nyks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Şehri baya beğendim yaşayan bir şehir hissiyatı verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 respec 6 dolaresmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 servermi gitti gene.. server check edilen bir web sitesi bulunuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 vay kanuni sessiz sessiz oynuomuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kanuni said: servermi gitti gene.. server check edilen bir web sitesi bulunuyormu ? launcher + twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 launcherda acilmiyor ki bende :) forumundan buldum bir baslik neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Xenus said: respec 6 dolaresmiş translate lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 reampage said: vay kanuni sessiz sessiz oynuomuş :p closed da falan oynuyorduk zaten. simdi tatildeyim tc de yeni actim oyle cok oynayamam.. arada iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 nyks said: Şehri baya beğendim yaşayan bir şehir hissiyatı verdi bana. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 respec paralımı sadece? sonradan düzeltirim diye rastgele vermiştim ben. Aynen silerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kanuni said: servermi gitti gene.. server check edilen bir web sitesi bulunuyormu ? twitter feed ine bak neverwinter in o durumlarda neco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Densiz said: respec paralımı sadece? sonradan düzeltirim diye rastgele vermiştim ben. Aynen silerim.... paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 talentlerde bir numara yok ya hepsi açılıo ilerde zaten respec dua edincede gelio o respec için gerkeen şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beyler çanta nereden alınıyor ? inventoruy genişletmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 güzelmi oyun nasıl ? drow oynanabılıyormu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 500tl verirsen drow olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yeni başladım bende .. bu minimap in yanında süresi ilerliyenlerin olayı ne ? skirmishes Foundry ne yapıyoruz bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Tarumar said: 500tl verirsen drow olabiliyorsun. drow ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dark elf işte underdark ta yaşayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Tankard said: Yeni başladım bende .. bu minimap in yanında süresi ilerliyenlerin olayı ne ? skirmishes Foundry ne yapıyoruz bunlara ? sırayla bonusa sahip oluyolar , 0,5 - 1,5 saat sürüyo genelde her biri , biri bitince diğeri başlıyor . Skirmirsh bonusu diamond veriyo final kutusunda (1000 yanılmıyosam) , foundry %150 bonus exp foundry quest bitiminde , arena %150 bonus glory puanı , dungeon delves ise dungeona finalinde kutu açıyosunuz sizin classınıza uygun item veriyo dungeondan düşen (benim gördüğüm kadarıyla direk bossdan düşen bi item veriyo uygun ) stormeagle said: beyler çanta nereden alınıyor ? inventoruy genişletmek için ya para verip alıcaksın zen ile , yada AH da zenle almış olanlar uçuk miktarlara satıyor , o şekilde ama zaten oyun quest zincirlerini bitirdiğinde 12 lik çanta veriyor , bende 2 tane 12 lik çanta var şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 saolasın,fena diil gibi oyun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya oynayamıyoruz beta key olmadan dimi? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Gerekmiyor betakey falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eeh desenize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 open betadan sonra wipe gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar