Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cocuk!

reyou

Öne çıkan mesajlar

+1, şıklar yetersiz.

Şimdiki durumu göz önüne alarak düşündüğüm için asla şıkkını işaretledim.

Ama ileride güzel bir iş bulursam, iyi bir eş bulursam neden olmasın? Tabii böyle bir ülkede çocuk sahibi olma sorunsalı da var. Hepten umutsuz değil gerçi, düzelebilir ileride. Ekonomik olarak sağlam bir konuma gelmek te dünyanın boktanlığından izole olmak adına diğer bir seçenek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırlarım yok mahmuzlarımı koparırım diyosun yane eheh asdf

Şaka bi yana, 1 tane isterim aslında ama ben de cinselliği olumsuz etkileyeceği kanısındayım. O yüzden gezip göreceksin, tadına varacaksın, listeye koyduklarını eleyeceksin, ondan sonra. Hem böyle kır saçlı baba olunca da ayrı güzel oluyo ehhe. Şimdi bitane kardeşim var, kazandibi, 2 yaşında. Kucağımda gören anneme sübyancı diyo hastanede parkta felan AHHAHAAHHA.

Bide eğer 2 olursa, önce erkek sonra kız diyorum. Ama benim babamın yaptığı ilgisizliği yapmıcam çocuklarıma, onu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neden çocuk konusunda insanların kafasında "asla" ya da "isterim" gibi iki uç yargı var çözmek zor.

isteyenleri pas geçersek en uygun yanıt "şimdi değil" olabilir. hani versen kaçarım şu an! o derece.. bir de dünya berbat bi yer, neden çocuk yapılmalı ki diye düşünüyorum. diğer yandan da ne biliim elbette zamanla değişebilir bu düşünce.

cevap şimdi değil olacak o halde..
ha olursa ve çocuklar +2adet olursa, yaş farkı ya çok olmasın ya da mümkünse biraz fazla olsun. 3-4yaş fark oldumu her şey üstüste geliyor. ya hepsi bi arada çıksın ya da teker teker gelsinler.

tek çocuk olursa erkek olması -babanın evde olma durumuna göre- daha iyi be. baba eve vakit ayıramıyorsa kız olsun ama. bakımı daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

çevremde bi sürü arkadaşım var evli
bi çoğununda çocuğu var
bi tanesi çok yakınım yani
böyle sabahları bazen gelirler o çocuklar beni uyandırmak için üstüme atlıyolar
"ulan diyoreum bide bunun baba olması var" yani o durumdayken bile isterseniz 3 gün uyumayıp 1 saat uyku uyumuş olun o çocukları görünce mutlu olabiliyosunuz.
yeğenim var 2 tane
artık özlüyorum ne diyim
hani aklıma gelincede hüzünlenirim yeğenlerimden ayrıyım diye
hani bırak git aileyi kırıkkalede yaşa diyo şeytan yeğenlerinlede bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi evli değilsindir zaten dasa.
evlendiğinde de paran olur, oturmuş yaşantın olur o zaman yaparsın.
ama zaten oturmuş yaşantın olmadan, paran olmadan "evet şimdi olsa hemen yaparım, hatta yapayım bir tane" demessin.
ha, "asla yapmam, oturmuş hayatım olsa da, paraya para desem de yapmam" de demessin. sonuçta ilerde yapabileceğini düşündüğünden "yaparım, neden olmasın" diye şeyedersin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

çocukları seviyorum ama güdülerime yenik düşmüyorum hepsi bu. bastırıyorum güdülerimi hatta; diğer güdülerime öncelik veriyorum. irademi safdışı bıraksam belki çocuk sahibi olmuştum bile. benim düşüncem o sadece, gerçeklik payı da var. en azından çevremdeki insanlara bakarak teyit edebilirim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslen yakın zaman için çocuk düşünmesemde daha nikahı görmeden torun soran ailelere bakılırsa çok fırsatım kalmıyor.

Ha, birde evlenmemiş erkeklere ufak bir uyarı. Bu dişi milleti nikah hazırları başlayana kadara "aman çocuk mu, düşünmüyorum 3-4 sene" der, sonra daha nikah hazırlıkları yapılırken 180 derece dönüp etraftaki çocuklara saldırır, çocuk kitapları alıp "bak ne şirin!" dememeye başlarlar. (Şu an yaşıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç düşünmeden direk kız çocuk. Kesinlikle kız olmalı

Ben bu kararı irlanda uçağında megan ile sohbet edip sevgi dolu sevimli bi yolculuk geçirdikten sonra aldım

http://img7.imageshack.us/img7/6906/meganjvz.jpg
Burda arkadaş onu elimden aldı...

Tanrım...
Geri dönüp onu evlat ediniciim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...