screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 adam bunu dusunememis. bunu dusunemeyen adam ilerde neleri dusunemez. bi de afk timer heralde en kolay sey bi oyuna implemente edecegin yalan soylemesinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 süpersin gökhan ya. sorun bizde abi. sendeki inanç yok. hep bir pesimistlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yahu adamlardan hisse mi satın aldınız, gittiği yere kadar oynayın gitmediği yerde bırakır geçersiniz abi wildstar falan gelecek zaten, o zamana jrpg sevmeyen adam kalmaz ff14'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hisse satın almadım da oyunun guzel oldugu yerler var. bi de COK KOTU oldugu yerler var. cok kotu oldugu yerleri normal bi insanın yapacagı gibi yapsalarmıs oyun 3 4 ay gidermis en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 screwy said: adam bunu dusunememis. bunu dusunemeyen adam ilerde neleri dusunemez. bi de afk timer heralde en kolay sey bi oyuna implemente edecegin yalan soylemesinler! japonyada birisini aktif değil diye oyundan atmak büyük saygısızlık o yüzden yapmamışlar. sıkışı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hep japon kafası iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben oyunu bilmiyorum. mortis mesaj atmış diye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mortis işte diye suanda bole gorurdum benim gibi num 0 spamlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 num0 dertlerin en kucuk klavye macrosu yaptım girene kadar spamliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi zaten themepark mmodan yeni bir din oluşmasını beklemekte olmaz, bingildakin dediği gibi işte vadesi dolana kadar oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 2. kez queden atildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 serverlar mantar galiba eu listesi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen abi keyif alın ya mis gibi content oynarız sıkılana kadar. Sonra wildstar çıkar ona geçeriz, elder scrolls online a bakarız, Everquest next e akarız, arada bir delikanlı çıkar bir sandbox yapar canpare bi şekilde onu savunuruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BlacKDagger said: 2. kez queden atildim Berkay lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mount uzerindeyken auto dismount yokmu quest alip vermek icin vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 axedice said: BlacKDagger said: 2. kez queden atildim Berkay lan bu? ahahaha siyahi berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 serhat tam bir aptal haksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aquila açtın mı sen karakter odinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 13 bile oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o zaman bırakabiliriz beyler. silin oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 keyfiniz bilir, sizsiz de oynaniyo oyun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 zaten birşey yok ki birlikte yapılan. arada chat filan izliyorum ben. onda da screwy söyleniyor hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 biraksa da rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 axedice said: BlacKDagger said: 2. kez queden atildim Berkay lan bu? HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 1017'den kurtulmanın bir yolu varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar