Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baron run movie

Absolut

Öne çıkan mesajlar

ozii_x said:

scorch said:

mgt walk in the park unholy spec DK için 6 dakkada bir army of death ile ortalığı corba yaptığın icin 2.boss ve kael de army kullanıorum CDsi geldii icin
şaka gibi kolay kesiosun :P

(tu) Ya aslında 264 itemler ile donatınca kendini çok easy oluyor..

aynen, army marmy çıkarmıyorum %90 hpyken ölüyor thekal.
düşürüyor mu ? o ayrı. 2 aydır gidiyorum gerçi çok olmadı ama bi 20-25 run var temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Geç mi oldu bilmiyorum da gz Abso.

Ben geçenlerde 69. baron runımı ve 3. raven lord runımı yaptım, hesabı kapadım. Zirvede bıraktım yani sldjkfh

Bu arada zamanında Kael'thas'tan tavuğu düşürmüştüm. Druid olunca kolay sayılır. Prowl'un etkisini artıran talent oldu mu trashlerle uğraşmadan geçiyosun bossa, 10-15dkda bitiriyosun run'ı. Gearı tam hatırlamıyorum, acc kapandığı sırada da üstümde low-level questleri farmlarken kullandığım oomkin gearı vardı, ama video almıştım ilk denememde:
http://www.youtube.com/watch?v=dBJwVUgfBto
İlk denemem olduğu için noobum biraz :P Ama olay şu:
- Çabucak %50'ye indir
- Yere attığı flamestrikelardan kaç
- Kuşunu öldür, ölünce çıkan yumurtasını da kır
- Her fırsatta kendini healla
- ???
- PROFIT!

Attumen ise buna nazaran daha zor. Bi kere Karazhan anahtarı şart. Sonra bossa giden yoldaki tüm trashleri temizlemen lazım. Trash olduklarına da bakmayın baya sağlamlar. Str ve stamina leechleyen, fear atan atlar var.
Bossu keserken de kendini sık sık heallamak lazım. Üç phase olduğu için DPS'e fazla abanınca buglanabiliyo (gerçi soloyken biraz zor o sınırı kırmak). Druid olmanın yine faydası var burda, üçüncü phase'de attığı curse'leri de çabucak kaldırmak lazım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Attumeni 3 kez denedim peşpeşe ama bi turlu beceremedim.
Aldıgım dmg cok yuksek geliyor bir turlu hayatta kalamıyorum yani %30lara indirmişken ben yatıyorum.
Statları yazayım benmi yetersizim statlarmı yetersiz bi soyleyin hatta detaylı olarak nasıl kescem onu bi anlatın neye ne yapıcam vs vs.
Hatta buyrun Armor yani hatalı bi enchant veya ne biliyim bişi varsa onuda yazın gitsin. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=duru
Relic degiştiricem herhalde yesil yerine Idol of mutilation alsammı acaba?

Ayı halde self buffed olarak
32.7k hp
28758 Amor / 65.37% dmg reduce
Defence 408
Dodge 34.68
Hit 294
Crit 43.58
Melee AP: 6384
Expertise 24
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...