Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan soğuyorum muntazaman

Bone

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

adamınbiri said:

bone sen erkeksin
o dişi ayrıca güzel ayrıca sexy
sen mi kazancan aylık 200 milyar o mu:D

ben kazanıcam beeen. yaşar usta! sen benim yanımda kuruş bile kazanamazsın anlıyor musun? gözümde PUL kadar bile değerin yok! ama şunu iyi bil ne beren saat, ne belgüzar korel benim kadar kazanabilir! düşüremeyeceksin, indiremeyeceksin ücretimi, mağlup edemeyeceksi beni!

dokunma kazandığım paraya
dokunma bölüm başı ücretime
dokunma ikramiyelerime

eğer kuruş düşürürsen ücretimi ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben yaşar usta , hiç düşünmeden çeker vururum seni anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile!!

kışt la kışt
ahahaha:D

gerçi ben çok zengin olucam
paticik'i satın alıp beygirgucu.com yapıcam ama çok sonra tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Dizilerde oynayamazdım belki, dizide oynayacak kızlar için boy pek farketmiyor da, erkekler için 1.90 üstü boy felan gerekiyor. Ama bu boyla çok iyi futbolcu olurdum bak. Transfer ücreti başına milyon dolarlar alırdım, televolelerde gözükürdüm artık. Sonra teknik direktör felan da olursun, iyi para kazandırıyor. "Hayatın boyunca futbolcu olamazsın" belki ama, ondan sonrasında ölene kadar teknik direktör veya klüp yöneticisi olma imkanın var.

Çok geç kalmış sayılmazsın Bonec, bence başlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Bone said:

Dizilerde oynayamazdım belki, dizide oynayacak kızlar için boy pek farketmiyor da, erkekler için 1.90 üstü boy felan gerekiyor. Ama bu boyla çok iyi futbolcu olurdum bak. Transfer ücreti başına milyon dolarlar alırdım, televolelerde gözükürdüm artık. Sonra teknik direktör felan da olursun, iyi para kazandırıyor. "Hayatın boyunca futbolcu olamazsın" belki ama, ondan sonrasında ölene kadar teknik direktör veya klüp yöneticisi olma imkanın var.

Çok geç kalmış sayılmazsın Bonec, bence başlayabilirsin.

18 dakika önce bu mesajı okumamla başlayan gülme krizimi sonlandırdım şu dakika.
Sosyal ağlarda paylaş

beren saat oyuncu olmak icin universiteyi birakti, turkiyenin yıldızları yarısmasına katıldı, basarılı oldu sımdı de deli gibi para kazanıyor.

gerci bi hafta ozcan denizin cipi, bi hafta mahsun kırmızıgulun cipinde gozukmuslugude var sdfsdf.

yani işin özü riske girmiş, başarılı olmuş.

sende tıp okumayı bırakmasaydın, jinekolog/estetik cerrah olabilirdin ki en fazla parayı kazanan uzmanlık dalı bunlar sanırım.

dermatolog vs.

230 milyon ünlü bir dermatologun muayne ucreti, kendim gidiyorum ayda 1 ordan biliyorum. her gittigimde en az 5 kişi oluyor, 15 -20 dakka suruyor muayneydi konusmaydı.

sen hesap et parayı.

her kadın yılda en az 2 kere jinekologa gidiyor, bunun dısında ki sorunları saymıyorum bile.

taa zamanında sana soylemistim, TIP bırakılıp kıbrısta baska bolum okunmaz diye, dinlemedin bone efendi.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf o karının kazandığı şunun yanında cips parası gibi kalıyo

FRASIER

Dizinin yıldızı Kelsey Grammar geçen yıl bölüm başına 1 milyon TL'den fazla kazanıyordu.

o dizideki kıvanç ta yakın bi para kazanıyodur . sanırım erkek güzeli fln seçilmiş zamanında . sende gireydin böle yarışmalara kazanıp sende dizide oynasaydın agatör .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...