Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 MgT'yi WotLK zamanı Ele Shaman'la solo farmlıyodum zaten ben (Normal/HC) Pet düşürdüm de binek hala düşmedi. Sylhepnia of the Shattered Sun olunca da bıraktım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA rogue char ile 14. runda düştü laaayyyyyynnnnn Deathcharger. Valla düşüyormuş billa düşüyormuş hemde cidden ihtiyacım olan bi anda düştü. Ulan Lord Aurius büyük adammışsın beee. Çirkinim ama Mount bende hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 valla gz hayallerine kavuştun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Abi AHAHAH gz. Bi Murphy kurbanı da sen oldun. Ben mainimde 57 defa denemiştim, sonra çift client açıp arkadaşımın karakteriyle kendi 60. level altımı boostlarken ilk seferde düşmüştü, arkadaşa vermiştim ben de böyle aşkın ızdırabını diyip sdf Sonra 94. runda düştü mainime işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Benim mainde 195den sonra artmadı sayı ama 500ü geçtim warlock ile tek başına. Arada druid priest falanda denedi ama onlarınki 50 civarıdır. Rogue ise 14. runda düşürdü ya gözünü sevdiğimin rogueu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sevindim ya hadi hayırlı olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Uzun zman önce post bile atmıştım :) hatta raven lord ile ilgili konuşmuştk be. Ben dk ma ashes of alar dahil hepsini düşürdüğümden artık bir tek love rocket farmlama ihtiyacı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abso azimle sıçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Adam 2009 dan beri uğraşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sayesinde az boostlanmadı yeni karakterlerim sadhjgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ohaahah helal baba kralsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Valla her ata bindiğimde gülüyorum oyunda şaka gibi ya :P Sırada Time-Lost Proto-Drake bi yandan heral topluyorum bi yandan search ediyorum bakalım belki bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 TLPD..... bi hafta bekledim çıkmadı, bi akşam Ulduar'a gidiyorum, biri bağırdı "OMGGGGGG TLPDDDDDDDDDDDDDDDDDD" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 /target Dirkee /tar Vyra /tar Time /stopmacro [noexists] /run RaidNotice_AddMessage(RaidBossEmoteFrame, "LEEEEN LEEEN LEENN ", ChatTypeInfo[RAID_WARNING]) Bunu yazdım bi yandan herb toplarken bi yandan macroluyorum çıkarsa karşıma acımam çıkmassa sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Absolut said: /target Dirkee /tar Vyra /tar Time /stopmacro [noexists] /run RaidNotice_AddMessage(RaidBossEmoteFrame, "LEEEEN LEEEN LEENN ", ChatTypeInfo[RAID_WARNING]) Bunu yazdım bi yandan herb toplarken bi yandan macroluyorum çıkarsa karşıma acımam çıkmassa sağlık olsun. ben bunun zamanında ragnaros seslisini yapmıştım. UOLoop diye bir program vardı gece yatarken macro yu f5 gibi bir tuşa atadım. Gece uyudum. sabah gün doğarken 5 gibi odamda raggynin sesi yankılandı hemen kalktım bir de ne göreyim time lost önümden geçiyor. Hemen kesip lootladım :) UOLoop indir çok güzel farmlarsın her gece bırak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 npcscan diye bi addon var, süper br şey tavsiye ederim macroya falan gerek yok. en bktan rareleri bile sürekli takip ediyor bulunca uyarıp mark koyuyor kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ahmedinejad said: npcscan diye bi addon var, süper br şey tavsiye ederim macroya falan gerek yok. en bktan rareleri bile sürekli takip ediyor bulunca uyarıp mark koyuyor kafasına. Evet süper bir addon ama ben TLD yi bulunca sürekli çırtlak bir ses çıkaran birşey aramıştım. Tabi baya oldu düşüreli yeni ne yollar çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Evet gene mount runlardan ruhum şişti biraz size içimi dökeyimde belki şans tutar mountlar düşer :P Peşinde olduğum 3 mount var. 1. Karazhandaki Huntsman abinin mountu (Haftada 1 kesilebiliyor) 2. ZGdeki panter mount (Günde 1 kesilebiliyor) 3. Tempest Keep'deki Yanar dönerli kuş mount Hepsini 5 charlada her gün her hafta her fırsatta kesiyorum ama bana mısın demediler. Bu işe bulaşacak olanlara tavsiye akıllı adam işi değil bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 barondan düşürebilmişmiydin sen mountu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Evet en sonunda düşmüştü ama cidden kafayı sıyırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ahaha topici görünce aha abso dedim hakkaten abso çıktı :D kafayı yemiştin abi hatırlıyorum bunu düşürücem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 5 karakterle hergün baymıyormu ya? ben 2 ay tek karakterle mount farmladım o kadar baydı ki oyunu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aylardır t2 kafalık için onyxia kesiyorum. mount düştü kafalık düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Necromancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kasmayacan ya ben hiç kasmadım alıcam diye ama şu tempest keep mount hariç var patır patır düşüo collect etmeyince sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar