Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttan ders kaldı.


roket adam

Öne çıkan mesajlar

2.51 e burun kıvırmak ne demek ya? Bunu ortalık yerde söyleme, çok pis dayak yersin şimdiden söyliyim.

Şahsen ilk dönemimde 1.81 le gözetimden ucu ucuna sıyırmış, ikinci dönemimde gözetime girip yaz okulunda kurtarmış, aklı başına ancak 2. senesinde gelmiş biri olarak not ortalamamı 2.50 ye çıkarınca gayet sevindirik olmuştum, ki bunu bulamayanlar filan var tonla. O yüzden notunun kıymetini bil.

Hem 2.5-3 civarı ortalama filan idealdir. 3.5-4 filan hayra alamet değil, inek derler lan adama. 3-3.5 arası filan da iyi sayılır da yine de uzak durmakta fayda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

kocaeli üniversitesinde çevre mühendisliği okuyorum bu arada. hani böyle makinacı falan olsam tamam. ayar oluyorum.

146 kişi bu dersi almış bizim bölümde. 1 kişi A, 2 kişi B, 14 kişi C, 33 kişi D, 32 E var ve 64 tane F yani kalan var. Aslında kalan çok ama nebliym şimdi.

ya cevrede kızlar vardır boyle teknik resim cantasını bile bilek tasıyan,onalar ne calısır,allahın belaları,kitabı yutup gelirler fln.aglarlar sonra kalıcam galiba me mu diye.off ne nefret ediorm onlardan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok azizim sınav çıkışı off çok kötü geçti 20 falan alıcam diyip 80 90 çakanlar var ya allah belasını versin onların. delirip kız mız dinlemeyecem çenelerini ellerine verecem bi gün.

ulan seviniyorum ben de anaa iyi lan bu bile düşük alıosa çan düşük çıkar mis ben de 10 falan yerim max diyorum çandan. bre şerefsiz desene iyi geçti işte nolacak lan kızacam mı!!1111bir!'!

sinirlendim bak yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...