Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The First Avenger: Captain America (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milamber said:

Kim o?

döveni soruyorsan captain america vietnam (bi ara rogers kayboluyor sanırsam onun yerine bu adamı yapıyorlar. ikinci kaptan america ama sonra "karanlık" tarafa geçiyor. GÜzel başlayıp yaşasın america fuck yea diye biten kısa bi seriydi)
Mesaj tarihi:
Gerçi burada da sipder-man'la muhattap oldugu için wisdom buff'ı almış. Maksat Spidey vurgulamak, yavrum benim.

http://a1.l3-images.myspacecdn.com/images02/55/5a6a2e1a7a8d47b1959c4cd5435f54ec/l.jpg
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Milamber said:

Kim o?

döveni soruyorsan captain america vietnam (bi ara rogers kayboluyor sanırsam onun yerine bu adamı yapıyorlar. ikinci kaptan america ama sonra "karanlık" tarafa geçiyor. GÜzel başlayıp yaşasın america fuck yea diye biten kısa bi seriydi)

bunun asıl olanı var, kirbynin cizdigi. az cok aynı konu ama sonu cok daha şahane biten. asıl kaptan yine tırt kaptanı dövüp. america is not strong its fragile thats why we must save it diye biten
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kötü değildi film ama bir Iron Man yada Thror kadar güzel değildi.

Tommy Lee Jones ve Hugo Weaving baya iyilerdi ama.

Red Skull'da sonunda Cosmic Cube'a dokununca Thor'daki ışınlanma efektini verdi direk. Asgard'a mı gitti şimdi :)

Post-Credits trailerda gazdı baya. Gelsin artık 6 mayıs.

Mesaj tarihi:
cumartesi gittim kuzenle ben de. eh işte bir film.

bu arada

herif 20+ yaşında desek. 90+ senedir herif dolu tabanca lan. kaslandı, dünyaları kurtardı gene de kızı götüremedi. resmen çok kötü.

Mesaj tarihi:
Gangren said:

Güzeldi, eğlenceliydi, superhero filmlerinden farklıydı.

İzlemelik.

(tu)Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz? İlgilenmiyorsan neden geliyorsun? Anlamadım gitti.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz?

Ben oturdum da noldu, temizlikci bir sonraki seansa geldim zannedip disari atiyordu:))
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bir de şu Marvel filmlerini izlemeye gelen seyirci, sonuna kadar neden oturmaz? İlgilenmiyorsan neden geliyorsun? Anlamadım gitti.

neyle ilgilenmiyor?
Mesaj tarihi:
Gordum teaser i, kacirirmiyim hic.
Temizlikci teyze cali supurgesiyle attack verdi, power word stun salladim bir tane:) Rahat rahat izledim akabinde.

Bu 3 boyutlu gozluk icin ayrica para odeme olayi nedir?
  • Yeni Oluştur...