lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hoşunuza gitmez tabi :) yeni nesil bilmez bi zamanlar başkent-bilkent, faces-twenty idi, on yıllık inanılmaz paticik deneyimini kitlelerden mahrum bırakma bu arada, hatta kitaplaştır sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 cenx said: altını çizmiş bi de hey yavrum hey. "bütün televizyon kanalları" demedim orda. her kanalı izlemem elbette mümkün değil düşünürsen. altını çizdiğin yeri tekrar okursan sevinirim. tamam "fail!" "epic fail!" diye herşeye atlamak moda da, fail'leyeyim derken fail'lik yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kiviiiir kiviiiir assadaan yukardaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fail diye atlamak moda mı yüzlerce yıldır insanlar aynı senin oldugun gibi fail olup parmakla gösteriliyorlar bonec çok abartı olmasa da haksız bi tarafın olmasa da o profil fotosuyla işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 heyoo. flamerlar 24 saat görevde. buyrun flamelenmek ücretsiz. bir flamelenmeye bir flamelenme bedava. Olay ayın 19'unda olmuş, 19'u akşamı televizyonlarda yayınlanmamış. kastedilen bazı televizyon kanallarında hiç bahsedilmemesi. ancak ertesi gün -hatta belki de o mesaj girildikten sonra- star tv'de yayınlanınca oo çok büyük bir hata etmişsin oluyor. "tüm kanalları izledim, hiç birinde yayınlanmadı" demişsin gibi hemen ofsayta geçerler. hani mal bulmuş mağribi denir ya, hah aynı hesap. ha bir de "Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" lafı vardı. o yüzden ne kadar laf anlatsak boşa. olayı tartışmak yerine trollemek de enfes bir durum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bone said: ha bir de "Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" lafı vardı. efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 recep akdağı protesto etsen ne etmesen ne... karaciğeriniz mi düzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bone said: cenx said: altını çizmiş bi de hey yavrum hey. "bütün televizyon kanalları" demedim orda. her kanalı izlemem elbette mümkün değil düşünürsen. altını çizdiğin yeri tekrar okursan sevinirim. tamam "fail!" "epic fail!" diye herşeye atlamak moda da, fail'leyeyim derken fail'lik yapmayın :) kızma bonecım saka yapıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 odiflame said: katılmıyorum.adamlar yüzde 47 almışlar.halk onları seçmiş.bakan kürsüye çıkmış konuşuyor.oy vermeseniz bile saygı göstereceksiniz.halk seçmiş yuhlamamak lazım.demokrası budur. evet demokrasi budur halk demokratik hakkını kullanıp protesto ediyor... birde kimse onu bakan yapmadı eğer kitlelere hitap ediyorsan seni kimse sevmek zorunda değil seni sevmeyenlerede sakın kürsüden ders verme verirsen bakanın düştüğü duruma düşersin... komik ve acınası bir durum bakanımız için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 iyide adama neden kızıyorsunuz. =) nedir yani? demek ki o kafadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ironiden anlamayan bir nesle aşina değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ekşide olayın detaylı anlatımı vardı burda hiç sözü edilmemiş. sanırım şöyle, sbf öğrencileri bakan çıkınca atatürk posterleri açmışlar. sonra kitleden alkış gelmiş ancak bakan sesini yükseltip konuşmaya çalışmış, beklememiş saygı göstermemiş direkt kendisine yöneltilse de öyle gözükmeyen bir protestoyu profesyonel olup kendisine yöneltilmemiş gibi karşılamayıp olayın üstüne çıkmak istemiş. daha sonra başlamış bu yuhalamalar. ekşideki tam yazıyı arayamadım okuduğum zamandan kalanları söylüyorum aklımdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 atıyorum bir istanbul üni ile bilkent'in farkı da budur. birisinde mezuniyet konuşmasına bakan gelir, yuhalanır. diğerine yiyiyorsa gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hehe o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gellidus said: lovecraft0Z said: hayır o eşittir yanında parantez noluyo adamlar şu havada: berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda tanrı: ... 10 yillik paticik tarihimdeki en sacma 10 post listesine 4. siradan girdi bu sacma post ve sacma sahibi.. İlk üçü çok sağlam şeyler herhalde ._.? Ractamainus said: atıyorum bir istanbul üni ile bilkent'in farkı da budur. birisinde mezuniyet konuşmasına bakan gelir, yuhalanır. diğerine yiyiyorsa gelsin =) ahaha xD seviyorum sizide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ractamainus said: atıyorum bir istanbul üni ile bilkent'in farkı da budur. birisinde mezuniyet konuşmasına bakan gelir, yuhalanır. diğerine yiyiyorsa gelsin =)Ankarada yaşasaydın, siyasi simaları hayatının her köşesinde görmeye alışırdın ;) İster bakan olsun, ister çiftçi, eğer bir insan Atatürk'e saygısızlık edebiliyorsa, verilern tepkiyi anlayamayıp, kürsüden hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsa, o insanın yuhlanmaktan başka şansı kalmamıştır, haketmiş demektir.. Halk yeri geldiğinde tepkisini çok güzel koyar ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bilkent öğrencileri halk mı ki, halkın üstünde onlar hepsi tiki, beyinleride yok, neyi yuhladıklarını bile bilmiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sbf siyasal bilimler fakultesi ise eger, helal olsun. sabancida sbf ciler ataturk yuhalicak sekilde yetisiyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 görüyorum ki friendly fire açık kalmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bilkent'te sbf fakültesinde hocalar ayarlıyor bunu sanırım. 3 sene önce bizim mezuniyette de atatürk posterleri açmışlardı. her sene açıyorlar heralde. ayrıca 3 sene önce abdullah gül gelmişti. bunların gelmesinin sebebi de çocuklarının da mezunlar arasında yer alması 3 sene önce abdullah gül herhangi bir ayıp yapmamıştı ne saçma sapan konuşmuştu ne posterlere garip bir tepki vermişti. protesto da edilmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 cemad said: bilkent'te sbf fakültesinde hocalar ayarlıyor bunu sanırım. 3 sene önce bizim mezuniyette de atatürk posterleri açmışlardı. her sene açıyorlar heralde. ayrıca 3 sene önce abdullah gül gelmişti. bunların gelmesinin sebebi de çocuklarının da mezunlar arasında yer alması 3 sene önce abdullah gül herhangi bir ayıp yapmamıştı ne saçma sapan konuşmuştu ne posterlere garip bir tepki vermişti. protesto da edilmemişti Abdullah Gül'lü olan ki mezuniyette bende vardım da izleyiceler arasında.Bilkent öğrencisinde pek öyle siyasi kimlik yok.O atatürk resimlerinin arkasındada türk bayrağı vardı mesela kimiside onu kaldırıyordu.Paralı okuyupta protesto etcek adam sayısı gördüğüm kadarıyla azdı Genelde bu tip organizasyonlar burslulardan çıkıyor. Birde onlar halk değil tikky diyen arkadaş neye göre söylüyor merak ettim yani paralı okuyan öğrenci olunca hayvan mı olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 O arkadaş bunu düşünüyor. odiflame said: ironiden anlamayan bir nesle aşina değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ginaly said: saçmalamış bizimkiler. +1 gerenksiz şeyler özellikle bilkente yakışmayan davranışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 art avrasya TVde izledim bunu ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 KillJoy said: ginaly said: saçmalamış bizimkiler. +1 gerenksiz şeyler özellikle bilkente yakışmayan davranışlar. hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar