Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 neesekenenes geldi mi kesin bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 geldi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 rijkaaard bütün maçları izliyormuş geçen seneki ona göre transfer yapılıcakmış :D tekrar toplantı yaptığımızda belli olucak kimi alıcağımız denmiş bütün gs haberleri yalan oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yahu adama 30 maç cdsi vermişler. günde 2 maç izlese 15 gün olur hadi 2x de izledi desek 7,5 gün. bugün yarın işlerin başlaması lazım artık yaa. maç 15 temmuz da mı ne zaman? ohoo total futbola alışma süreci acılıdır bu kadarcık çalışmayla ddarmadaan olmasak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sezon başında Skibbe Rijkaard' ın benzeri bi taktiği bize oynatıyo olmasaydı bu yılın ilk maçlarında güzelinden dağılırdık. Gerçi yine de şimdi dağılabiliriz ama ihtimali daha düşük gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yönetim transfer görüşmelerini sürdürüyor zaten sadece bir yoğunlaşma ve imza attırma olayı yok. Rijkaard raporunu verir vermez bombalar patlar diye düşünüyorum. Önemli olan bir an önce dönüp takım iskeletini yeni teknik/taktiğe alıştırması. Birde Arda anca Galatasaray Adası'na gider lafına çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sabır göstermeyen biz taraftarlarmış gibi Adnan Polat "Sabır" diye açıklama yapmış. Bakalım kendisi uyacak mı yoksa bu nefis yaptığı hamleyi bozacak mı :) Ben 2 sene kaybetmeye bile razıyım. Yeter ki beklenen değişim gerçekleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 said: Rijkaard’ın raporunda Lincoln için ‘Yetenekli ama disiplinsiz. Benim oyun sistemimde yararlı olamaz’ yazdığı belirtildi. Hollandalı hocanın ‘Hasan ve Ümit hiç verimli olamamışlar. Aykut kalede güven vermiyor. Linderoth ve Serkan Çalık’tan da yararlanamayız. Ama Sabri ve Barış faydalı olur’ yazdıği bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sabri'yi beğendiyse ben ülkeden kaçarım artık muha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sabriyi alıp dünya starı yaparmış bu yaşından sonra sdşklfjsd ya sabri için şey demiş sanırım nerde okudum bilmiorum Ayakları ve Beyni beraber hareket etmeyen bir oyuncu diye :D sabriye kulaklık taksınlar bluetooth , kenardan habire direktif sabriye SABRI TOPU KES! , SABRI ÇALIMA GİRME! SABRİ KOŞ SABRİ TUT! diye bak bakalım nası canavar oluo dedii gibi herifi kendine bırakınca kendini kaybedio deli dumrul modunda bilinçsizce gezio sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sabri ve nonda hakkındaki görüşlerinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kesinlikle öyle bir şey dediğini ben de sanmıyorum. Bunlar, kamuoyunun uydurmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sabrinin beyni olsa ztn dani alves olurdu :) beyni yok adamın.bu saatten sora yeni beyin takamicakları için göndersinler herif şamp ligi maçları oynadı 40 tane futbolcuyla oynadı.birüsür maç yaptı.hala bi bok olamadı :) göndersinler serkan ve uğur uçar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sabriye sadece nasıl düşünmesi gerektiğini ve neler yapması gerektiğini gösterseler yeter aslında dediğiniz gibi. bazı konularda aşırı yeto ama azcık eğitilse taş gibi futbolcu olur lan. beynine kan gitmesi lazım biraz, çalıştırması lazım sdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Adamda 4 tane akciğer var, dünya turu atıyo her maçta formula 1 arabası hızında, beyne gidecek kan kalmıyo ki bacaklardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sabri antipatik falan ama şöyle bir durum var. Sabri gerçekten yetenekli çok kaliteli futbolcu olur dediğimiz bir dönem vardı geçmişte. Eğer saygı duyacağı bir teknik direktörle çalışır anlattıklarını dinlerse düzelebilir. Aslında ben umudu kesmiştim ama Rijkaard-Neskeens ikilisi yıldız yaratabilir sabri'den. Zaten bu ikili de adam edemezse vursunlar sabri'yi. Nonda hakkındaysa kimseye katılmıyorum kalitesi belirli.Tamam çok golcü muhteşem bi adam değil ama asla çöp denicek kadar kötü futbolcu da değil. edit: Sabriye basit oynamayı öğretirlerse gayet de yeterli olur. Öyle kompleks işlere girişmesin yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bir de serbest vuruşları sabri vurmasın ya, tribünden rastgele adam çağırsınlar o vursun ama sabri vurmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Abi herif topa vurmasın yeter. Deli dana gibi koşuyor, pres yapıyor, çalım yediği zaman herifi bırakmıyor manyak gibi kovalıyor. Herif sadece topa vurmasını bilmiyor. Ne zaman şut çekse ne zaman orta açsa uzun pas atsa direk tribüne. Mehmet topal da öyle anasını satıyım. Her lig maçında kaleyi karşısına alır almaz 30 metreden şut çeker en az 2-3 tane, her maçta. La bi kere de kaleyi bulsun la, 4920388968943 tane şut çektin, maç başına 3-5 30 metreden şut ortalamasıyla oynuyorsun, 1 KERE mi kaleyi bulmaz. Şu heriflere vurdurtturmayın, duyun burdan sesimi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 topalın şutları fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Topal sadece ön libero olarak çok iyi ama futbolcu olarak hala eksikleri var. Dendiği gibi adam tutması, markajı, top kapması falan hep iyi falan, zaten ön liberoda birincil bakılan yer bu. Ama adam hızlı oyun oynayamıyor. Hala takımın oyununu yavaşlatıyor. Kontratakları bozuyor, dikine hızlı seri pas veremiyor. Hani bir nevi hızlı oyunu bozuyor. Üstelik şutları falan da pek iyi değil. Kısacası hücuma katkısı sıfır. Tamam direkt olarak asistle golle katkı yapmasına gerek yok, ama geç pası ya da hücuma yönelik pasları veremiyor diye pozisyon öldürmesi de hoş değil. Bu açığını kapatacak, kısaca kendisini kafada, oyun bilgisi ve hızlı oyun hakkında geliştirecek bir hoca lazım. Rijkaard yapar mı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 xLEO FRANCO(Transferi oldu sanırım) x (?) x(?) xSERVET xHAKAN BALTA x ARDA x(?) xAYHAN x KEWELL x BAROS x (?) *Sağ bek kesin lazım *İlk 11 çıkacak stoper lazım *Lincoln satılmalı forvet arkası 10 numara anlayışı ztn futbolda kalmadı olsa bile ondan hayır gelmez çok sorunlu süreli problem yaratıyor. Yerine orta sahaya oyuncu alınmalı veya Mehmet topalı bu sene değil seneye satıp oraya seneye oyuncu alınabilir... Forvete ilk 11 oynayacak adam lazım kesin Kısacası bana kalırsa GS'ye 5 transfer lazım ilk 11'e (Kaleci alındı deniliyor, 4 kalır geriye) *Yedek olarakta manisasporun kalecisi *Genç bir stoper olabilir ucuz * Nonda gidecekse yedek bir forvet, türk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mehmet Topal'ı unuttun, satılmazsa Ayhan'dan önce gelir ismi. Bir de işte şu Mustafa Sarp falan var, orta sahaya çok adama gerek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 en başta linderoth'u unutmuşsun :), adam bir sene dinlendi. Bomba gibi dönüyor yeni sezonda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sabriyi yazmamışsın ama rijkaardın 11de oynatacak heralde onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o değil radyospor'da ümit aktan yaptığı programda lincoln'u teneke 11'e seçip kaptan yapmış? uefa ve tsl asist kralı adam yani bu. öte yandan kendisinden daha az maça çıkan ve daha düşük istatistik yapan alex'i altın 11'e seçmiş. yuh diyorum. kadro seçimine gelirsek rijkaard'ın. evet sabriyi oynatır bence de. Leo Franco Servet Stoper Sabri Hakan Balta Mehmet Topal Cassio Lincoln Emana Babel Arda Turan Baros :D çok fantastik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar