Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toy Story 3


Seino

Öne çıkan mesajlar

ya sanırım açılmıştı ya da bir konu içinde geçmişti çünkü hatırlıyorum bunla ilgili birşey ama aramada çıkmıyorsa sorun yok asdfdsa

Geçen sene duyurulan birşeydi TS3 ve konusunun da 2. filmde bir ara bahsedilen,"çocuk büyüyecek ve oyuncaklar bir kenara konulacak,sonra üniversiteye gittiğinde hepsi çöpe atılacak" olayıydı.Çocuğun ismini unuttum ama büyüyor ve oyuncaklar gözden düşüyor,onlarda onu geri kazanmanın bir yolunu arıyor işte,

Toy Story'ya ne olursa olsun izlerim,bunun yanında 2010 ve 2011 yılı tam bir devam filmleri yılı olacak Pixar için,eski ünlü serilerinin tamamına devam filmi çekecekler birer tane ki Cars 2 ve A Bugs Life 2'ye kesin gözüyle bakılıyor.Monster Inc'ın de devam filmi söz konusu,hepsi birbirinden harika filmlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
yeni reklam kampanyasi kapsaminda bi kac tane viral gelmis, gun gun guncelleniyor, ken meets barbie, ken dating tips tarzinda baya video var hepsi standart pixar kalitesinde.

favorim,
http://www.youtube.com/watch?v=UdBkub5OuzU

digerleri icin
http://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosUK#g/c/6834E7371DBBEDB6
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Film iyi, Pixar filmleri gittikçe azalan bir eğriyle zirveye yaklaşıyor. Şöyle ki prodüksiyon olarak mükkemmele yaklaşan filmler izliyoruz ancak orjinal fikirler seyreliyor.
Gerçi bu filmi 95'de Pixar'ı Pixar yapan Toy Story'nin devam ve muhtemelen son filmi olarak nitelendirmek lazım. Öyle ki 95'de bu filmi izleyen çocuklar artık eşek kadar oldu. Karakterler bakımından en iyi hollywood animasyonu diyebilirim.
Dublaj/altyazı, gerçekten istemeyen dublajlı izlemesin ama animasyon filmlerinin türkçe dublajlarını çok özenerek yapıyorlar Türkiye'de. Yine iyi bir seslendirmeyle karşı karşıyayız, belki ayının sesi gitmemiş eleştirisine katılınabilir. Ayrıca iyi seslendirme her zaman altyazıyı döver.
İspanyolca "You've Got a friend in me" eşliğinde Buzz süperdi, sadece fikir olarak değil uygulama belki fikirden daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...