ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 +1, şıklar yetersiz. Şimdiki durumu göz önüne alarak düşündüğüm için asla şıkkını işaretledim. Ama ileride güzel bir iş bulursam, iyi bir eş bulursam neden olmasın? Tabii böyle bir ülkede çocuk sahibi olma sorunsalı da var. Hepten umutsuz değil gerçi, düzelebilir ileride. Ekonomik olarak sağlam bir konuma gelmek te dünyanın boktanlığından izole olmak adına diğer bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 paramız bok olsun 2+ cocugumuz olsun,kosussun böyle ortalıkta ohh sadet sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çocuk cinsel hayatı da etkiliyo. çocuk doğduktan sonra cinsel hayat söner diye tahmin ediyorum. illa ki kısıtlar, o yüzden asla düşünmüyorum. ama kendimle çelişip bi gün isteyebilirim. şu andaki irademle düşünmüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sınırlarım yok mahmuzlarımı koparırım diyosun yane eheh asdf Şaka bi yana, 1 tane isterim aslında ama ben de cinselliği olumsuz etkileyeceği kanısındayım. O yüzden gezip göreceksin, tadına varacaksın, listeye koyduklarını eleyeceksin, ondan sonra. Hem böyle kır saçlı baba olunca da ayrı güzel oluyo ehhe. Şimdi bitane kardeşim var, kazandibi, 2 yaşında. Kucağımda gören anneme sübyancı diyo hastanede parkta felan AHHAHAAHHA. Bide eğer 2 olursa, önce erkek sonra kız diyorum. Ama benim babamın yaptığı ilgisizliği yapmıcam çocuklarıma, onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 neden çocuk konusunda insanların kafasında "asla" ya da "isterim" gibi iki uç yargı var çözmek zor. isteyenleri pas geçersek en uygun yanıt "şimdi değil" olabilir. hani versen kaçarım şu an! o derece.. bir de dünya berbat bi yer, neden çocuk yapılmalı ki diye düşünüyorum. diğer yandan da ne biliim elbette zamanla değişebilir bu düşünce. cevap şimdi değil olacak o halde.. ha olursa ve çocuklar +2adet olursa, yaş farkı ya çok olmasın ya da mümkünse biraz fazla olsun. 3-4yaş fark oldumu her şey üstüste geliyor. ya hepsi bi arada çıksın ya da teker teker gelsinler. tek çocuk olursa erkek olması -babanın evde olma durumuna göre- daha iyi be. baba eve vakit ayıramıyorsa kız olsun ama. bakımı daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çevremde bi sürü arkadaşım var evli bi çoğununda çocuğu var bi tanesi çok yakınım yani böyle sabahları bazen gelirler o çocuklar beni uyandırmak için üstüme atlıyolar "ulan diyoreum bide bunun baba olması var" yani o durumdayken bile isterseniz 3 gün uyumayıp 1 saat uyku uyumuş olun o çocukları görünce mutlu olabiliyosunuz. yeğenim var 2 tane artık özlüyorum ne diyim hani aklıma gelincede hüzünlenirim yeğenlerimden ayrıyım diye hani bırak git aileyi kırıkkalede yaşa diyo şeytan yeğenlerinlede bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şimdi evli değilsindir zaten dasa. evlendiğinde de paran olur, oturmuş yaşantın olur o zaman yaparsın. ama zaten oturmuş yaşantın olmadan, paran olmadan "evet şimdi olsa hemen yaparım, hatta yapayım bir tane" demessin. ha, "asla yapmam, oturmuş hayatım olsa da, paraya para desem de yapmam" de demessin. sonuçta ilerde yapabileceğini düşündüğünden "yaparım, neden olmasın" diye şeyedersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çocukları seviyorum ama güdülerime yenik düşmüyorum hepsi bu. bastırıyorum güdülerimi hatta; diğer güdülerime öncelik veriyorum. irademi safdışı bıraksam belki çocuk sahibi olmuştum bile. benim düşüncem o sadece, gerçeklik payı da var. en azından çevremdeki insanlara bakarak teyit edebilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben evlenene kadar çocuk yapmanın modası geçer muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ne güdüymüş arkadaş ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 said: şimdi evli değilsindir zaten dasa. bak buna aman allah korusun derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bone said: ne güdüymüş arkadaş ya hehe. ikisi de güdü, ben sadece diğerini tercih ediyorum. gerçi "güdü" yü tercih etmek de ayrı bi komedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Soulberry attığın mesajdan tek ben mi bir şey anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 niye ya. çocuk yap sonra yine seviş. 1-2 yıl arası bir süreç baltalanır heralde cinsel hayatından. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu adam olamadın ama adam olabildin gibi bişey. Yoksa değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 dasaaa said: said: şimdi evli değilsindir zaten dasa. bak buna aman allah korusun derim :D korumasın. herkes 3 çocuk yapmak zorunda. git evlen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Masquerade said: niye ya. çocuk yap sonra yine seviş. 1-2 yıl arası bir süreç baltalanır heralde cinsel hayatından. xD 2 yılı geçtim 1 yıl boyunca düzenli sevişme bak bakayım o hayat nasıl zindan oluyo sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 var çözümü çok istiyorsan da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aslen yakın zaman için çocuk düşünmesemde daha nikahı görmeden torun soran ailelere bakılırsa çok fırsatım kalmıyor. Ha, birde evlenmemiş erkeklere ufak bir uyarı. Bu dişi milleti nikah hazırları başlayana kadara "aman çocuk mu, düşünmüyorum 3-4 sene" der, sonra daha nikah hazırlıkları yapılırken 180 derece dönüp etraftaki çocuklara saldırır, çocuk kitapları alıp "bak ne şirin!" dememeye başlarlar. (Şu an yaşıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende bi kız bi erkek isterim, tek çocuk olmak çok kötü olay avantajlarının yanında amca dayı olamıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 "roket adam" said: Soulberry attığın mesajdan tek ben mi bir şey anlayamadım çocuk cinsel hayatı baltalar. bunu demek istiyorum. ayrıca çocuk bi zorunluluk değil, hem de hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben 2 cocuk isterim. aralarinda maksimum 2 sene olsun. tercihen ikisi de erkek olsun, erkek erkege eglenelim. kizlarin dilinden oyun oynayamam, ya da kizlari gider yazilimci yaparim, sonra "hay senin gibi babaya" diye bana kizarlar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şahsen HOME belgeselini izledikten sonra daha çocuk yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hiç düşünmeden direk kız çocuk. Kesinlikle kız olmalı Ben bu kararı irlanda uçağında megan ile sohbet edip sevgi dolu sevimli bi yolculuk geçirdikten sonra aldım http://img7.imageshack.us/img7/6906/meganjvz.jpg Burda arkadaş onu elimden aldı... Tanrım... Geri dönüp onu evlat ediniciim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oy tipe gel, yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar