Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gokhan Zan Galatasaray da

ajmet

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Şimdii yorumlarımıza geçelim.

Gökhan Zan'ı milli takım kadrosuna pek yakıştıramazdım. BJK'da da Toraman falan varken oynamamalı derdim.

Bence öyle çok iyi bir stoper değil.

Ancak takımda ciddi bir stoper açığı vardı, yokluktan Hakan oynuyordu göbekte. Servet'in satıldığını da göze alırsak en az 2 düzgün defans göbeği transferi şarttı. Yabancı kontenjanı yüzünden de en fazla 1 adam alabileceğimizden dolayı 2. adamın yerli olması şart. Eh, şöyle bir bakıyoruz lige, 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitede pek yerli stoper yok, hoş Gökhan da değil bence ama en azından eldeki seçenekler arasında en iyisiydi. Üstelik bonservisi de elinde, bedavaya geldi.

8 milyon euro'ya Servet'i satıp üzerine Gökhan'ı bedavaya almak bence çok çok güzel bir hamle. Ha, Gökhan Servet'in yerini doldurur mu? Hayatta dolduramaz. Ancak Servet gibi bir anda patlaması coşması lazım ki pek ümit vermiyorum. Ama en azından iyi bir yedek, lig için iyi bir as oyuncu, Avrupa'da da zaman zaman kullanılabilecek güvenilir bir adam olur. Zaten dediğim gibi hazır yetişmişler arasında daha iyisi yok Türk olarak an itibariyle.

O değil de Yıldırım Demirören'in yüzünü ve açıklamalarını merak ediyorum :D

bir ton saçma yorum içinde buna benzer birşey yazcaktım çok yerinde bir yazı olmuş.

favori bir adamım değil, çoğu kişininde değildir. ama takımı düşünürsek yerinde ve zamanında bir transferdir. ayrıca servette gs'a transfer olunca öyle çok gözde bir adam değildi(hoş servette favorim değil, hatta gitmesi uygun bir paraya yerinde de olmuştur) ama belki zanda da bir patlama yaşanır ve bunları diyenleri mor eder.

hem takımın ihtiyacı olan bir yere bir transfer
hem para verilmeden yapılan bir transfer
hem milli takımda oynayan(demekki beğenmesemde/beğenmesekte) (belli bir kalitede) oyuncu alınmış oldu

hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş için Gökhan Zan ın gitmesi ne kötü oldu ne iyi.

yedek duracaktı beşiktaşta.iyi bir yedek olurdu.

Beşiktaş'ın artık daha profesyonel bireysel hatalara yer vermeyecek bi kadro oluşturması gerek.
Gökhan zan 2 hafta var 5 hafta yok.
Artık Şampiyonlar Liginde bir takımız 2kupa alarak ligi kapatmış bir takım.

Daha sağlam kadro kurulması şart beşiktaşta o yüzden bu tarz adamların kalıp kalmaması önemli değil.
Sevdiğim oyuncuydu kalsaydı sevinirdim ama gitmesinede üzülmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Zan Türkiyedeki potansiyeli en yüksek defans oyuncularından biriydi ama fiziği iyi olmasına rağmen çok çıtkırıldım bir oyuncuydu.Aslında bunun nedeni de teknik heyetten geçiyor biraz da.Gökhan Zan da en azından bir background var ve belli bir çizgisi olan sürpriz yapmayan bir oyuncu.Taş gibi bir defans oyuncusu olamadı çabuk sakatlanmaları yüzünden.Bakalım belki sorun BJK dedir.GS da çok az sakatlık yaşar ve iyi de oynar.Saatli bomba olduğu gerçek ama performansından değil acaba sakatlanır mı sakatlanmaz mı soruları yüzünden.Türkiye de defans oyuncusu da çok olmadığına göre bedavaya gelen Gökhan Zan her türlü artı kazançtır.Şu Yıldırım Demirörenin yönettiği bir klübü şampiyon yapan Fener ve GS ağlamalılar hallerine:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlık problemleri olmasa,aslında çok iyi bir stoper Gökhan Zan

ama sürekli sakatlanması ayrı bir dert,adam yıkılıyor dayanamıyor.Sakatlıktan çıkıp güçlenmeye başlıyor,formunu yakalıyor falan derken tak yine devriliyor,ne oldu sakat.

Severim aslında iyi adam ama denildiği gibi üç büyükleri hak eden bir adam değil,

Zapo'ya güveniliyor olabilir hala gerçi satılabilirse satılsın demişti Mustafa Denizli onun için ama kalırsa ben daha iyi işler yapacağına eminim

Neyse iyi birşey gitmesi aslında BJK için asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Demirören bakalım ne zaman delirecek.

M.Topuz tam rezaletti.

Üstüne Nihat olayı patladı

Şimdi Gökhan Zan kaçtı.

Yabancı kontenjanı dolu adam alamıyo (Gordon zar zor gönderildi daha Higuain falan da var)

hayırlısı olsun demiş zati
denizlinin raporu defans göbeğini boşaltınmış toraman dışında kimseyi istemiyormuş orda
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sakatlıklar olmasa çok iyi yerlere gelebilirdi.Zaten Gökhanı 1 sezon adam gibi izleyemedik Beşiktaşta.Sürekli sakatlanan bir adam da kapasitesini nasıl gösterecek.Gaziantep zamanı ki daha genç olduğu zamanlar gayet iyi oynuyordu.Akıllı defans Gökhan.Ben gerçekten yüzde 100 ü bırakın 80 lik Gökhanı bile izleyemediğimizi düşünüyorum.Bakalım GS de sakatlanmazsa ve oynarsa en azından milli takıma da faydası olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...