Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baron run movie

Absolut

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Abi AHAHAH gz. Bi Murphy kurbanı da sen oldun. Ben mainimde 57 defa denemiştim, sonra çift client açıp arkadaşımın karakteriyle kendi 60. level altımı boostlarken ilk seferde düşmüştü, arkadaşa vermiştim ben de böyle aşkın ızdırabını diyip sdf
Sonra 94. runda düştü mainime işte
Sosyal ağlarda paylaş

/target Dirkee
/tar Vyra
/tar Time
/stopmacro [noexists]
/run RaidNotice_AddMessage(RaidBossEmoteFrame, "LEEEEN LEEEN LEENN ", ChatTypeInfo[RAID_WARNING])

Bunu yazdım bi yandan herb toplarken bi yandan macroluyorum çıkarsa karşıma acımam çıkmassa sağlık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

/target Dirkee
/tar Vyra
/tar Time
/stopmacro [noexists]
/run RaidNotice_AddMessage(RaidBossEmoteFrame, "LEEEEN LEEEN LEENN ", ChatTypeInfo[RAID_WARNING])

Bunu yazdım bi yandan herb toplarken bi yandan macroluyorum çıkarsa karşıma acımam çıkmassa sağlık olsun.

ben bunun zamanında ragnaros seslisini yapmıştım. UOLoop diye bir program vardı gece yatarken macro yu f5 gibi bir tuşa atadım. Gece uyudum. sabah gün doğarken 5 gibi odamda raggynin sesi yankılandı hemen kalktım bir de ne göreyim time lost önümden geçiyor. Hemen kesip lootladım :) UOLoop indir çok güzel farmlarsın her gece bırak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

npcscan diye bi addon var, süper br şey tavsiye ederim macroya falan gerek yok. en bktan rareleri bile sürekli takip ediyor bulunca uyarıp mark koyuyor kafasına.

Evet süper bir addon ama ben TLD yi bulunca sürekli çırtlak bir ses çıkaran birşey aramıştım. Tabi baya oldu düşüreli yeni ne yollar çıkmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Evet gene mount runlardan ruhum şişti biraz size içimi dökeyimde belki şans tutar mountlar düşer :P
Peşinde olduğum 3 mount var.
1. Karazhandaki Huntsman abinin mountu (Haftada 1 kesilebiliyor)
2. ZGdeki panter mount (Günde 1 kesilebiliyor)
3. Tempest Keep'deki Yanar dönerli kuş mount
Hepsini 5 charlada her gün her hafta her fırsatta kesiyorum ama bana mısın demediler.
Bu işe bulaşacak olanlara tavsiye akıllı adam işi değil bulaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...