Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 100 * kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tam inancımı kaybediyordum ki !!!!!!!!!!!!!!!! YILMAK YOK BARON VE THEKALE DEVAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ozii_x said: scorch said: mgt walk in the park unholy spec DK için 6 dakkada bir army of death ile ortalığı corba yaptığın icin 2.boss ve kael de army kullanıorum CDsi geldii icin şaka gibi kolay kesiosun :P (tu) Ya aslında 264 itemler ile donatınca kendini çok easy oluyor.. aynen, army marmy çıkarmıyorum %90 hpyken ölüyor thekal. düşürüyor mu ? o ayrı. 2 aydır gidiyorum gerçi çok olmadı ama bi 20-25 run var temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Absolut said: Tam inancımı kaybediyordum ki !!!!!!!!!!!!!!!! YILMAK YOK BARON VE THEKALE DEVAM. OOOOO GZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o boss sadece druid q icin mi cıkıyor yoksa normalde baska bi classda girse ordamı o boss summonlanıyor falan diye biliyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bildiğim en güzel binektir ravenlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lol bende bu topike bi giriim bakim alamamışmı hala diyordum kiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 zipzip said: bildiğim en güzel binektir ravenlord. ne farkı var abi diğer skeleton steedlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Devilmanta said: zipzip said: bildiğim en güzel binektir ravenlord. ne farkı var abi diğer skeleton steedlerden? ana yazmamıs var sayalım bunu http://www.wowhead.com/item=32768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 off ben baronun steed'i ile karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hozceri said: o boss sadece druid q icin mi cıkıyor yoksa normalde baska bi classda girse ordamı o boss summonlanıyor falan diye biliyorumda Yanında druid olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sadece druidlerin summonlayabildigi bir boss ama mountu herkes alabiliyor duserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Geç mi oldu bilmiyorum da gz Abso. Ben geçenlerde 69. baron runımı ve 3. raven lord runımı yaptım, hesabı kapadım. Zirvede bıraktım yani sldjkfh Bu arada zamanında Kael'thas'tan tavuğu düşürmüştüm. Druid olunca kolay sayılır. Prowl'un etkisini artıran talent oldu mu trashlerle uğraşmadan geçiyosun bossa, 10-15dkda bitiriyosun run'ı. Gearı tam hatırlamıyorum, acc kapandığı sırada da üstümde low-level questleri farmlarken kullandığım oomkin gearı vardı, ama video almıştım ilk denememde: http://www.youtube.com/watch?v=dBJwVUgfBto İlk denemem olduğu için noobum biraz :P Ama olay şu: - Çabucak %50'ye indir - Yere attığı flamestrikelardan kaç - Kuşunu öldür, ölünce çıkan yumurtasını da kır - Her fırsatta kendini healla - ??? - PROFIT! Attumen ise buna nazaran daha zor. Bi kere Karazhan anahtarı şart. Sonra bossa giden yoldaki tüm trashleri temizlemen lazım. Trash olduklarına da bakmayın baya sağlamlar. Str ve stamina leechleyen, fear atan atlar var. Bossu keserken de kendini sık sık heallamak lazım. Üç phase olduğu için DPS'e fazla abanınca buglanabiliyo (gerçi soloyken biraz zor o sınırı kırmak). Druid olmanın yine faydası var burda, üçüncü phase'de attığı curse'leri de çabucak kaldırmak lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Attumeni 3 kez denedim peşpeşe ama bi turlu beceremedim. Aldıgım dmg cok yuksek geliyor bir turlu hayatta kalamıyorum yani %30lara indirmişken ben yatıyorum. Statları yazayım benmi yetersizim statlarmı yetersiz bi soyleyin hatta detaylı olarak nasıl kescem onu bi anlatın neye ne yapıcam vs vs. Hatta buyrun Armor yani hatalı bi enchant veya ne biliyim bişi varsa onuda yazın gitsin. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=duru Relic degiştiricem herhalde yesil yerine Idol of mutilation alsammı acaba? Ayı halde self buffed olarak 32.7k hp 28758 Amor / 65.37% dmg reduce Defence 408 Dodge 34.68 Hit 294 Crit 43.58 Melee AP: 6384 Expertise 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Birde sadece solo boss yapmak için halihazırdaki specimden daha iyi bişi varsa onu yazsanıza yani Feral Swiftness bende yok onu alıp gereksiz olan bi talent var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yok mu yav druidden anlayan kimse? Verdim gazı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Talent değilde biraz daha tank ağarlıklı giysen itemleri sorun ortadan kalkar gibi biraz daha dodge azcık daha hp vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Triumphla alınabilecek ne var uzerime tank agırlıklı bilemedim ki. Tavsiyelere acıgım veya random BGlerden ne alabilirm uzerimdekilerden daha tanklı bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 33k hp az geldi bana mark of the wild ile druid icin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 33k hp ayı halde çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ya onu farkettimde nasıl arttırıcam ona bi care soyleyin :P Ama bana bu tank spec ve sttlar attumen icin lazım sadece yani abartmaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bişey diyicem de anzu kolay düşüyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 heheh kestim serefsiz attumnei hemde sandgımdan baya bi daha kolay butun olay yeni relicimde ve laceratedeymiş :P Düşmedi mount ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar