Seino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VXJEDUainX4&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çok var yaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ya sanırım açılmıştı ya da bir konu içinde geçmişti çünkü hatırlıyorum bunla ilgili birşey ama aramada çıkmıyorsa sorun yok asdfdsa Geçen sene duyurulan birşeydi TS3 ve konusunun da 2. filmde bir ara bahsedilen,"çocuk büyüyecek ve oyuncaklar bir kenara konulacak,sonra üniversiteye gittiğinde hepsi çöpe atılacak" olayıydı.Çocuğun ismini unuttum ama büyüyor ve oyuncaklar gözden düşüyor,onlarda onu geri kazanmanın bir yolunu arıyor işte, Toy Story'ya ne olursa olsun izlerim,bunun yanında 2010 ve 2011 yılı tam bir devam filmleri yılı olacak Pixar için,eski ünlü serilerinin tamamına devam filmi çekecekler birer tane ki Cars 2 ve A Bugs Life 2'ye kesin gözüyle bakılıyor.Monster Inc'ın de devam filmi söz konusu,hepsi birbirinden harika filmlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 2. filmi hatırlamıyorum ben 1 güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 iyiymiş fragman :) geç bile kaldılar bence ama demekki şu vizyona giricek pixar filminden sonra bu geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yeni reklam kampanyasi kapsaminda bi kac tane viral gelmis, gun gun guncelleniyor, ken meets barbie, ken dating tips tarzinda baya video var hepsi standart pixar kalitesinde. favorim, http://www.youtube.com/watch?v=UdBkub5OuzU digerleri icin http://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosUK#g/c/6834E7371DBBEDB6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 3 September 2010 (Turkey) diyor IMDB. Niye her pixar filmi bu kadar geç çıkıyor Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Ohoo 3 ay var daha gelmesine :/ Toy story sinemada izlediğim ilk filmlerdendir yeri ayrıdır bende,çoluk çocukla izlemeyi göze alıp sinemaya giderim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 seslendirme olayını bihter ile behlül'ün yaptığı doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 doğru. ken ve barbie'yi seslendirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 "behlül woody'i seslendirecek" dendi bana. ölüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2008/8/19/whygodwhy128636613157980667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ilk ikisini sinemada izlemiştim sonra ps1 de oyunlarını oynamıştım bitirememiştim gerçi ama çok güzeldi oyunları. mcdonals oyuncaklarını fln dagıtıodu o sıralar hala duruyo köşede o oyuncaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 heh ben direk toysrus'dan büyük bir buzz lightyear oyuncağı almıştım, tey tey nerde acaba o sınırlı sayıda getirdik vs. demişlerdi, zorla aldırtmıştım anneme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Turkce dublaj igrenc olmus bence sakin dublajli izlemeyin. Lotso'nun (pembe ayi) sesi cok kotu. Kivanc'la Beren'e dicek bisey yok onlari direk reklam amacli cargirmislar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Benim kızları götürmeyi planlıyorum ama özellikle 2. yarı baya gerilim gibiymiş çocuklar için falan acaba korkarlar mı? 5 ve 6 yaşındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0435761/parentalguide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 1 ve 2 'yi izlemistim son 1-2 haftada, buna da gittim orjinal dublaj tam oldu. 3d pek birşey yok ama film baya baya güzel her zamanki gibi. el buzzo, ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Film iyi, Pixar filmleri gittikçe azalan bir eğriyle zirveye yaklaşıyor. Şöyle ki prodüksiyon olarak mükkemmele yaklaşan filmler izliyoruz ancak orjinal fikirler seyreliyor. Gerçi bu filmi 95'de Pixar'ı Pixar yapan Toy Story'nin devam ve muhtemelen son filmi olarak nitelendirmek lazım. Öyle ki 95'de bu filmi izleyen çocuklar artık eşek kadar oldu. Karakterler bakımından en iyi hollywood animasyonu diyebilirim. Dublaj/altyazı, gerçekten istemeyen dublajlı izlemesin ama animasyon filmlerinin türkçe dublajlarını çok özenerek yapıyorlar Türkiye'de. Yine iyi bir seslendirmeyle karşı karşıyayız, belki ayının sesi gitmemiş eleştirisine katılınabilir. Ayrıca iyi seslendirme her zaman altyazıyı döver. İspanyolca "You've Got a friend in me" eşliğinde Buzz süperdi, sadece fikir olarak değil uygulama belki fikirden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yine çok tatlı bi film olmuş,diğer filmleri unuttum,en iyisi bu diyemem ama 10/7 diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 How To Train Your Dragon çook daha güzeldi bundan bence. Sıkıldım hatta izlerkene bunu. Niyeyse hiç bir zaman sevemedim Toy Story serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar