Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 credits'ten sonra ne oldu? Spo içinde anlatsanıza sadfsd bizim sinemada kestiler. 7/10 çalışır benden, film olarak çok ekstrem iyi değildi ama tam bir deadpool filmiydi işte. Espriler, laf sokuşlar vs. olağanüstü bizim salonda liam neeson olayını anlayabilen pek adam yoktu ama anlayanlar hayvan gibi güldü. bayağı hoşuma gitti benim de asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 tam beklediğim gibiydi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 DarKRideR said: credits'ten sonra ne oldu? Spo içinde anlatsanıza sadfsd after credits Ferris Bueller gibi geliyor Deadpool işte hala burda mısınız, bitti film, gidin evinize diyor. İşte Marvel filmleri gibi after credits sahne koyacak bütçemiz yok bizim filan diyo. Bide sequelda Cable olacak ama kimi oynatcaz daha karar vermedik diyo. hatta direk youtube da varmış sdf http://www.youtube.com/watch?v=BwXNMi-DIw8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 baya güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 çok iyi. gidin. daha çok para kazansınlar da bu tip projeler yapsınlar daha sıklıkla. "koca mansion'da sadece ikiniz varsınız, gören de stüdyonun parası diğer karakterlere yetmedi sanacak" çok iyiydi ya shadufhudasfha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Mükemmeldi. Komedi filmi diye gittiğim nice filmde yıllardır kahkaha atmamıştım, bu attırdı. Mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 herkes gitsin para kazandırın adamlara deadpool 2-3-4 bekliyoruz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 gayet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 kanyonda izledim müthişti abi espriler olsun göndermeler olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 ben de izledim imax'de inanılmaz güldüm, çok keyifli ve kararında bi filmindi. Bazı sahnelerde baya haykırarak güldüm ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 8 liraya 2D izledim tek başıma gittim, yanımda random türbanlı teyze vardı. Çok güldük. Kendisi özellikle emmeli gömmeli esprileri hiç kaçırmadı. Bayağı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 film zaten 2d sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 deadpool olmaz diyodum da olmuş lan bildigin mehehe diye güldüm tüm film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 hehe hanımla çocuklar iftarlık gazoza ben deadpool'a :P Sevgililer günün güzel geçiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Vay be henuz patiden elestiren cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Harikaydı. R-Rated olmasının ne kadar yerinde bir karar olduğu ortada. Deadpool zaten küçük yaş grubuna yönelik bir karakter olmazdı. İzlediğim en eğlenceli çizgi roman uyarlaması. Devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=NZul4hIqmi4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Muazzamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kanuni begenmemistir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 http://i.imgur.com/nIvFTdZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Çok iyiydi, baya yarıldı sinemadakiler. Ayrıca 3d olmaması da ayrıca iyi. Sevmiyorum o salak gözlüğü takmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bu arada asıl şaşırtıcı olan şey yönetmenin bugüne kadar neredeyse hiç tecrübesi olmaması. beraber gittiğimiz arkadaşa filmin sonunda söylediğimde baya şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 tim miller'ın ilk sinema filmi ama adam Blur Studio'nun sahibi. Hani tecrübesi yok değil. http://www.youtube.com/watch?v=Lx4IA3wELWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Cuma gittik. Bugun yine gittik. HALA COK IYI. Sevgililer gunu icin cogiyi film tavsiye ederin asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 gerçek bir aşk film 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar