde ses kaydim var, yil 88. Datcada defalarca dinlerdim kasedi. Bir gunde kaset calarin uzerinde tuslara basarken record tusuna basiyorum, muzik duruyor "Anneeeeee SES GELMIYOOOO" diye bir ses ve muzik devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Penthesilea said: hatta bu versiyonunu http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU lan bu şarkıyı işte ilk okul ya 3 yada 4. sınıftaydım lan vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 olm sorma raki koymaya gidim kalmisti ki kendimi zorlayip yatiyorum simdi ehueuh cok efkarlandim lan babamin history kaset setini aldigi gun canlandi direk acinca sarkiyi, baya loopladim en sevdigim sarkisiydi o zaman da albumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 2 gün önce benimde gözlerim doldu. hala tüylerim diken diken oluyor adamın parçalarını dinlerken, kliplerini izlerken. o değil de şu videoları izledim acayip şaşırdım hala kendime gelemedim. micheal jackson'ı sadece sahnede izleyenler asla çocuk ruhlu biri olduğuna karar veremezler. çok ciddi sahnede çünkü bu da ne kadar profesyonel biri olduğunun açık ara kanıtıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hurriyet said: Bu arada Dr. Murray'ın sadece 11 gün önce Jackson'ın özel doktoru olarak AEG Live sigorta şirketi tarafından kiralandığı ve göreve başladığı belirtiliyor. Firma, Jackson'ın Londra konserlerinin de planlayıcısı olduğu ileri sürüldü. Hürriyet'te söyle birşey yazıyordu. Bu kullandıgı ilaçları kontrolünde aldığı adam'da Dr. Murray denen herif. İddia doğruysa eğer cok dramatik olmuş. Adamı kıcı kırık bir konsere yetiştirmek icin öldürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=So-kNWU02QY bunu koyamadanda edemedım, adamın cevabı budur medyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 evet bu kadar manidar bir cevap olabilir ancak, şarkı da klibi de en sevdiklerim arasındadır taa o zamandan beri. hoş gerçi o vakit anlamamıştım olayı 20 yıl önce, lunaparkın yıkılmasını kötü sanmıştım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Of çok fena. said: LOS ANGELES - Michael Jackson'ın, uzun bir aradan sonra sahneye geri dönmeyi vaat etmişken, ani ölümü milyonları hazırlıksız yakaladı. Ancak ünlü yıldıza yapılan otopsinin ön sonuçları Michael Jackson'ın aslında uzunca bir süredir "yaşayan ölü" olduğuna işaret ediyor. İşte raporun İngiliz The Sun gazetesinin ulaştığı bazı bölümleri... Medyaya sızan rapora göre, bir zamanlar atletik vücuduyla hayranlık uyandıran ünlü şarkıcının bedeni bir iskelete dönmüş. Günde sadece bir öğün yemek yiyebildiği söylenen Jackson'ın midesinde de sadece ilaç kalıntıları bulunmuş. Rapor en az 13 estetik operasyon geçiren pop kralının vücudunda ameliyat izleriyle birlikte çok sayıda iğne izinin bulunduğunu da belgeliyor. Michael Jackson'ın kalçasında, kasıklarında ve omuzlarında yoğunlaşan bu iğne izlerinin, yıllardır günde 3 kez vurdurduğu ağrı kesici iğnelerden kaynaklandığı sanılıyor. Otopsi sırasında Michael Jackson'ın dizleriyle baldırlarının ön kısımında morluklara da rastlanmış; ancak sebebi belirlenememiş. Ünlü yıldızın burun kemiği tamamen, burnunun sağ tarafıysa kısmen çökmüş. İmajının en önemli unsurlarından olan saçı da nereydeyse tamamen dökülmüş. Kalbinin durması üzerine kendisine hayata döndürmek için yapılan kalp mesajı esnasında dört kaburga kemiği kırılan Michael Jackson'ın ailesinin, onun bu hale gelmesine göz yumduğu iddiasıyla, öldüğü sırada yanında bulunan doktoru Conrad Murray'i dava etmeye hazırlandığı söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Yazık adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bence bomba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 İnsanların kendilerinin hayal bile edemeyeceği başarılara ulaşan kişilere karşı bok atma eğilimi ne acınası bir şeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 OF PEDO XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ayıp lan kaldır şu resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Üfff ölüm topiclerini trollemeyin bari be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ekikiki pedo bear esprisi yaptım ekikiki...bu mudur yani? baya komiksiniz lan..aa dur artık pedobear sıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar