Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 said: Kulübümüz’den Açıklama 22.06.2009 18:59 Kulübümüz’ün Gökhan Zan’ın transferi ile ilgili açıklamasıdır: Geçen yıl Temmuz ayında 1+1 olarak sözleşmesi imzalanan Gökhan Zan ile bu yıl kadro planlamasını takiben görüşmeye başlanmış, futbolcuyla bir-iki defa şifaen konuşulmuş, kendisinden bugün isteyeceği ücretle ilgili talebi beklenirken başka bir kulüple anlaştığı öğrenilmiştir. Gökhan Zan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz. BEŞİKTAŞ JK
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahha. gökhan zan bizi sattı gibi yazı olmuş.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OAOHAEHAO SUPER LA, oh be bakiden sonra zandan da kurtulduk, zapoyu satmazlar da o oynar inşallah toromanla.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iyi olmuş. en kötü defansta durur. en kötü galatasaray milli takıma bir fazla oyuncu soktuğu için aldığı bonus artar.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Defansta dursun diye alınmadı mı zaten?
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 toroman gibi 3 adam çalımlayıp asist yapma, ceza sahası dışından gol atma gibi özellikleri yok zaten defansta duracak tabii
PZero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hayırlı olsun galatasaraya gökhan zan süper oyuncudur :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:: . mehmet topuzdan sonra gökhanıda elimizden kaçırdık allah kahretsinnnnn :D:D:D:D:d inşallah ibrahim üzülmezide galatasaraya kaptırmayız msaısdhaskjdhdkjasdhaskd
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iyi yedek kaleci olur hakkaten ama 1on1 ve reflex düşük :(, tendency to punchta yüksektir bunda.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 PZero said: hayırlı olsun galatasaraya gökhan zan süper oyuncudur :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:: . mehmet topuzdan sonra gökhanıda elimizden kaçırdık allah kahretsinnnnn :D:D:D:D:d inşallah ibrahim üzülmezide galatasaraya kaptırmayız msaısdhaskjdhdkjasdhaskd Çaktırma da stres var sende
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Khelben said: iyi olmuş. en kötü defansta durur. en kötü galatasaray milli takıma bir fazla oyuncu soktuğu için aldığı bonus artar. BulletRide said: Defansta dursun diye alınmadı mı zaten? LOL :D
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Llama said: hayırlısı olsun demiş zati denizlinin raporu defans göbeğini boşaltınmış toraman dışında kimseyi istemiyormuş orda Toraman'ı da tutmuyolar ki göbekte, bi sağ bi sol bek yapıp duruyolar kafalarına göre
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 PZero said: hayırlı olsun galatasaraya gökhan zan süper oyuncudur :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:: . mehmet topuzdan sonra gökhanıda elimizden kaçırdık allah kahretsinnnnn :D:D:D:D:d inşallah ibrahim üzülmezide galatasaraya kaptırmayız msaısdhaskjdhdkjasdhaskd Züğürt tesellisi 3...
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gs li olarak bi gokhan zan beklemiodum sahsen.emre aşık var yani.bence iyi bir yedek olur gokhan.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya bu gökhan zan'a giydirdikleri forma neyin nesi bunu maçlarda falan giymezler herhalde rezalet birşey çünkü ahanda http://www.ajansspor.com/resim/gokhanzan_gs_poz09.jpg
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gelecek sezon formaları tam netleşmedi sanırım.o yuzden böle bişi giydirmişlerdir :) servet gelirkende kazma demiştim.gokhan zandan nefret ederim.kesin patlama yaşar beni utandırır
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gs ye hayırlı ugurlu olsun.fena defans degildir gokhan.arada ekstrem fauller yapıyor sadece baska da kusurunu gormedim ben.art niyetli bir oyuncu degil ama lugano gibi..
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 adamın imza atarken omzu çıkmış 3 hafta yokmuş
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pascalnouman said: art niyetli bir oyuncu degil ama lugano gibi.. "Hangi topikten nasıl FB'ye laf atarız tutorial".
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tırsıyordum fb ile adı geçiyor diye iyi oldu :D
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aktiftablet said: Khelben said: iyi olmuş. en kötü defansta durur. en kötü galatasaray milli takıma bir fazla oyuncu soktuğu için aldığı bonus artar. BulletRide said: Defansta dursun diye alınmadı mı zaten? LOL :D çok fail olmuşum. en kötü yedekte durur, ve galatasaraya milli takımda 1 oyuncu daha demektir dicektim. yazamamışım :D
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aiko said: adamın imza atarken omzu çıkmış 3 hafta yokmuş Zaten adamın kollarını gövdeye bağlayıp öyle sürecez sahaya. Ne de olsa futbolda ellik bişi yok böyle oynasa da problem olmaz ona, ama kolu sabit dursun da çıkmasın :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 radagast62 said: ya bu gökhan zan'a giydirdikleri forma neyin nesi bunu maçlarda falan giymezler herhalde rezalet birşey çünkü ahanda http://www.ajansspor.com/resim/gokhanzan_gs_poz09.jpg reklam çok kötü duruo
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 id idmandada bu vardı üstlerind eherkezin
Öne çıkan mesajlar