Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 baya iyimiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Daily Foundry Quest diye geçiyor zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya yeni yükledim oyuna giremiyorum sever mi kapalı bende mı sorun var anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çektiler fişi yol yakınken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dragon mu ne oyle bi serverdatim sanirim oynanmicak gibi deel oyun gittigi yete kadar iste dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dragon dayim bende karkass@ckaracayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 açılmış server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gayet güzelmiş oyun ilginç,çok uzun ömürlü olmaz tabi o kesin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 parayı basan drowu oynıycak peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beyler şu feat olayını anlamadım. control wizardım. 3 farklı kategoride feat'ler var. ne gidersen onu biçersin mantığımıdır nedir ? cinyus bir arkadaş açıklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 clericten başka klass yok galiba oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beta bitiminde wipe var mı yok mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 resmi bi yere görmedim ama yok diyo herkez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 clericlerin dmgi level 15i geçince diğer classlara göre baya azalıyor. dehşet arenalar dönmeye başladı. biraz önce burun farkıyla kazandık. heyecanlı oldu sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Saeros said: beta bitiminde wipe var mı yok mu şimdi Xenus said: KingV said: oyunu oynamak istiyorum ama bunun open beta olup da karakterlerin silineceğini düşününce vazgeçiyorum. wipe olmayacak başlayabilirsin http://nw.perfectworld.com/news/?p=849741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 clericler kendilerini yüzde 40 daha az healliolarmış hmm, bende ne kadar hpem var die seviniodum sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 CTRL+I yaptığımızda bişey oluyor olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oyun aşırı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 stormeagle said: CTRL+I yaptığımızda bişey oluyor olayı nedir ? dua ediyor seçtiğin tanrıya oda bişiler veriyor. level 10da açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 peki günlük questlere nasıl girilio. ben bir tane girdim yanan alevli golemler öldürüyorsun 40 saat sürüo sonra gittim diamondumu aldım rhix'den. sonra bir quest daha var. İşaretliyorum ama not path this map etc bir şey diyor. Nereden girilio o questlere. ayrıca slayer die bir quest var ne zaman slayer oldum nie oldum bilmiorm. K ya basınca foundry fln bir şeyler çıkıo orda slayer yazıo Yazdığımı kendim bile anlamadım ama hadi bakalımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nerde bu arada insanlar? gült falan var mı? dragon'da açtım ben, nick sael rynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dragon beholder karışık takılıyor herkes. bi toplaşma olmadı. aslında toplansak hiç fena olmaz. hazır yeni başlamışken bi yoklama yapıp ona göre bi server seçelim. ey ahali kim hangi serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tek server olacakmış sonra birleşecekmiş hepsi gerçi o zamana kadar oynayan kalmaz da.bende yükledim şimdi ama class yok ya.büyücü olayım diyodum cc wizard var bide cleric var o kadar siz ne oynuyosunuz. control wizard nası eğlenceli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dragon serverında neverwinter şehrine gittim ben de. control wizard ile ilk introyu oynadım. bugünlük yeter dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar