midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bugüne kadar yedğim en güzel dondurmayı yedim az önce. İstanbul, Bostancı'da minib. cad. üzerindeki Shell'in hemen karşısında bir fırının önünde satıyor. Aromalı dondurma falan değil bildiğin kavun yedim, gerçekten meyveden yapıyormuş adam. Tadı, kokusu, ferahlığı harikaydı gerçekten allah aşkına gidin bir deneyin. Yaşar maşar ama adam çözmüş bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 demekki modada bulunan dondurmacıyı keşfetmemişsin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Adını görünce canım midye dolma istedi. Sakarya'nın dandik midyelerinden yiyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 maraşlımıymış sorsaydın çünkü maraştaki yaşar usta da bence maraş'ın en iyi dondurmasını yapıyor , bi bağlantısı falan çıkmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 memleketlerini bilmiyorum ama başka şubemiz yok dedi oradaki eleman, bizzat sahibini görmedim dileyenler ekşisözlükten de okuyabilir yaşar usta dondurma ve yaşar usta Bella said: demekki modada bulunan dondurmacıyı keşfetmemişsin daha. ben modadaki yeri deniyim sen de yaşar ustayı bir dene ondan sonra yaparız karşılaştırmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bella said: demekki modada bulunan dondurmacıyı keşfetmemişsin daha. Ali ustayı diyosan hiçbi olayı yok. Tamam güzel dondurma ama birçok yerde bulabilirsin o güzellikte dondurmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 evet ali usta. mükemmele yakın bence. her modaya gittiğimde kesin alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bende yaşar pastanesidir diyerekten onay vermeye gelmiştim ki farklıymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kmaraştaki yaşar pastanesinden şoklanarak yeni gelmiş dondurmamı kaşıklıyordum okurken ama fıstığını az serpmiş adam. Malesef kadayıfın üstüne koyup yemek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 evimin karşısında yinede yemiyorum dondurma sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu ara sokakta bi dondurmacı değil miydi? Eğer öyleyse ben bi kez yemiştim ve epey iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 maraştakiyle bir alakası yok bunun, maraş dondurması yapmıyor zaten bildiğim kadarıyla. kafasına eserse yapar belki günlük çıkıyormuş ürünler. evet arcane sokakta sayılır, bir fırın var onun bahçesinin hemen girişinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 adamınbiri said: evimin karşısında yinede yemiyorum dondurma sevmiyorum. sen yaşamıyosun bence. oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 taksimdeki milano dondurmacısı > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 khor bros frozen custard:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Meybuz yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hayret. paticik gibi elitist bir platformda, dondurma topiğinde kimse Häagen-Dazs dememiş. şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yakınında oturuyorum bi gideyim yiyeyim bakayım hazır dışarda işim varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dikili, roma dondurmacisi (sakizli) > kazim. gerisini siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben de yiyeyim dondurma yaşar ustadan haftaiçi birgün,merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 gittim yedim kavun harbi efsane. çekirdek falan çıkıyor çok müthiş. tavsiye ederim cidden. ayrıca çok ucuz, topu 1 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bizim evin dibinde hemen her önünden geçerken 2x vanilya 1x çilek alıyorum efsane bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 walla ali ustada fistik badem kestane ve findik oneririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BonePART said: walla ali ustada fistik badem kestane ve findik oneririrm dostum sen kuruyemişçi diye dondurmacıya gitmişsin (:P)(:P) yaşar usta dondurma yemeyi severim diyen birinin mutlaka uğraması gereken bi yer. klasik maraş dondurması falan deil adamın yaptığı, meyve yiyosun sanki. canım çekti ya sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar