stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hiç yoktan iyidir :( yanarım da en çok transmog run için ZG'a 5 kişi girdiğimizde düşmüştü, 20 attım ona yanarım. Kazanan 43'le mi ne aldı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Karazhandan Fiery Warhorse düştü en sonunda. Geriye Kael'den düşecek kuş dışında bildiğim bişi kalmadı herhalde peşinde olduğum mount drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 karazhan :( oyundaki en iyi yerdi wow tarihinde meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bence de, gerçi en iyi mi karar veremiyorum ama çok zevkliydi katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ashes Of Al'ar düştü :P Ciddi ciddi insan hafiflemiş hissediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben bayağıdır Zg (2) , Karazhan , Malygos (2) , Stonecore, Onyxia , Skadi felan ne varsa yapıyorum yok abi şu saydığım 8 mounttan 1 i bile düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Baron çoooooooooooooook sürdü Zg çoooook sürdü Karazhan çooooook sürdü Stonecore yanılmıyorsam normaldende düşüyor o yüzden bir günde düşmüştü veya 2 gün farmlamıştım. Onyxia 10 hafta falan Skadi gene farmlayarak 1-3 gün arası bi süre Tempest Keep çoooooook sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Huolon bile düşürdü, Skadi ve Stonecore düşürmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Skadi ve Stonecore farmlıcaksın başka yolu yok saatte 5 kez aklna geldikçe girip girip kesicen. Pardon Skadi heroicten düşüyormuş. Günde 1 kere girip bütün charlarınla kesicen denicen sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sıkılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Yok abi düşmüyor 2 bilgisayarda zg felan yaptım toplam tam sayı yok ama 100 ü geçti yani 1 i bile düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bana rare mountlardan sadece onyxia duser gibi oldu. O da wotkda yeni ciktigi donem girdiydik raidde sk diye dustu, 90 mi ne attim adam 100'le aldi dufyh Onunharicinde gormedim bile hic birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 baron 300-500 run sürmüştü gerçi o zaman 0.0001 di heralde drop zg düşmedi kara düşmedi alar düşmedi proto düşmedi abv rng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Absolut said: Baron çoooooooooooooook sürdü Zg çoooook sürdü Karazhan çooooook sürdü Stonecore yanılmıyorsam normaldende düşüyor o yüzden bir günde düşmüştü veya 2 gün farmlamıştım. Onyxia 10 hafta falan Skadi gene farmlayarak 1-3 gün arası bi süre Tempest Keep çoooooook sürdü ulen abso stonecore dakini alim bare diye yırtındım 100 ü geçmek üzere yine düşmedi ne ballıymışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Abso sayende 2 tane mount aldım , stonecore ve vortex den normalden de düştüğünü bilmiyordum. Stonecore da 105 run dan sonra Vortex de 45 den sonra düştü 2 instance dan kurtuldum en azından =P ZG/Onyxia/Eye/Skadi kaldı bakalım :) Wod gelince eski raidleri sololamaya çalışacağız artık firelands felan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ben firelands raidleri için gereken questleri yapmadım o yüzden oraları sololamayı denemedim henüz ama ileride nasılsa bi kolaylık yaparlar girer solalr alev kuşu alırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 GM yazmış zaten ya Wod da lvl 100 ken dragon soul da deathwing i sololayabileceksiniz diye. Eh bir zahmet firelands de sololanabilsin. Yanlız hala diğer instancelardan mount düşmüyor ya, ZG ve Eye hele delirtir =p 2 mount var be 2, bare 1 i düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Blue Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Green Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Yellow Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Red Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Deathcharger's Reins Stratholme (drops from Lord Aurius Rivendare)(dungeon)(hp-68,760)(solo-able by any 90) Fiery Warhorse's Reins Karazhan (drops from Attumen the Huntsmen)(raid)(hp-265,580)(solo-able by any 90) Swift White Hawkstrider Magisters' Terrace (drops from Kael'thas Sunstrider)(heroic)(hp-442,800)(solo-able by most 90's preferably one that can heal some) Reins of the Raven Lord Sethekk Halls (drops from Anzu)(dungeon)(heroic)(hp-295,200)(solo-able by any 90) Reins of the Grand Black War Mammoth Vaults of Archavon (drops from any boss)(raid)(solo-able by most 90's with some type of healing) Armored Razzashi Raptor Zul'Gurub (drops from Bloodlord Mandokir)(dungeon)(heroic)(hp-4,813,652)(solo-able by tank type or classes with pets) Swift Zulian Panther Zul'Gurub (drops from High Priestess Kilnara)(dungeon)(heroic)(hp-4,564,670)(solo-able by tank type or classes with pets) Reins of the Black Drake The Obsidian Sanctum (drops from Sartharion)(raid 10)(3 drakes up)(hp-2,510,100 )(solo-able by tank type or classes with pets) Reins of the Blue Drake Oculus (drops from Ley-Guardian Eregos)(dungeon)(heroic)(hp-3,370,250)(solo-able by any 90) Reins of the Blue Proto-Drake Utgarde Pinnacle (drops from Skadi the Ruthless)(dungeon)(heroic)(hp-431,392)(solo-able by any 90) Reins of the Bronze Drake Culling of Strathholme (drops from Infinite Corruptor)(dungeon)(heroic)(hp-417,911)(solo-able by any 90) Reins of the Drake of the North Wind The Vortex Pinnacle (drops from Altairus)(dungeon)(heroic)(hp-6,639,520)(solo-able by any 90) Reins of the Onyxian Drake Onyxia's Lair (drops from Onyxia)(raid,25 )(heroic)(hp-22,312,000)(solo-able by 90's with pets or healing abilities like tanks, requires some kind of range dps spells) Reins of the Twilight Drake The Obsidian Sanctum (drops from Sartharion)(raid 25)(hp-7,669,750)(solo-able by 90's with pets or healing abilities like tanks) Reins of the Vitreous Stone Drake The Stonecore (drops from Slabhide)(dungeon)(heroic)(hp-4,149,700)(solo-able by any 90) Reins of the Azure Drake The Eye of Eternity (drops from Malygos)(raid 10, 25)(hp-19,523,000)(solo-able by most 90's preferably a class with a pet or some kind of heals like a tank) Flametalon of Alysrazor Firelands (drops from Alysrazor)(raid,25)(heroic)(hp-197,122,144)(only certain classes can solo) Ashes of Al'ar The Eye (drops from Kael'thas Sunstrider)(raid)(hp-3,186,960)(solo-able by most 90's preferred pet or some kind of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Absolut said: Blue Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Green Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Yellow Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Red Qiraji Resonating Crystal Temple of Ahn'Qiraj (drops from everything)(raid)(only ride-able in raid)(solo-able by any 90) Deathcharger's Reins Stratholme (drops from Lord Aurius Rivendare)(dungeon)(hp-68,760)(solo-able by any 90) Fiery Warhorse's Reins Karazhan (drops from Attumen the Huntsmen)(raid)(hp-265,580)(solo-able by any 90)Swift White Hawkstrider Magisters' Terrace (drops from Kael'thas Sunstrider)(heroic)(hp-442,800)(solo-able by most 90's preferably one that can heal some) Reins of the Raven Lord Sethekk Halls (drops from Anzu)(dungeon)(heroic)(hp-295,200)(solo-able by any 90) Reins of the Grand Black War Mammoth Vaults of Archavon (drops from any boss)(raid)(solo-able by most 90's with some type of healing) Armored Razzashi Raptor Zul'Gurub (drops from Bloodlord Mandokir)(dungeon)(heroic)(hp-4,813,652)(solo-able by tank type or classes with pets) Swift Zulian Panther Zul'Gurub (drops from High Priestess Kilnara)(dungeon)(heroic)(hp-4,564,670)(solo-able by tank type or classes with pets)Reins of the Black Drake The Obsidian Sanctum (drops from Sartharion)(raid 10)(3 drakes up)(hp-2,510,100 )(solo-able by tank type or classes with pets) Reins of the Blue Drake Oculus (drops from Ley-Guardian Eregos)(dungeon)(heroic)(hp-3,370,250)(solo-able by any 90) Reins of the Blue Proto-Drake Utgarde Pinnacle (drops from Skadi the Ruthless)(dungeon)(heroic)(hp-431,392)(solo-able by any 90)Reins of the Bronze Drake Culling of Strathholme (drops from Infinite Corruptor)(dungeon)(heroic)(hp-417,911)(solo-able by any 90) Reins of the Drake of the North Wind The Vortex Pinnacle (drops from Altairus)(dungeon)(heroic)(hp-6,639,520)(solo-able by any 90) Reins of the Onyxian Drake Onyxia's Lair (drops from Onyxia)(raid,25 )(heroic)(hp-22,312,000)(solo-able by 90's with pets or healing abilities like tanks, requires some kind of range dps spells)Reins of the Twilight Drake The Obsidian Sanctum (drops from Sartharion)(raid 25)(hp-7,669,750)(solo-able by 90's with pets or healing abilities like tanks) Reins of the Vitreous Stone Drake The Stonecore (drops from Slabhide)(dungeon)(heroic)(hp-4,149,700)(solo-able by any 90) Reins of the Azure Drake The Eye of Eternity (drops from Malygos)(raid 10, 25)(hp-19,523,000)(solo-able by most 90's preferably a class with a pet or some kind of heals like a tank) Flametalon of Alysrazor Firelands (drops from Alysrazor)(raid,25)(heroic)(hp-197,122,144)(only certain classes can solo)Ashes of Al'ar The Eye (drops from Kael'thas Sunstrider)(raid)(hp-3,186,960)(solo-able by most 90's preferred pet or some kind of X( utgarde 'ı ablukaya aldım bu aralar, tüm karakterlerle skadi indiriyorum. 250 mount reward ı bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 İyimiş be 250 mount rewardı ama 250 çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 204 üm =D şu yukarıdakiler , CM mountları , trollerden düşenler felan derken 215 felan olur büyük ihtimalle, wod da da bayağı mount geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Benim 8 senelik hesapta hala 96 tane var sdf. Goblin mountlarım bile yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar