roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 merhaba sevgili dostlar. az önce notlarıma baktım ve gördüm ki hayatımda ilk defa alttan ders bırakıyorum. mat2'den kalmışım, F direkt. nasıl bir duygu, nasıl bir durum bu tecrübeli abilerim ablalarımdan yorum istiyorum. teşekkürler. not: ortalamam 2.51. kendimi bok gibi hissediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahaha ben flerimi soylesem,mutsuzlugun kralı olur burda.hele not ortalamamı soylesem,dogmamış cocuklar aglar... uzulme gecilir,en azından repeat olmamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bi halt olmaz. Seneye alır verirsin. 1-2 dersten çakmayla bişey olmaz. Bende ilk kez kaldığımda kendimi berbat hissetmiştim. Ama bişey olmuyormuş. Üzülme. En önemli şeyi en sonda söyledim. Üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 olağan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ''Ya ders geçtim lan. Oleey sdfsdgh.'' diye topic acsan daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 adam ders bırakmış ağlıyo ya. evladım seni arenada aslanlara atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2.51 diye beğenmediğin ortalama, benim geçen seneki ortalamamın 8 katı :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 alıştır kendini. ilerde de kalabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sen ytü deilmisin hem.olm essek baglasan bitiriyormus.raad ol sen sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2.51 candır ben 1.55 ten 1.85 e cekıp sımdı 2.20 cekıp yaz okulundan sonra 2.30 hedeflerındeyım 3. sınıf sonuda 2.50 ınsallah bak neler cekıyo bazıları 2.50 için :) bide 2.70 le mezun olsak iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 annem derdi oğlum dik başlılık yapma alttan al biraz diye bende öyle yaptım alttan 4 ders alıyorum eehiehie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahahhahhha çok yanlış almışsın mesajı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2.51 e burun kıvırmak ne demek ya? Bunu ortalık yerde söyleme, çok pis dayak yersin şimdiden söyliyim. Şahsen ilk dönemimde 1.81 le gözetimden ucu ucuna sıyırmış, ikinci dönemimde gözetime girip yaz okulunda kurtarmış, aklı başına ancak 2. senesinde gelmiş biri olarak not ortalamamı 2.50 ye çıkarınca gayet sevindirik olmuştum, ki bunu bulamayanlar filan var tonla. O yüzden notunun kıymetini bil. Hem 2.5-3 civarı ortalama filan idealdir. 3.5-4 filan hayra alamet değil, inek derler lan adama. 3-3.5 arası filan da iyi sayılır da yine de uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2.76 yaptım bu dönem ve mat yine kaldı. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bi dönemde 16 sınava girdiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kocaeli üniversitesinde çevre mühendisliği okuyorum bu arada. hani böyle makinacı falan olsam tamam. ayar oluyorum. 146 kişi bu dersi almış bizim bölümde. 1 kişi A, 2 kişi B, 14 kişi C, 33 kişi D, 32 E var ve 64 tane F yani kalan var. Aslında kalan çok ama nebliym şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ana deli galiba bu. nolcek olum yaşa hayatını bi f ten kim ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 22 dersin 6 ya da 7 sinden kalarak 1. sınıfı tamamlıyorum asd o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 1 tane dersten kaldım diye topic açılır mı ya. Hahahah hatta Zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 "roket adam" said: kocaeli üniversitesinde çevre mühendisliği okuyorum bu arada. hani böyle makinacı falan olsam tamam. ayar oluyorum. 146 kişi bu dersi almış bizim bölümde. 1 kişi A, 2 kişi B, 14 kişi C, 33 kişi D, 32 E var ve 64 tane F yani kalan var. Aslında kalan çok ama nebliym şimdi. ya cevrede kızlar vardır boyle teknik resim cantasını bile bilek tasıyan,onalar ne calısır,allahın belaları,kitabı yutup gelirler fln.aglarlar sonra kalıcam galiba me mu diye.off ne nefret ediorm onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yok azizim sınav çıkışı off çok kötü geçti 20 falan alıcam diyip 80 90 çakanlar var ya allah belasını versin onların. delirip kız mız dinlemeyecem çenelerini ellerine verecem bi gün. ulan seviniyorum ben de anaa iyi lan bu bile düşük alıosa çan düşük çıkar mis ben de 10 falan yerim max diyorum çandan. bre şerefsiz desene iyi geçti işte nolacak lan kızacam mı!!1111bir!'! sinirlendim bak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 milletin okulu falan var negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 senin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 benım de bir arkadaşım var. geliyo hiç çalışmadım falan diyo ağlanıp duruyo çıkışta kalcam falan diyo bir de sonra alıyo 90ları uyuz oluyorum. insan çalıştığını niye saklar ya ne çeşit bi gerizekalısın. tamam anladık çok zekisin iyi.aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 işte kafa at sen kızsın cat fight olur max. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar