Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Episode sistemi gayet güzel, 35 dolara 5 episode'luk oyun alacaksınız işte daha ne. Sam&Max'de season 2 toplam 12-15 saat civarı bir sürede bitmişti bence adventure oyunları için gayet yeterli bir uzunluk.
Mesaj tarihi:
Yüz karası?

Sam & Max muhteşemdi bana göre. Tamam kimi adventure oyunu sabah akşamı insanı sürükler, kafa patlatmasını sağlar. Ama Telltales'e ait oyunlar hep huzur vemiştir bana, 2-3 saat eğlenmemi sağlamıştır.

Monkey Island için çok güzel oldu bence bu değişiklik :)
Mesaj tarihi:
Tek seferde çıkarsınlar doya doya oynayalım. Gösterip de vermemek gibi bir şey bu episode sistemi. Asla ilk oyunların verdiği tadı verebileceğini düşünmüyorum.

Akıllı olsunlar MI5 olarak çıkartsınlar tek seferde X(
Mesaj tarihi:
OOOOOOAAAAAAAHHHH HARİKA HABER!
İlk önce "Tales of" kısmını okudum dikkat etmedim, sonra bikaç başlık gezdim geri geldim bi baktım "Monkey Island". ALLLEAAHH diyerek havada durdum (şahitlerim var) ve havada dururken topiği okudum. Şu an ensemde tüylerin diken diken olması gibi bi hissiyat var acaip bi haldeyim hemen şu linki okuyup geliyorum sdf.

Edit: Guybrush'ın tipine çok ısınamadım ama seslendirmenler aynı en azından.
Mesaj tarihi:
süper haberler ama guybrusha ne yapmışlar öle tipi kaymış(yeni çıkacak olan).. ayrıca ilk oyunun pixel kafalı guybrushinin yerine hd guybrush bi acayip geliyor insana.

edit: tekrar tekrar baktım da tipler hiç olmamış
Mesaj tarihi:
yeni çıkıcak olan tales of monkey island leş ötesi gözüküyo,hani şu teletubbies grafikli lotr aragorn's quest gibi sırf seriden para koparmak için kasılmış bi oyuna benzettim ben daha çok.

ama eski oyunun yeniden yapılmasına çok sevindim.yeni sistemlerde takla atmadan çalıştırabilcez monkey island'ı,üstüne üstlük grafikler makyajlanmış güzelce,daa ne olsn.keşke diğer eski efsane adventure oyunlarını da çevirseler.
Mesaj tarihi:
abi 3d neden ya
biri aciklasin
BOK gibi oluyor 3d adventurelar anlasim biri artik
ruyalarima girdi gunlerce grmfandangodaki o el arabasi sahnesi

escape from the monkey sland(3) gibi inanilmaz bi ornek dururken
3d yapmak neden abi boktan 4 gbi
offf off
Mesaj tarihi:
bilmiyolar ki 2D yapsalar daha çok satıcak.hani grafik harikası bişey yapsalar dicem adamlar uğraşmış filan da,gidip b.k gibi bi 3D grafik yapmışlar,zaten oyunları grafiklerine göre kategorileyen çoluk çocuk tayfası almıcaktır ki bu oyunu,yap 2D oldschool tipler sevinsin bari
  • Yeni Oluştur...