Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 healing nasi zevklimi? zettai ryoikili outfitler varmi cleric icin? yokso bodoz paladinemi baksam uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben dragoon yapçam sırf isminden ötürü ama önce şundan olmak lazımmış http://www.mitsubishi-motors.com.tr/sites/default/files/imagecache/c845x504/lancer_mg_0185_hq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 imamizer said: oyun güzel mi? Olm oyunu satmıyor ibneler güzel olsa nolcak. Pvp yok bir de, karı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sanki becerebiliyomus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Viktor said: healing nasi zevklimi? zettai ryoikili outfitler varmi cleric icin? yokso bodoz paladinemi baksam uff ben healerim, white mage. keyifli özellikle zor fightlarda. başta dungeona girince sırf tabi heal spamlicen boş boş çünkü ne tank ciddi damage alio olacak ne de parti ama belli bi leveldan sonra zorlamaya başlio mana management vs. cooldownlar potlar, food vs. önem kazanıyor ama daha level 40'ım hardmode yapmadım orada iice ciddiye biner diye düşünüyorum. Bu arada Kanuni'nin 1-2 tuş dediği kısım sadece dps kısmı öyle 1-2 tuş, healer classı olduğu için. Healingi keyifli. bu arada oyunda tank eksikliği var genel olarak. Çok kötü tanklarla partiye girdim. Marauder başlayıp warrior, veya glad başlayıp paladin olmayı düşünebilrisin tank için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyundan sogumak istemiyorsan ilk basta lancer pugilist oneririm :D saka bir yana bunlarin fight guzel. glad vs marauder de marauder daha keyifli geldi bana. casterlarda millet hep arcanist cogunlukla petlerinden dolayi. petler yuzunden tankliktan sogudum ne damage aliyor ne agro birakiyorlar masallah :D conjurer level 15 e kadar geldim paladin icin hic keyif vermedi bana. healda attim damage de. ne bilim bana gore degil. casterlar icinde arcanist > tarma bilmemne classi > conj meleelerde lancer=marauder=pugi>archer=glad. sahsi siralamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 birde level 30 dan oncesi ve sonrasi fark ediyor hafiften. daha cok sey ve aksiyon yapabiliyorsun. paladin oldum ekstra sifir ozellik geldi anca auto ataka guc katan bir buff.. birde conjdan gelen heal ve shield buff. geri kalan gene ayni savasda. ancak levelledikce oyunda yapilabilecek seylerin katlanarak artmasi enteresan sekilde iyi becerilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortits gibi sandbox insanının karı oyunu oynamasını aklım almıyor imam, ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyun sandbox theme park gibi bir sey ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Xaenin said: Olm oyunu satmıyor ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi Darkfall'da şakasına birbirimizi öldürüyorduk biz, sandbox dediğin arkadaşını öldürüp lootlayıp "KİM ...?" diye bağırdığın cinstir abi benim için, arası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 adam küfürden çekinmiyor hiç hehe yok ya oyun sandbox hiç değil eğer bütün classları tek karakter ile kasabiliyor olmak sandbox ise, oyun sandbox ama değil direkt story driven, abilityler ve gear tamammen class sınırlandırılmalı, wow işte aynen ya. dungeon finder ile giriyosun instance a loot düşüyüyor, need greed pass diyorsun. sadece çok güzel yapılmış themepark, baya rewarding hissi veriyor ilerledikçe.sürekli yeni şeyler açılıyor ve challenging oluyor, o güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kaan adam ol burası senin çöplüğün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Oyyy çok sert laf. Bakalım kaan buna bi cevap verebilecek mi? Yoksa kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp "çöplüğüne" mi dönecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bence daha agır edıt olmalıydı yoksa baslarım bak oyuna he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bence oyun baya promising ya öle bi his var içimde aylık ödeme SAKS tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aylık ödeme olmaz freemium denir, aylık ödeme olur pahalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben aldım oyunu da çok sarmadı.oynamak denemek isteyen varsa vereyim accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 VER GÖNDER PANPA ama başka lokasyondan girince blockluo falan öle saçma sapan şeyleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kanuni said: petler yuzunden tankliktan sogudum ne damage aliyor ne agro birakiyorlar masallah :D ahaha aynen abi o pikachu kılıklı şey benden iyi tanklıyor aggroyu alamıyorum. sorun bendemi acaba diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Surak http://www.capsomat.com/media/created/gvfzmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ofis ve evden giriyorum ben.daha uzaktan bişey yapıyosa bilmiyorum ama vereyim dene.blocklarınsa kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 vaako51 said: Kanuni said: petler yuzunden tankliktan sogudum ne damage aliyor ne agro birakiyorlar masallah :D ahaha aynen abi o pikachu kılıklı şey benden iyi tanklıyor aggroyu alamıyorum. sorun bendemi acaba diyordum.sorun hate sisteminin dandikliginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zipzip said: ofis ve evden giriyorum ben.daha uzaktan bişey yapıyosa bilmiyorum ama vereyim dene.blocklarınsa kader açabilosun ya reampage açtı gönder bakalım müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 of gelip kirletmeyin oyunu ya mis gibi oynuoruz sakin sakin jrpgimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar