SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Milamber said: Kim o? döveni soruyorsan captain america vietnam (bi ara rogers kayboluyor sanırsam onun yerine bu adamı yapıyorlar. ikinci kaptan america ama sonra "karanlık" tarafa geçiyor. GÜzel başlayıp yaşasın america fuck yea diye biten kısa bi seriydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Gerçi burada da sipder-man'la muhattap oldugu için wisdom buff'ı almış. Maksat Spidey vurgulamak, yavrum benim. http://a1.l3-images.myspacecdn.com/images02/55/5a6a2e1a7a8d47b1959c4cd5435f54ec/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 SenariouS said: Milamber said: Kim o? döveni soruyorsan captain america vietnam (bi ara rogers kayboluyor sanırsam onun yerine bu adamı yapıyorlar. ikinci kaptan america ama sonra "karanlık" tarafa geçiyor. GÜzel başlayıp yaşasın america fuck yea diye biten kısa bi seriydi) bunun asıl olanı var, kirbynin cizdigi. az cok aynı konu ama sonu cok daha şahane biten. asıl kaptan yine tırt kaptanı dövüp. america is not strong its fragile thats why we must save it diye biten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Giden var mi ? Nasil buldunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Nefret ederim ben bu karakterden. Sadece MCU bozulmasın diye evde izleyeceğim Vudu'ya çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 pek begenemedim eksik gibiydi coşamadım. credits'te sonunu bekleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kaptan amerikanin neyini begenicen ya. avengers cekmek icin film yaptilar, baska da olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Güzeldi, eğlenceliydi, superhero filmlerinden farklıydı. İzlemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 reklamlardan dolayı başlamak bilmeyen film, kendi yapısından dolayı bitmek bilmedi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 acaip bi filmdi ya, duygusalı bile duygusal değildi filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Kötü değildi film ama bir Iron Man yada Thror kadar güzel değildi. Tommy Lee Jones ve Hugo Weaving baya iyilerdi ama. Red Skull'da sonunda Cosmic Cube'a dokununca Thor'daki ışınlanma efektini verdi direk. Asgard'a mı gitti şimdi :) Post-Credits trailerda gazdı baya. Gelsin artık 6 mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 film kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 film cidden kötüydü.daha iyi bekliyordum.dansçı kızlar olmasa izlemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cumartesi gittim kuzenle ben de. eh işte bir film. bu arada herif 20+ yaşında desek. 90+ senedir herif dolu tabanca lan. kaslandı, dünyaları kurtardı gene de kızı götüremedi. resmen çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 filme 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Gangren said: Güzeldi, eğlenceliydi, superhero filmlerinden farklıydı. İzlemelik. (tu)Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz? İlgilenmiyorsan neden geliyorsun? Anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 güzel 2 saat geçirmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 DA2019 said: Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz? Ben oturdum da noldu, temizlikci bir sonraki seansa geldim zannedip disari atiyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Teaserı gördün mü, görmedin mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 DA2019 said: Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz? İlgilenmiyorsan neden geliyorsun? Anlamadım gitti. neyle ilgilenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Yani marvel dünyasıyla, yeni gelecek filmlerle, teaserla falan işte. Her filmin sonuna adamlar kısa bir sahne koyuyor. Onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ya sinemada direk kesiyorlar zaten.ben thor dada bu filmdede sonunu bekledim ama göstermeden bitirdiler filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 teaserla ilgilenmiyor ki marvel filmi izlemeye gelen adam. filmin kendisiyle ilgileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Gordum teaser i, kacirirmiyim hic. Temizlikci teyze cali supurgesiyle attack verdi, power word stun salladim bir tane:) Rahat rahat izledim akabinde. Bu 3 boyutlu gozluk icin ayrica para odeme olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar