aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 akilli olun! o guildde boostlari ayarlayan da kimse allah onu bildigi gibi yapsin, ne kadar gereksiz faydasiz sey varsa koydu adam, level skill kasiyoruz, bi faydasi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sana yazicagimi soylemiştim bu bir ikincisi magdem bilmiyorsun sormadan atmak nedir once sorar sonra atarsin buda iki yaptigin zaten buyuk terbiyesizlik ona hiçbirsey demiyorum oradaya alinan insanlar patiden olmasa bile patiden birilerinin arkadaslari ve orada bir topluluk olusturup oynuoruz birde kimse patiden adam caldigi yok calmaya ihtiyacimizda yok oynuyan adam yok linkshellde zaten biz 5 kişi aramizda oynuyoruz mutluyuz guilde katilmak isteyen soluyor geliyor biz kalici adam ariyoruz bc icin senin sagın solun belli degil biz seni cagirdik gelmedin sonra bcye gelemiyorsun party full diye triplerden triplere girip tum guild'i banliyorsun paticikde bizden baska zaten konusan oyniyan yok buda üç. daha uzatmiyorum sabaha kadar yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 noktayı tam olmasa da öğrenmişsin ama nolur virgülü de öğren abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 uzatmanın bir alemi yok. işimize bakalım. yanlış anlaşılma da olmuş birbirimizi kırmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agresif Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ya bak ne diycem yetki vermişin burdaki form disindaki kimseye inv atmadim zaten millete bozulup o yetkiyi almissin boyle cocukca seyler yapma kendi kurdugun seyde keni basina takil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 neyse ya tamam uzatmiyalim kapattim ben konuyu skko oyun yuzunden gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ATATÜRK OLMASAYDI BABANIZ KİM OLURDU İBİNELER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu kadar mıydı bitti mi arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bende hala yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 konuşulacak bişeyi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 titan hm yaptırabilcek var mı bana =P -Riruix Fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya bu oyun nasıl, güzel mi? oynayan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben hala oynuyorum. güzel mi sorusunun cevabına gelince.. fena değil. yoklukta gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 2000 mesaji devirmis sayin yetkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yoğun saatlerde yaşanılan Lag'ı gidermenin yolu var mı? oyun da veri transferi torrent gibi çalışıyor diye duymuştum. port forwarding falan yapsak yarar mı acaba? edit: port vermişler. bakalım işe yarayacak mı. ▼TCP 54992~54994,55006~55007,55021~55040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 oyundaki en yüksek seti çektim, rng tanrısı yanımda olunca bildiğin server's first oldum. tüm craftları maxladım. setlerini yaptım vs. valla yapıcak bi bok kalmadı. oyunun posasını çıkardım ya. dungeonlar falan çok amaçsız. endgame'de kısıtlı ve sıkıcı açıkçası. alt char kasmak fate kovalamaktan ibaret onun için 2. bir job levellayamadım bile. tek eğlencem gil karşılığı milletin bossunu kesmek :P pvp de yok. patch aralıkta diyorlar dec 31'den önce gelmez. accountu değeri varken satıp kurtulsam mı bilemedim. 500$ veren var dsdsf. gerçi raid'in son bossu hala kesilmedi bizim serverda onu kesmeden bırakmam herhalde heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sonradan keşke satsaydım ah ulan diceğine şimdi sat kurtul zevkinide almışsın zaten. dediğin gibi para ediyorken yapıştır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 şu an sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 500$'a satilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 o kadar para ediyorsa sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 600 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi bizim guilddeki 8 parça setli adama bile 500 vermişler. bende tüm 12 parça da var. silkerler 2.1, aynen 700$'den başlayayım ben müşteri aramaya pazarlıkla 600$'e inerim dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 wat? o kadar ediyor mu lan. hemen girip kasarım set met? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi 500-600 dolar vereceklerse direkt sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar