LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sevgilimle beraber bir konu üzerinde anlaşamıyoruz ve dolayısıyla fikirlerinize ihtiyacımız var. Hatta konu üzerine bir de anket koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kıçımı döner uyuyrum sabah kızarım/trip atarım yattıktan sonra herşeye üşenirim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 meriç lere ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 O an cezalandırırım. Hihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cocuklari ararim elemani alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aldırtırım diyecektin Penth, olmamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cocugu kuytyda sikistirir azina vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hatunla konuşmaya gerek yok direk al elemanın numarasını söyle herife derdini. tabi şunu 'çığhışına git ağhzını gır' gibi algılamamak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi türkçe klavye olmadan böyle kelimeler yazmasak dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Teknik olarak mümkün değil. Sevgilimin/Eşimin kankası da ben olurum, arkadaşı da, babası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ilk önce uyandım diye bi küfür sonra uyur sonrada sabah kıyamet kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 BonePART said: cocugu kuytyda sikistirir QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çocuğu arar kibarca, öylesine aradım, anneni öpüyorum kib by derim. şaka lan demem. benim sevgilimin o tip bi arkadaşı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arayamaz mı onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoruK said: çocuğu arar kibarca, öylesine aradım, anneni öpüyorub kib by derim. haha perfect çekmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gece kalkar, bilgisayarı ve msni açar, iletime de "çok sinirliyim yaklaşmayın puffff" yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kişinin telefon numarasını gazete ilanı verip,masaj yapılır diye yazdırırım ,öperim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Empati kur çocukla. Yazık gariban aşık olmuş kız arkadaşına. Ki ne pis bi durummuş böyle kanka manka ayaklar yapmak falan, bi yandan da tiskindim heriften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi trip atarım ne ya ahahahaha gidiceksin dövüceksin bu kadar bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kanka dövülmez kanka döversen sevgiliyi kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet son mesaja katılıyorum. aldırtma hususu, dövme, parçalama hususu hiçbir şey değil. anında yaparım yani:D fakat bu seferde sevgiliyi kaybetme riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sevgiliyi de döv o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 afedersin ama koyarlar öyle kankaya :) gitmesine izin veren sevgili veya eş e de koysunlar:).gitme ne alaka ya cevap atmasına yada açıp konusmasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ShadowFury said: meriç lere ölüm! Ahaha aynen :D . Kesin sevgiline bu olaydan sonra trip attın, o da atmaman gerektiğini söylüyor. Ben olsam ben de garip hissederdim. Hoşuma gitmez pek açıkçası. ALDIRTIRIM ADAMI YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tehlikeli bi olay gerçi o. "barkın'a o konuda ben de çok kırgınım!" diye ötmesi de var işin ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar