Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hehe gözünüz aydın Guybrush geri dönüyor hem de ilk episode temmuz 7'de. http://www.telltalegames.com/monkeyisland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Oyun dünyasının yüz karası olan episode sistemiyle geri dönüyor ya dönmez olaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Episode sistemi gayet güzel, 35 dolara 5 episode'luk oyun alacaksınız işte daha ne. Sam&Max'de season 2 toplam 12-15 saat civarı bir sürede bitmişti bence adventure oyunları için gayet yeterli bir uzunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yüz karası? Sam & Max muhteşemdi bana göre. Tamam kimi adventure oyunu sabah akşamı insanı sürükler, kafa patlatmasını sağlar. Ama Telltales'e ait oyunlar hep huzur vemiştir bana, 2-3 saat eğlenmemi sağlamıştır. Monkey Island için çok güzel oldu bence bu değişiklik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Tek seferde çıkarsınlar doya doya oynayalım. Gösterip de vermemek gibi bir şey bu episode sistemi. Asla ilk oyunların verdiği tadı verebileceğini düşünmüyorum. Akıllı olsunlar MI5 olarak çıkartsınlar tek seferde X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Obaaa. Yaşasıııın! Heyooooo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bu arada Monkey Island'ın ilk oyunu tekrar yapılıyor. High definition olarak çıkıyor. Gamespot sayfası: http://www.gamespot.com/pc/adventure/thesecretofmonkeyislandspecialedition/index.html Oyunun E3 videosu: http://e3.gamespot.com/video/6210375/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Obaaaa. Yiiiiihaaaaaa. Çekilin kimse tutmasın beniii. Preorder yaptım bile bu arada. Hadi bakalım bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 OOOOOOAAAAAAAHHHH HARİKA HABER! İlk önce "Tales of" kısmını okudum dikkat etmedim, sonra bikaç başlık gezdim geri geldim bi baktım "Monkey Island". ALLLEAAHH diyerek havada durdum (şahitlerim var) ve havada dururken topiği okudum. Şu an ensemde tüylerin diken diken olması gibi bi hissiyat var acaip bi haldeyim hemen şu linki okuyup geliyorum sdf. Edit: Guybrush'ın tipine çok ısınamadım ama seslendirmenler aynı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 süper haberler ama guybrusha ne yapmışlar öle tipi kaymış(yeni çıkacak olan).. ayrıca ilk oyunun pixel kafalı guybrushinin yerine hd guybrush bi acayip geliyor insana. edit: tekrar tekrar baktım da tipler hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ABİ ABİABİABİABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Grim Fandango'yu da yapsınlar yav yeniden ..ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Oyun sektörünü para kazanmaktan ibaret sananların başlattığı bi trendi uygulayanların eline düşmüş güzelim franchise, bir de seviniyorsunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cunku oyun sektoru hobi olarak calismayi tercih ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hayır da belli bir seviye ve amaç vardı. Oyun oyun içindi, oyun para için değildi. Eski günler aah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Trailerda bi tane guzel espri yoktu. Iyiye alamet degil ama bekleyip gorecez tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yeni çıkıcak olan tales of monkey island leş ötesi gözüküyo,hani şu teletubbies grafikli lotr aragorn's quest gibi sırf seriden para koparmak için kasılmış bi oyuna benzettim ben daha çok. ama eski oyunun yeniden yapılmasına çok sevindim.yeni sistemlerde takla atmadan çalıştırabilcez monkey island'ı,üstüne üstlük grafikler makyajlanmış güzelce,daa ne olsn.keşke diğer eski efsane adventure oyunlarını da çevirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bone said: Bu arada Monkey Island'ın ilk oyunu tekrar yapılıyor. High definition olarak çıkıyor. Gamespot sayfası: http://www.gamespot.com/pc/adventure/thesecretofmonkeyislandspecialedition/index.html Oyunun E3 videosu: http://e3.gamespot.com/video/6210375/ ABIAIBIAIBAIBIAIBIABIAIBIABIAIBI HELOLOLOOLOOLOLO Efsane bu ya. Digerinin art style'ini sevmedimde bu iyi. 2D FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi grafikler cok kotu ya. escape from mi da co kotuydu. niye cizim yapmiyorlar harikaydi o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Episode sux. Ayrıca Guybrush'ın tipi yine olmamış. Remake güzelmiş. 2'ye de yapsınlar süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi niye böle ciddi olmuş tipler ya bütün keyfim kaçtı benim için son monkey island curse of the monkey islanddır. mükemmel o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tip kötü olmuş ciddi durmuş baya, inş. iyi olur maymun etmezler ehah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nileppezdel said: Hayır da belli bir seviye ve amaç vardı. Oyun oyun içindi, oyun para için değildi. Eski günler aah ah.. Yok böyle bir şey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi 3d neden ya biri aciklasin BOK gibi oluyor 3d adventurelar anlasim biri artik ruyalarima girdi gunlerce grmfandangodaki o el arabasi sahnesi escape from the monkey sland(3) gibi inanilmaz bi ornek dururken 3d yapmak neden abi boktan 4 gbi offf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bilmiyolar ki 2D yapsalar daha çok satıcak.hani grafik harikası bişey yapsalar dicem adamlar uğraşmış filan da,gidip b.k gibi bi 3D grafik yapmışlar,zaten oyunları grafiklerine göre kategorileyen çoluk çocuk tayfası almıcaktır ki bu oyunu,yap 2D oldschool tipler sevinsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar