Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Önceki sayfada konan videoları izleyen herhangi birinin halen MJ'in pedo olabileceğini düşüneceğine inanmıyorum. Amerika'nın hukuk sistemini kabaca da olsa biliyor olduğumdan zaten çok inandırıcı gelmiyordu, kalan şüphem de gitti yani.
Adam büyümemiş resmen yahu, çocuk gibi. Konuşması, hareketleri falan hep çocukça.
Önümüzdeki günlerde hakkında senelerdir yapılmış ne kadar spekülasyon varsa hepsinden arınacağını düşünüyorum ben. Arınmasa bile Abso'nun dediği gibi unutulacak gidecek, "king of pop" olarak hatırlanacak her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

haha abi orta okulda falan cakma ingilizceyle eslik ederim bide. kendim uydururdum bi tarafimdan. simdi de cok farkli degil abi, yetisemiyorum ki adamin hizina.

suna bak tekerleme gibi

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I'm tired of bein' the victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name
I can't believe this is the land from which I came
You know I do really hate to say it
The government don't wanna see
But if Roosevelt was livin'
He wouldn't let this be, no, no
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce benimde gözlerim doldu. hala tüylerim diken diken oluyor adamın parçalarını dinlerken, kliplerini izlerken. o değil de şu videoları izledim acayip şaşırdım hala kendime gelemedim. micheal jackson'ı sadece sahnede izleyenler asla çocuk ruhlu biri olduğuna karar veremezler. çok ciddi sahnede çünkü bu da ne kadar profesyonel biri olduğunun açık ara kanıtıdır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Hurriyet said:

Bu arada Dr. Murray'ın sadece 11 gün önce Jackson'ın özel doktoru olarak AEG Live sigorta şirketi tarafından kiralandığı ve göreve başladığı belirtiliyor. Firma, Jackson'ın Londra konserlerinin de planlayıcısı olduğu ileri sürüldü.

Hürriyet'te söyle birşey yazıyordu. Bu kullandıgı ilaçları kontrolünde aldığı adam'da Dr. Murray denen herif.

İddia doğruysa eğer cok dramatik olmuş. Adamı kıcı kırık bir konsere yetiştirmek icin öldürmüşler.
Sosyal ağlarda paylaş

Of çok fena.
said:
LOS ANGELES - Michael Jackson'ın, uzun bir aradan sonra sahneye geri dönmeyi vaat etmişken, ani ölümü milyonları hazırlıksız yakaladı. Ancak ünlü yıldıza yapılan otopsinin ön sonuçları Michael Jackson'ın aslında uzunca bir süredir "yaşayan ölü" olduğuna işaret ediyor. İşte raporun İngiliz The Sun gazetesinin ulaştığı bazı bölümleri...

Medyaya sızan rapora göre, bir zamanlar atletik vücuduyla hayranlık uyandıran ünlü şarkıcının bedeni bir iskelete dönmüş.

Günde sadece bir öğün yemek yiyebildiği söylenen Jackson'ın midesinde de sadece ilaç kalıntıları bulunmuş.

Rapor en az 13 estetik operasyon geçiren pop kralının vücudunda ameliyat izleriyle birlikte çok sayıda iğne izinin bulunduğunu da belgeliyor.

Michael Jackson'ın kalçasında, kasıklarında ve omuzlarında yoğunlaşan bu iğne izlerinin, yıllardır günde 3 kez vurdurduğu ağrı kesici iğnelerden kaynaklandığı sanılıyor.

Otopsi sırasında Michael Jackson'ın dizleriyle baldırlarının ön kısımında morluklara da rastlanmış; ancak sebebi belirlenememiş.

Ünlü yıldızın burun kemiği tamamen, burnunun sağ tarafıysa kısmen çökmüş. İmajının en önemli unsurlarından olan saçı da nereydeyse tamamen dökülmüş.

Kalbinin durması üzerine kendisine hayata döndürmek için yapılan kalp mesajı esnasında dört kaburga kemiği kırılan Michael Jackson'ın ailesinin, onun bu hale gelmesine göz yumduğu iddiasıyla, öldüğü sırada yanında bulunan doktoru Conrad Murray'i dava etmeye hazırlandığı söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...