adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dasaaa said: adamınbiri said: bone sen erkeksin o dişi ayrıca güzel ayrıca sexy sen mi kazancan aylık 200 milyar o mu:D ben kazanıcam beeen. yaşar usta! sen benim yanımda kuruş bile kazanamazsın anlıyor musun? gözümde PUL kadar bile değerin yok! ama şunu iyi bil ne beren saat, ne belgüzar korel benim kadar kazanabilir! düşüremeyeceksin, indiremeyeceksin ücretimi, mağlup edemeyeceksi beni! dokunma kazandığım paraya dokunma bölüm başı ücretime dokunma ikramiyelerime eğer kuruş düşürürsen ücretimi ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben yaşar usta , hiç düşünmeden çeker vururum seni anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile!! kışt la kışt ahahaha:D gerçi ben çok zengin olucam paticik'i satın alıp beygirgucu.com yapıcam ama çok sonra tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Kırbacı vurucan yani Orhan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yok canım kırbaç falan değilde ufak bi şaplak diyelim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o zaman bone da bu da mı gol değil desin.. ofsayt bone olsun. ama en sonda hakim gol be gol! desin göz yaşlarımızı tutamayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Zuaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bone said: Dizilerde oynayamazdım belki, dizide oynayacak kızlar için boy pek farketmiyor da, erkekler için 1.90 üstü boy felan gerekiyor. Ama bu boyla çok iyi futbolcu olurdum bak. Transfer ücreti başına milyon dolarlar alırdım, televolelerde gözükürdüm artık. Sonra teknik direktör felan da olursun, iyi para kazandırıyor. "Hayatın boyunca futbolcu olamazsın" belki ama, ondan sonrasında ölene kadar teknik direktör veya klüp yöneticisi olma imkanın var. Çok geç kalmış sayılmazsın Bonec, bence başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 babamın adı murtaza ya. bide mırto falan diyolar. lan ne pis babam var. bide kel ağzını kırdığmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hayat senden souyodur muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aramız bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Alexi_Septimus said: Bone said: Dizilerde oynayamazdım belki, dizide oynayacak kızlar için boy pek farketmiyor da, erkekler için 1.90 üstü boy felan gerekiyor. Ama bu boyla çok iyi futbolcu olurdum bak. Transfer ücreti başına milyon dolarlar alırdım, televolelerde gözükürdüm artık. Sonra teknik direktör felan da olursun, iyi para kazandırıyor. "Hayatın boyunca futbolcu olamazsın" belki ama, ondan sonrasında ölene kadar teknik direktör veya klüp yöneticisi olma imkanın var. Çok geç kalmış sayılmazsın Bonec, bence başlayabilirsin. 18 dakika önce bu mesajı okumamla başlayan gülme krizimi sonlandırdım şu dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 beren saat oyuncu olmak icin universiteyi birakti, turkiyenin yıldızları yarısmasına katıldı, basarılı oldu sımdı de deli gibi para kazanıyor. gerci bi hafta ozcan denizin cipi, bi hafta mahsun kırmızıgulun cipinde gozukmuslugude var sdfsdf. yani işin özü riske girmiş, başarılı olmuş. sende tıp okumayı bırakmasaydın, jinekolog/estetik cerrah olabilirdin ki en fazla parayı kazanan uzmanlık dalı bunlar sanırım. dermatolog vs. 230 milyon ünlü bir dermatologun muayne ucreti, kendim gidiyorum ayda 1 ordan biliyorum. her gittigimde en az 5 kişi oluyor, 15 -20 dakka suruyor muayneydi konusmaydı. sen hesap et parayı. her kadın yılda en az 2 kere jinekologa gidiyor, bunun dısında ki sorunları saymıyorum bile. taa zamanında sana soylemistim, TIP bırakılıp kıbrısta baska bolum okunmaz diye, dinlemedin bone efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Boşver Zegna'yı sen Bone, yarın gel Istanbul'a ilk iş Kartal'ın altyapısına kaydedicez seni, süper defans olur senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben issizim, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 aynı kaderi paylaşıyoz şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yalniziz bi de di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ortasağda oynayabilirsiniz siz de gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sus biraz ya dırdırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Alexi_Septimus said: ortasağda oynayabilirsiniz siz de gençler. sağ açık olabilirim eet maaş ne kadardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 aquila said: yalniziz bi de di mi. fena durumdayız hemde karı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sdfsdf o karının kazandığı şunun yanında cips parası gibi kalıyo FRASIER Dizinin yıldızı Kelsey Grammar geçen yıl bölüm başına 1 milyon TL'den fazla kazanıyordu. o dizideki kıvanç ta yakın bi para kazanıyodur . sanırım erkek güzeli fln seçilmiş zamanında . sende gireydin böle yarışmalara kazanıp sende dizide oynasaydın agatör . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bone, para kazanman için müthiş bir fikir buldum. Kolej'de bu Beren'le çekilmiş fotoğraflarını magazine ücret karşılığı sat ve "bir zamanlar sevişiyorduk" diye açıklama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 zamanında düzenli seks hayatımız vardi bile diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abi yaz okulu 8inde açılıyo kalırsan aynı odaya çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 beren çok iyrenç bi insan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Disease said: FRASIER Dizinin yıldızı Kelsey Grammar geçen yıl bölüm başına 1 milyon TL'den fazla kazanıyordu. 5 yildir cekilmeyen bir dizi icin gercekten iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar