Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

Yönetim transfer görüşmelerini sürdürüyor zaten sadece bir yoğunlaşma ve imza attırma olayı yok.
Rijkaard raporunu verir vermez bombalar patlar diye düşünüyorum. Önemli olan bir an önce dönüp takım iskeletini yeni teknik/taktiğe alıştırması.
Birde Arda anca Galatasaray Adası'na gider lafına çok güldüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rijkaard’ın raporunda Lincoln için ‘Yetenekli ama disiplinsiz. Benim oyun sistemimde yararlı olamaz’ yazdığı belirtildi. Hollandalı hocanın ‘Hasan ve Ümit hiç verimli olamamışlar. Aykut kalede güven vermiyor. Linderoth ve Serkan Çalık’tan da yararlanamayız. Ama Sabri ve Barış faydalı olur’ yazdıği bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabriyi alıp dünya starı yaparmış bu yaşından sonra sdşklfjsd

ya sabri için şey demiş sanırım nerde okudum bilmiorum

Ayakları ve Beyni beraber hareket etmeyen bir oyuncu diye

:D sabriye kulaklık taksınlar bluetooth , kenardan habire direktif sabriye
SABRI TOPU KES! , SABRI ÇALIMA GİRME! SABRİ KOŞ SABRİ TUT! diye bak bakalım nası canavar oluo

dedii gibi herifi kendine bırakınca kendini kaybedio deli dumrul modunda bilinçsizce gezio sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin beyni olsa ztn dani alves olurdu :)

beyni yok adamın.bu saatten sora yeni beyin takamicakları için göndersinler

herif şamp ligi maçları oynadı 40 tane futbolcuyla oynadı.birüsür maç yaptı.hala bi bok olamadı :)

göndersinler serkan ve uğur uçar yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri antipatik falan ama şöyle bir durum var. Sabri gerçekten yetenekli çok kaliteli futbolcu olur dediğimiz bir dönem vardı geçmişte. Eğer saygı duyacağı bir teknik direktörle çalışır anlattıklarını dinlerse düzelebilir. Aslında ben umudu kesmiştim ama Rijkaard-Neskeens ikilisi yıldız yaratabilir sabri'den. Zaten bu ikili de adam edemezse vursunlar sabri'yi.
Nonda hakkındaysa kimseye katılmıyorum kalitesi belirli.Tamam çok golcü muhteşem bi adam değil ama asla çöp denicek kadar kötü futbolcu da değil.

edit: Sabriye basit oynamayı öğretirlerse gayet de yeterli olur. Öyle kompleks işlere girişmesin yeter :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herif topa vurmasın yeter. Deli dana gibi koşuyor, pres yapıyor, çalım yediği zaman herifi bırakmıyor manyak gibi kovalıyor. Herif sadece topa vurmasını bilmiyor. Ne zaman şut çekse ne zaman orta açsa uzun pas atsa direk tribüne.

Mehmet topal da öyle anasını satıyım. Her lig maçında kaleyi karşısına alır almaz 30 metreden şut çeker en az 2-3 tane, her maçta. La bi kere de kaleyi bulsun la, 4920388968943 tane şut çektin, maç başına 3-5 30 metreden şut ortalamasıyla oynuyorsun, 1 KERE mi kaleyi bulmaz.

Şu heriflere vurdurtturmayın, duyun burdan sesimi xD
Sosyal ağlarda paylaş

Topal sadece ön libero olarak çok iyi ama futbolcu olarak hala eksikleri var. Dendiği gibi adam tutması, markajı, top kapması falan hep iyi falan, zaten ön liberoda birincil bakılan yer bu.

Ama adam hızlı oyun oynayamıyor. Hala takımın oyununu yavaşlatıyor. Kontratakları bozuyor, dikine hızlı seri pas veremiyor. Hani bir nevi hızlı oyunu bozuyor. Üstelik şutları falan da pek iyi değil. Kısacası hücuma katkısı sıfır. Tamam direkt olarak asistle golle katkı yapmasına gerek yok, ama geç pası ya da hücuma yönelik pasları veremiyor diye pozisyon öldürmesi de hoş değil. Bu açığını kapatacak, kısaca kendisini kafada, oyun bilgisi ve hızlı oyun hakkında geliştirecek bir hoca lazım. Rijkaard yapar mı bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

xLEO FRANCO(Transferi oldu sanırım)

x (?)
x(?)
xSERVET
xHAKAN BALTA

x ARDA
x(?)
xAYHAN
x KEWELL

x BAROS
x (?)

*Sağ bek kesin lazım
*İlk 11 çıkacak stoper lazım
*Lincoln satılmalı forvet arkası 10 numara anlayışı ztn futbolda kalmadı olsa bile ondan hayır gelmez çok sorunlu süreli problem yaratıyor. Yerine orta sahaya oyuncu alınmalı veya Mehmet topalı bu sene değil seneye satıp oraya seneye oyuncu alınabilir...
Forvete ilk 11 oynayacak adam lazım kesin

Kısacası bana kalırsa GS'ye 5 transfer lazım ilk 11'e (Kaleci alındı deniliyor, 4 kalır geriye)

*Yedek olarakta manisasporun kalecisi
*Genç bir stoper olabilir ucuz
* Nonda gidecekse yedek bir forvet, türk..
Sosyal ağlarda paylaş

o değil radyospor'da ümit aktan yaptığı programda lincoln'u teneke 11'e seçip kaptan yapmış?

uefa ve tsl asist kralı adam yani bu.

öte yandan kendisinden daha az maça çıkan ve daha düşük istatistik yapan alex'i altın 11'e seçmiş.

yuh diyorum.

kadro seçimine gelirsek rijkaard'ın. evet sabriyi oynatır bence de.

Leo Franco

Servet Stoper
Sabri Hakan Balta

Mehmet Topal

Cassio Lincoln Emana

Babel Arda Turan

Baros

:D çok fantastik oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...