Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet


tatar2

Öne çıkan mesajlar

adam gibi bir raid guildu zaten kimi recruit ettigine dikkat eder

her classdan 5 er alalim dun geceki raide hunter gelmedi guildde 6 hunter var ama alalim birtane daha filan yapmaz

25-30 kisilik surekli aktif olabilicek bir kadrosu vardir bir hafta onceden ayarlanir dolunca fazlalara soylenir onlarda ense yapar o aksam veya biri cikarsa diye hazirda beklerler

senin burdaki hatan bastan bu belliyken beklemis olman, guildlere baglanmayin bu kadar spot bulamiyorsaniz mutlu degilseniz cikin gitsin uzatmayin veya boyle forumlarda aman sunlara bir zarar veriyim diye kasmayin hicbirsey gecmez elinize

turk guildleri bu konuda kankacilik yuzunden cok kotu, sevdigi adami sonuna kadar tutuyor her hatasini gormezden geliyor sevmedigi adam ilk failda yetersiz ilan ediliyor ama genede boyel bir durum varsa uzatmadan cikin guildden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fend said:

Senin kadar yüzsüz insanda görmedim tatar hem yalancı hem çirkefsin böle konularla paticik gibi bir forumu da bozuyorsun konularıda saptırıyorsun allah yardımcın olsun inşallah düştüğün bunalımdan kurtulursun


nesi varmış paticiğin

en kral forum işte!!! paticikten bozayıp nerde bozucak!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide abi kimse kimseyle oynamak zorunda deil
kanka ayagi modundaki tashak vay ak de bile
30 kisi birakti guildi raid spot yok
raid yapmiyoruz diye
kimseyi zorla raide sokmuyoruz ki
ben ulduara kadar vay ak ile bi kere oda gece 3 te basyan naxx 10a girdim
gerisini full pugladim

ulduarda bi gun puglanir

o zaman kadar illa guild run yapcaksan girceksin abicim yabanci guilde yada baska guilde
yada kendin kurcan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes wow turkdeki cevabını copy paste etsin ya bu ne ahah.Adam wow turk de yazmıstı bu olay sizin basınıza cok is acıcak die.Demek ki buymus lan.Burning Steps forumlarına ordan Battlegroup a yetmezse PTR ye de aynı topic i kopyala tatar.İşte o zaman revo biter adsad.Adamın mottosu ''bugün günlerden isyan'' ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@bonepart

haklısın nispeten.Yanlız arkadaşa daha çok officer tayfasının tutarsız ve de umursamaz tutumu koymuş sanırsam.
Revo'nun Pretbc raidlerinden bir kaçını izlemiştim.Küfür kıyamet yönetiyorlardı raidi.Şimdi nasıldır bilmem de o dönemden çok feci bir imaj kalmıştı gözümde ki pretbc core tayfası çok kaliteliydi.(yiğidi öldür hakkını yeme)Bıraktı bu core tayfa yavaş yavaş diye hatırlıyorum.Kimisi raidlerdeki ağır hakaretler ve baskılar yüzünden kimisi de oyundan soğudu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimlandracula said:

@bonepart

haklısın nispeten.Yanlız arkadaşa daha çok officer tayfasının tutarsız ve de umursamaz tutumu koymuş sanırsam.
Revo'nun Pretbc raidlerinden bir kaçını izlemiştim.Küfür kıyamet yönetiyorlardı raidi.Şimdi nasıldır bilmem de o dönemden çok feci bir imaj kalmıştı gözümde ki pretbc core tayfası çok kaliteliydi.(yiğidi öldür hakkını yeme)Bıraktı bu core tayfa yavaş yavaş diye hatırlıyorum.Kimisi raidlerdeki ağır hakaretler ve baskılar yüzünden kimisi de oyundan soğudu.


iyide kufur eden olursa bende basarim anasina bacisina kufru
cikar giderim guildden ne ki bu
kole deilsin ki bzevk almak icin oynadigin oyunda niye cile cekiyim
sicmisim iteminada raputasyonunada
acci kasip satmicam ki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tatar2 said:

http://forum.donanimhaber.com/m_32005702/tm.htm

Esas bu adrese yazdım buraya cevap yazarsanız daha iyi olur aslında. Ama buraya da copy paste ediyorum olayı.


Revolution guildinde yaşadığım haksızlıklar hakkında bir yazı yazmak istedim. Revolution Guildine yaklaşık 6 ay önce holy paladin olarak girdim. Paladin ile ilk başta retri, sonra tank ve en son bu guilde girmeden önce de holy olarak oynamıştım. Bu guilde girmeden önce başka bir guildin tek holy paladini olduğum için tüm paladin itemleri benimdi ve çok kısa sürede full 213 itemlerim olmuştu (2 trinket ,bir ring dışında v bir shield dışında). Yani bu guilde naxx25 farmlamak için gelmedim ki her hafta spot bulamıyordum bulduğumda da sapphiron ve kt de yerimi başka bir holy paladine veriyordum. Onun bundan evvelki bosslardan bir dropu yoktu, bende de zaten kt droplarına yetecek dkp. Özetle bu guilde ulduarda raid yapabilmek için girmiştim.

Daha sonra ulduar geldi. İlk hafta raid başlangıcından sonuna kadar hep online kaldım belki spot olur diye. İkinci hafta baktım pek olmuyor bi kaç raid başlangıç online olmamaya başladım. Ama artık bi kere de alınmam lazım diyordum. Guildde healer officer olan Exented'a bir gece ne zaman raidlere alınacağımı sordum. Başta progressde olduğumuzu ve progressin sabit kadro ile olabileceğini söyledi ama benden başka 30-40 kişide dkp varken benim gibi pek az kişide hiç dkp olmadığını, yani ulduara hiç alınmadığını biliyordum. Bu konuda biraz konuştuktan sonra "O zaman sana açık konuşayım, güvendiğim 2 holy paladin var ve progress sırasında senin nasıl olacağını test edemem." dedi. Peki ne zaman gireceğim dediğimde "2 holy paladinin dropu olmayan bosslarda seni alabilirim." dedi. Bunun üzerine guild lideri drerde bu nasıl bir insan sömürüsü olduğunu soruncu hararetli bir şekilde gece 4-6 arası ventrilo da konuştuk. Exented'ın söylediklerinin doğru olmadığını, bu guilddeki herkesin aylarca instance kapısında beklediğini, benim de sabretmem gerektiğini söyledi. Faramiru aynı zamanda benim yeterince iyi olmadığımı düşündüğünü, bana şans verilirse bunun tersini ispatlayıp diğer 2 holy paladinden daha iyi olursam bana spot verileceğini söyledi. Ulduar çıkalı tam 7 hafta olmuştu ve sadece 3 kere instance a girebildim. Bir girişimde freya ve iron council yapıldı ve hiç hatam olmadı. Diğerinde bir kere diğer healerlar hiç heal atmadığından mt 2.07 saniyede öldü ben de biraz geciktiğim için Holy Light cast etmeye öldü. Bana hesap soruldu her zamanki gibi .Bir priest arkadaş ben gs atmadım benim hatam dese de onun adı anılmadı. 7. denememizde mmrionu öldürmeyi başardık. 5. denemede bir kere roketi geç fark edip öldüm p2 de. Yine ventrilodan tatar venti de dinlemiyor galiba falan diye faramiru bağırdı (ki dinliyordum tabiki ama bizim ventriloda konuşmamız hoş karşılanmıyor -bu konuda uyarılmıştım-). Tabiki 7 kere denememizin tek sorumlusu da ben değildim sırf son başarılı denememizde 5 kişiye eksi dkp yazılmıştı roket veya laser barageden öldükleri için (neyseki ben hiç öyle bişey yapmadım). O kadar kişi mayınlara basıyor, roketlerden ölüyor, laser barageden kaçamayıp ölüyordu ki benim adımın iki kere anılması sinirimi bozmuştu. Benim roketten ölüşümden bir önceki denemede bir druid arkadaş gözümün önünde roketten öldü ama en ufak adı anılmadı. Zaten bu kadar wipe yememiz başka türlü olamazdı mt sadece yukarda söylediğim zaman ölmüştü. O gün healing taken da 23. idim. Bu arada bana hem mt hem de aerial command centerı tanklayan warlock assign edilmişti. Diğer 6 healerın herhangibir özel görevi yok sadece raid heal atıyorlardı. İlk mmiron 25 denememdi.

Bu arada revolutionda guild lider drerd mage ve raid lider faramiru warlock oynuyor. Hiç bir zaman önemli bir görevi üstlendiklerini görmedim. Hiç bir zaman dps de birinci olduklarına şahit olmadım. Zaten kendileri hala os10 3d de wipefest yaşıyorlar. İnanmayan gitsin baksın achievmentları varmı yokmu diye baya kasıyorlar ama onlar için epey zor tabi.

Geçen gün class leader dejavu ile konuşurken ventrilodan onların ulduar10 mmrion fightını dinledim. full veteran officer kadro olmalarına rağmen 3 tane wipelarını dinledim sonra sıkıldım çıktım. Akşam evodauntamede orda veteranlar wipefest yapıyorsunuz sonra gelip en ufak hata yapana bağırıp çağırıyorsunuz dedim. Evo da e tabi hardmode denedik dedi. Dejavuya tekrar sordum ben mi yanlış anladım, faramiru normal kesicez dememişmiydi diye sordum evet hiç hard denemedik dedi. Neden evo böyle bir yalan söyledi bilmiyorum.

Bu arada bana şans vereceğiz demişti drerd ve faramiru ama aradan 3 gün geçtikten sonra aramıza yeni bir holy paladin katıldı. Arkadaşın esas char shamanmış, retri pala açmış ama holy oynaması söylenmiş naxx25 yapıp holy gear alacakmış. Dejavuya ilk sorduğumda boşver üstü mavi yeşil raidlere giremez öyle almışlar işte demişti. Derken bir gün bir baktım bu arkadaşı almışlar raide bana spot yok dendikten sonra. Exenteda sordum neden onu aldınız ben beklerken diye. Dedi ki o burayı yapmış hem shaman hem paladin ile. Hemen arkadaşın armoryden achievmentlarına baktım uld10 da bile thorim yapmamış paladini ile. Oysaki benim hem mainimde hem de 2 alt characterimde thorim in normal achievmentı vardı. Dedim ki yok baktım niye böyle söylüyorsun dur combat başladı dedi yine sıvıştı. Dejavuya söyledim biraz gergin raid şimdi yarın konuşalım dedi. Yani adam açık açık bana yalan söylüyor.

Artık bu guildden nefret etmeye başlamıştım. Başka guildlere başvurdum. En son 28 mayıs akşamı yine exenteda invite diye sorduğumda iron council hard mode deneyececğiz alamam dedi. Ki daha öne yaptığım 3 bosstan biri iron councildi ve ben varken tek denemede başarmıştık. Achievmentımı gösterdim ben yaptım daha önce neden hardmode yapamayım dedim cevap gelmedi. Artık sinirlendim ve guild chatten raide girmek istiyorum diyip achievmentlarımı linkledim saniyesinde faramiru beni guildden attı.

priest kanalında bu mu adalet dediğimde exented sen item ninjalamadan önce düşünecektin bunun dedi. Bahsettiği şey bir gün önce voa10 da ben masterlooterken trash mobdan düşen mavi bir kutuydu. Ben aldım pugdan biri rollamayacakmıyız dedi bende hayır dedim. Ki ben hiç pug raidde epic olmayan bişey için rollandığını görmedim bu zamana kadar. Adam da raidden çıktı. Şimdi Exented (Esen Bahtiyar)'ın yapmak istediği şey benim adımı ninjaya çıkarıp, sanki o guild kicki hak etmişim havası yaratmaktı. Dejavuya sordum şaka yapıyor heralde dedi. Drerd hayır ninja falan değil tabi atılman kimse bu güne kadar guild chatten bu yazdıklarını yazmamıştı dedi. Neyse raide başlamışlardı, raid var kolay gelsin dediler geçtiler. Exented ne kadar kötü niyetli biri anlatamam adamın da böyle olduğunu bilmiyordum biraz muhabbetimiz de vardı. Ben zamanında arena kasarken voa25den düşen holy Deadly chesti tank palaya rollda kaybedim kendim verdim ml iken. 20g lik mavi item için bana ninja lekesi sürmeye çalıştı. Adam aynı zamanda anormal yalancı. Belki burda söylediklerimi yalanlamaya çalışacak o zaman screenshot falan koyarım.

Bu arada bana hak veren bazı arkadaşlar var isimlerini vermek istemiyorum onlar da benim yaşadıklarımı yaşarlar. Faramiru hakkında guilde girmeden uyarmışlardı beni ama bu kadarını tahmin etmemiştim. En ufak healingden anlamasına rağmen healerlardan hesap soruyor. Daha yeni recount da overhealingin healmetera yansımıyor olduğunu ben söyledim. Benim söylememden de anlamamış galiba bir arkadaş yok ben yeni söyledim o zaman öğrendi dedi. Sonra kalkmış healmetera göre bir healer iyi veya kötü ona bakıyor. Mesela tankın ölümünün kaç saniyede olduğuna ve 100% den 0% a indiğinde kimlerden heal gelmediğine bakmak healerların naaptığını anlamak için iyi bişey. Ama tabiki mmiron25 de paladinlerin plasma blast sırasında flash of light attığını sanan birinden böyle komplike şeyler beklemek de hata olur.

Bu arada insanlara madem o kadar gimp diyorsun bari gimpin cimp şeklinde okunduğunu öğren. sonra biraz oyunu öğren, oynamayı öğren. Bir liderin nasıl olması veya nasıl olmaması gerektiği konuda da bir kitap oku.

Ha bu arada benim oyundaki nickim tatar. Ne yaptın peki derseniz revolutiondan bi kaç gömlek üstün bir guilde kabul edildim o servera migrate ediyorum şimdi.


Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen adamlarla dolu. 6 ay kapıda bekleyin yeni content gelince pugunu yaparsınız. Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı. 6 ay kapıda beklemek istiyorsanız alıyorlar koşun :)

Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek. Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım.

Noob wipefest FTW!


+1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

kimlandracula said:

@bonepart

haklısın nispeten.Yanlız arkadaşa daha çok officer tayfasının tutarsız ve de umursamaz tutumu koymuş sanırsam.
Revo'nun Pretbc raidlerinden bir kaçını izlemiştim.Küfür kıyamet yönetiyorlardı raidi.Şimdi nasıldır bilmem de o dönemden çok feci bir imaj kalmıştı gözümde ki pretbc core tayfası çok kaliteliydi.(yiğidi öldür hakkını yeme)Bıraktı bu core tayfa yavaş yavaş diye hatırlıyorum.Kimisi raidlerdeki ağır hakaretler ve baskılar yüzünden kimisi de oyundan soğudu.


iyide kufur eden olursa bende basarim anasina bacisina kufru
cikar giderim guildden ne ki bu
kole deilsin ki bzevk almak icin oynadigin oyunda niye cile cekiyim
sicmisim iteminada raputasyonunada
acci kasip satmicam ki

ahahah tbc dönemi bir grull raidi izlemiştim de çok fenaydı.

hani herifler birbirini överken bile küfrediyordu ahaha çok fena. şimdi nasıldır bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide bak su war

said:
Bu guilde girmeden önce başka bir guildin tek holy paladini olduğum için tüm paladin itemleri benimdi ve çok kısa sürede full 213 itemlerim olmuştu (2 trinket ,bir ring dışında v bir shield dışında).


eski guildi demedi mi bu adama itemlari aldin ciktin gittin diye
guild dagildiysa ayrida yane
ble de bisi war yane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildin GM'i de cevap vermiş.Oyunla alakam yok ama okuyorum çok eğlenceli :)

Şimdi hezeyanlara ve kişisel hırsa ikincil fikir uçuşmalarının yansıması olduğunu düşündüğüm ve beni gecenin bi vakti güldüren bu yazıdaki gizli ve ufak ayrıntılara değinelim sayın revolutionzede

'Ulduar çıkalı tam 7 hafta olmuştu ve sadece 3 kere instance a girebildim' demişsin

ulduar çıkısından sonra ılk 3 haftayı progrese, 2 haftasını dınlenerek raıd yapmaya, son 2 haftasınıda achıvmentları denemeye ayırmıs olan bır guıldde, yeni olan ve nasıl oynadıgı tam olarak bılınmeyen bırının 3/7 raıd'e gırme oranı bana kotu gelmedı. kaldı ki guılde alınan herhangı bır oyuncuya asla asla raıd garantısı verılmedı verılmezde. ve kaldıki oyunculugunda bır sorun oldugu dusunuluyorsa 3/7 ıle fazla sans bıle verılmıs oldugu dusunulebılır.

5. denemede bir kere roketi geç fark edip öldüm p2 de. Yine ventrilodan tatar venti de dinlemiyor galiba falan diye faramiru bağırdı' demişsin

evet haklısın bagırmaması lazımdı. ayagının altına dusecek bombayı goremeyecek kadar ımba oyuncuları ventrıllodan da uyarmamıza ragmen ısrarlı sekılde bombaya kucak acanları raıdden atmak lazım. kesınlıkle haklısın yapmısız bı hata kalmısın raıdde

Bu arada bana hem mt hem de aerial command centerı tanklayan warlock assign edilmişti. Diğer 6 healerın herhangibir özel görevi yok sadece raid heal atıyorlardı. ' demişsin

su yazdıgına 25 man mımıron gormus healer oynayan herkes guler
paladın mt heal gorevı almıssa kı genelde ole yapar camıamızın ınsanları, faz 3'tede warlocku healleyecektır. ha neden dıyosan faz 3'te maın tank (mobun prımer hedefı) aerial assaultu tanklayan ranged dps (kı buda genellıkle warlocktur) tir.
dıger 6 healer ne iş yapar meselesıne gelınce
sana gore raid heal atan bu arkadasları keske almasaydık raıde. sen tutuyosun ya mt'ı
bıl dıye soluyorum. gıttıgın guıldde de aynı acızlıgıde gostermemıs olursun hem.
faz 1'de en az 4 healer MT'a bakar. 2 yada 3 healer plazma fixler
faz 2 de herkes raıd fixtedır. işin sırrı cross healingdir. ve ayagının altına dusecek bombayı gorebılecek kadar da becerı ısteyen basıt bır fazdır
faz 3'te MT warlock (yada herhangı bır ranged dps) olup 2 healer tarafından heallenır (tek basına heallememıssın malesef). ki targetının kımler tarafından nasıl heallendıgını gorebılecegın bır addon var ama sana gerekmıyor ole seyler tabı. dıger heal alan target trash botları toplayan faz 1 MT'ıdır ki senın bahsettıgın bosta gezen healerların rangeıne gırdıklerınde healledıklerı targettır.
aklıma gelmısken eklıım cok guldugumuz su dıyalogu
drerd: tatar assault bot kiter'ı stunladıgında (http://www.wowhead.com/?spell=64668) dispel at range'indeyse
tatar: tamam stun attıgında ventten soyleyın dispellerim
drerd: hemen dispelliceksin nasıl solıım nıye solıım ventten ?
bu dıyalogtan sonra sana her healera onerdıgımız grid'i onerıcek veya hatırlatıcaktım ama gerek gormedım yada gormedık sendekı bu ısıgı gorunce
faz 4: 2 healer alt MT'ye, 1 healer ust MT'ye, kalanlarda fix +MT yardımına bakarlar.
umarım bızden bır gomlek ustun yenı guıldınde sana katkısı olur bu soyledıklerımın
anlatmıstık fıght oncesı ama olmamıs, belkı okur farkına varırsın neler olup bıttıgının


Bu arada revolutionda guild lider drerd mage ve raid lider faramiru warlock oynuyor. Hiç bir zaman önemli bir görevi üstlendiklerini görmedim. Hiç bir zaman dps de birinci olduklarına şahit olmadım. Zaten kendileri hala os10 3d de wipefest yaşıyorlar. İnanmayan gitsin baksın achievmentları varmı yokmu diye baya kasıyorlar ama onlar için epey zor tabi ' demişsin

vay vay vay
verılen ornekler ben ve fara oldugu ıcın sadece bu ıkılıden bahsedıım o zaman
guıld lıder drerd, ve raıd leader'lardan bırı faramıru bu oyun cıktıgı gunden berı mage-lock oyunyor. drerd ve faramıru yaklasık 4 yıldır revolutıon guıldıyle bırcok tr-fk, ve hemen hemen her contentı temızlıyor ve temızletıyor ekıbıyle beraber. hıcbır zaman onemlı gorev ustlenmemıs bu ıkı arkadas su ana kadar cıkmıs butun contentlerı progress asamasında tum raıd uyelerıne her abılıty'sıne varacak sekılde anlatıyor. raıdlerde prımer gorevlerı dps olmasına ragmen kafasına bomba dusecek sahısları ventrıllodan uyarmayı refleks kabul edıyor, paladınlerı dispell atmaları konusunda motıve edıyor . ha dps'de bırıncılık nasıl olur (kı ne tesaduf kı yaklasık 4 yıllık raıdlerde baya bır olmustur bırıncılıklerımız kı onemsemeyız pek, ısımızı yapabılmıssek) sen gelır raıd ahalısıne bır bossu anlatabılecek kapasıtede olursun, sen gelır anlatırsın, sen bana ne zaman decurse atacagımı solersın ben atarım ve sadece dps ıme odaklanırım. o zaman olur herhalde. ama bız bu tayfaya noob dıyoruz uyarılarak bırsey yapan ve karakterıne hakım olmadan koyun gıbı oynayanlar için
Zaten kendileri hala os10 3d de wipefest yaşıyorlar -----) fantazık olarak speed run denıyoruz olurmu dıye (haftada 1 saat - 2 kere denendı - cloth user setupla olurmu acaba dıye ve halada denıyorum eglenmek ve achıv puanını arttırabılmek ıcın . ha normal 10 man versıyonunu kesmedım, bı kac ay oncede baska bır forumda kesmeyecegımı soledım. neden dıye dusunebılıyorsan benı zorlu bır setupa zorlayan bossları sevmem
İnanmayan gitsin baksın achievmentları varmı yokmu diye baya kasıyorlar ama onlar için epey zor tabi ----
al lınkte verıım baksın herkes
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Steppes&n=Drerd
8275 zor oldu haklısın. hep sen vardın yanımda 4 yıldır muhahah

Bu arada bana şans vereceğiz demişti drerd ve faramiru ama aradan 3 gün geçtikten sonra aramıza yeni bir holy paladin katıldı. ' demişsin
evet ventrıllodan sana soz vermıstım. onumuzdekı hafta sen gır farma baglandı zaten dıye. ama takıbındekı 2 hafta carsamba raıde gelmıyorsan yada gelemıyorsan benım ne yapmamı ıstıyorsun / ıstersın
arada sans verdıkte yalan degıl. ama sen bana dıspell atılacak zaman ıcın ventrıllodan uyarı ısteyınce ben yenı bır holy paladın alalım belkı o ventrıllodan soylenmeden, dıspell atılacak oyuncuyu grıdde gorebılecek kapasıtededır dıye dusundum
kaldıkı raıd=25 kısı, guıld = bıraz daha fazlası. bı gun guıld kurarsan anlarsın

En son 28 mayıs akşamı yine exenteda invite diye sorduğumda iron council hard mode deneyececğiz alamam dedi. Ki daha öne yaptığım 3 bosstan biri iron councildi ve ben varken tek denemede başarmıştık. ' demişsin
evet dogrudur hardmode'lara nasıl oynadıgı bılınen ve anlatılanı bır kerede uygulamayı basarabılen oyuncularla yapmayı tercıh edıyoruz bu bır
ıron councıl easy mode 7 haftadır 1 shot kesılıyor. adı ustunde easy mode. sen varsın dıye tek denemede basarılmıs bısey degıl yanı
hard mode ıse sana anlatılcak gıbı degıl. bıraz komplıke ama gel senı alalım da keselım tek denemede basaralım. malum dedıgın gıbı sen varken tek denemede basarıyoruz.

Artık sinirlendim ve guild chatten raide girmek istiyorum diyip achievmentlarımı linkledim saniyesinde faramiru beni guildden attı. ' demişsin
achıvmentlara bakıp raıde alınan pug raıdlerle karıstırma bızı
kım nasıl oynar, ne kadar aktıftır, dropa ıhtıyacı varmıdır gıbı bır suru faktor varken bu guıldın tarıhınde bır ılk olan 'raıde gırmek ıstıyorum aha da achıevementım' dıyen bırını fara attıgı ıcın gercekten de kızdım yalan degıl. benden hızlı davrandı
kımın hangı bossu kestıgını gayet ıyı bılıyoruz, boss kesmemıs bırının raıde gırmeyecegı gıbı bır saplantımızda yok, ve emın ol senın armory'nı talentlarında hata yada abuse olmasın dıye senden de cok kontrol de edıyoruzdur muhtemelen

ninja meselesine gelince
ayrıntıları bılıyorum kulagıma geldı
guıld offıcer yada leader olarak benı baglayan tek sey kımın haklı oldugudur.
ben, benım guıldımın adının nınja guıld olarak kullanılmasına, konusulmasına asla ızın vermem, vermedımde.
yapanıda allemıcıhan olsa tınlamam atarım guıldden
ama atılmanla nınja meselesının alakası yok gecıyorum bunuda

Bu arada bana hak veren bazı arkadaşlar var isimlerini vermek istemiyorum onlar da benim yaşadıklarımı yaşarlar. ' demişsin
rıca edıyorum ısım ver yada soyle onlarda gıremedıklerı bır raıdde achıevement lınklesın. sana hak verecek ınsan varsa onlarda atılmayı hakeder.

Faramiru hakkında guilde girmeden uyarmışlardı beni ama bu kadarını tahmin etmemiştim. ' demişsin
bende tahmın etmemıstım gercekten. cok bıle sabrettı, oturdu senınle ventrıllodan konustu vs. ki hiç adetı degıldır atılmıslara sorabılırsın

En ufak healingden anlamasına rağmen healerlardan hesap soruyor. ' demişsin
guzel bır noktaya degınmıssın
bır dahakı sefer raıdde uyarıcam
MT geberdıgınde hunterlardan hesap sorulacak, mazotta 1 YTL olacak.
sana mınıcık bır ayrıntı vereyım raıd leader olarak
bır anormallık varsa bunun tespıtını, nedenını ve duzeltmesını raıd leader yapar. nedenını hesabını raıd leader sorar
ha healıngten hıc anlamaması meselesıne demekten baska bısey yok
healıngın assign'ını, tımerını, abılıty'sını ventrıllodan soyleyen bırıne bu ıtham ıcın

Daha yeni recount da overhealingin healmetera yansımıyor olduğunu ben söyledim. Benim söylememden de anlamamış galiba bir arkadaş yok ben yeni söyledim o zaman öğrendi dedi. ' demişsin
recountta healıngle beraber overhealıng baslıgıda var, ordan bakarız overhealınge.
yok ben yenı soyledım o zaman ogrendı dıyen ınsan benım
kafalanıyorsun ama cıddıye alıp gercekten yenı ogrendıgını sanıyorsun adamın ki tam drama, tam komedı yemınle
ve ne tesaduf kı ordakı mevzu bahıs konu senın mt healer'ı olmana ragmen MT'a 15 sanıye heal atmamıs olman ve nedenı sorulmus olmasıdır. cevabın senın tarafından recount overhealıngte oldugunu soyleyen sen, healıngte efektıvıte denen kavramı umarım ogrenırsın bır gun.

Sonra kalkmış healmetera göre bir healer iyi veya kötü ona bakıyor. Mesela tankın ölümünün kaç saniyede olduğuna ve 100% den 0% a indiğinde kimlerden heal gelmediğine bakmak healerların naaptığını anlamak için iyi bişey. ' demişsin
raıd leader olarak sana sunu solıım
atılan total healınge elbette bakarım. ama ondan once targeta kımın heal attıgına bakarım. tıpkı dps de dusuk kalan bırının hangı spelle yada abılıty ıle vurmaya calıstıgını ve hatasını anlamaya calısmam gıbı
ha sen cevabı overheal atmısım dıye verebılıyorsan ve bunun dogru oldugunu ısrarla soluyorsan dumduz noobsundur. healıngle uzaktan yakından alakan yoktur. heal atılması gereken yerde atılırsa ıse yarar bılgıne

Ama tabiki mmiron25 de paladinlerin plasma blast sırasında flash of light attığını sanan birinden böyle komplike şeyler beklemek de hata olur. ' demişsin
gelelım o ankı dıyaloğa
drerd: mt neden yattı ?
x-y-z healer: galıba Plasma Blast'ta (3-second cast that deals 30,000 Fire damage per second for 6 seconds) yeterlı heal gelmedı
drerd--) recounta bakar, ımba paladınımız tatar 15 sanıye boyunca herhangı bır cast yapmamıstır. ınce bır soru sormaya karar verır.
drerd: en kısa heal castın kac sanıye tatar
tatar: 1 sanıyelıkte var, 3 sanıyelıkte var
drerd: pekı neden o zaman hıc heal atmadın
cevap yok
boyle bır dıyaloga soylenecek bır sey yok, boyle bır dıyalog yasayan bır raıd leaderın kısıyı elestırmesıde son derece dogaldır
ıkıncısı plasma blast healıngıne assıgn edılmıs healerlar olmasına ragmen, targeta yeterlı heal geldıgı dusunulmuyorsa, oyuncu ınsıyatıf kullanarak o targeta heal atabılır (kendısıne verılen gorev dısında ıse bakmamak malesef noobluktur). ha dersen kı bana mt healıng gorevı verıldı. o zaman bı cast ıcın 15 sanıye beklemessın, mt ye yeterlı heal atabılıyorken yada atılıyorsa plazma healınge yardımcıda olabılıyorsan oyunuda ogrenmeye baslamıssın demektır. ama gerıdeyız bakıyorum malesef tatar

sonra biraz oyunu öğren, oynamayı öğren. Bir liderin nasıl olması veya nasıl olmaması gerektiği konuda da bir kitap oku. ' demişsin
pekı baska bır fırsat verelım gel bıze oynamayı ogret tatar
ha bır raıd leaderın, bır guıld leaderın nasıl olması ıle ılgılı bır kıtap yazılacak olursa, emın ol 4 yıldır bu guıldı yoneten bızler, bu kıtabı yazacak 15-20 potansıyel yazardan bırıyız muhtemelen. sunuda soyleyeyım bızler ogrendıgımızı okuyarak degıl, yaklasık 4 yıldır bu guıldı yoneterek ogrendık. gerekırse okuruz bıze katkısı olacaksa oda ayrı konu.

Ha bu arada benim oyundaki nickim tatar. Ne yaptın peki derseniz revolutiondan bi kaç gömlek üstün bir guilde kabul edildim o servera migrate ediyorum şimdi. ' demişsin
hayırlı ugurlu olsun. senı o guılde kabul eden arkadaslara da allah sabır versın.
gıttıgın gıdecegın serverları, degısecekse nıcklerını fılan soyle de belkı takıp ederız. funclub kurarız belkı
ha gomlek meselesıne gelınce
kımseye, hıcbır guılde ustunluk kurma amaclı bır felsefemız olmadı. her zaman contentı hızlı bıtırmeye yada bıtırmeye elımızdekı tum ımkanlarla calıstık. kımı zaman fk aldık kımı zaman gerıledık. ama hep ayaktaydık, hala da ayaktayız. ama bu senın gıbılerle olmadı olmayacakta
bır gomlek ustune gectım, ımbayım dıyebılecek kadar da rıayetsızsen, ve bunu bır basarı olarak gorebılıyorsan, guıld ıcın, takım ıcın oynamak gıbı bır huyun yoksa, sana sureklı degıstırecegın butun ust gomlek guıldlerde basarılar dılıyoruz revolutıon grubu olarak

Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen idiotlarla dolu. ' demişsin
gercekten aman sakın
cıddı soluyorum bunu
her aldıgımız oyuncuya da ısrarla solerım
hıcbır zaman raıd spot garantısı vermeyız
cunku alımları bıcak kemıge dayanınca yapmak gıbı bır polıtıkamız yok
bır classda aktıflık azalması veya eksıklık oldugu dusunulen kısı varsa oraya alım yapılır
6 ay kapıda bekleyen adam da olmamıstır, bu sadece bır soylemdır.
ha oyuncularımızın idiot olarak adlandırılmasına küfrederim sadece de yeri değil karsımda olman lazım

Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı ' demişsin
demekkı senden bır beklentımız yokmus, varlıgın bıze yeterlı olsaydı acılmazdı dıye dusunebılmenı beklerdım ama onuda gectım.

quote:

Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek
ithamlara ancak herkesın dogrudur dıyebılecegı yasanmıs seylerle cevap verıyorum aynen
wall of textındekı tek dogru tespıtının de altını çizmek lazım

quote:

Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım.
bence gorundugunden de salak olmasan bu yazıyı yazmazdın.
kendı kendını rezıl edebılme kapasıtenı takdır edıyorum

yenı guıldınde / realmınde sana gercekten basarılar dılıyorum imba player TATAR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ulduar çıkısından sonra ılk 3 haftayı progrese, 2 haftasını dınlenerek raıd yapmaya, son 2 haftasınıda achıvmentları denemeye ayırmıs olan bır guıldde, yeni olan ve nasıl oynadıgı tam olarak bılınmeyen bırının 3/7 raıd'e gırme oranı bana kotu gelmedı. kaldı ki guılde alınan herhangı bır oyuncuya asla asla raıd garantısı verılmedı verılmezde. ve kaldıki oyunculugunda bır sorun oldugu dusunuluyorsa 3/7 ıle fazla sans bıle verılmıs oldugu dusunulebılır.
7 haftada 7 raid yapılmıyor ki, muhtemelen 30 raid yapılmıstır, 3 üne alınımştır.

sipeyskeyk in değilmiş mesaj, o da alıntılmaış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 yıl oynadım guildde en sert zamanlarında belki bir kere küfür olayına sahit oldum.Onda da eden bir dakika sonra özür diledi.Su anda aktif member degilim(tbc de bıraktım);ama git gide yumusadı officer tayfası zaten bir fara bir drerd kaldı eski officerlardan sanırım.Fara üslubu sert lafı gedigine koyan bir adamdır.Vakti zamanında en cok tartıstıgım adamdır;ama yigidi öldür hakkını yeme.Cok iyi raid yonetir,ayrıca iyi oyuncu her zaman kollanmıstır revoda.

Kimse aptal,salak ya da cocuk degil ki küfür edilince dursun.Onun icin yarası olan herkes bir kac laf atmıs ortaya.Şimdi Tatar arkadas dertlerini anlatmıs hos güzel de.Sen zaten iyi bir oyuncuysan gider herhangi bir yabancı guildde oynarsın.Revo arkadas bu,bu seviyede zilyon guild var.Hea yabancı dilin yoksa revo kadar hatta ondan basarılı türk guildleri var onlarda oynarsın.Kendini o guildlere yetersiz hissediyorsan o zaman anlarım bu kadar cırpınısı.Sunu da solemden gecemicem.Yabancı guildde de oynadım vakti zamanında wipe yiyince sana cicek dagıtmıyorlar.

Bence su anda topic resmen camur at izi kalsına döndü.Her kafadan ses kim ne oldugunu bilmeden etmislerdir ya zaten öyle adamlar falan diyenler cıkmıs.Guild ilk kuruldugunda cok hatalar yapılmıstır ben de sahit oldum.Adamlar da guild yönetiminde tecrübesizdi sonucta;fakat bi türk guildi 3 yıldan fazla ayakta kaldıysa iyi ya da kotu biraz da takdir arkadas.Küfürle ayakta kalmıyor sanırım...Ya Tatar belki gercektan haksızlıga ugradı bilmiyorum;Ama Drerd,Fara falan guild icin cok calısmıs adamlardır.Böyle ileri geri konusulunca kötü oluyor insan ister istemez...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ileri geri konuşmuyor ki kimse. GÖrdüğümü ve hatırladığımı söyleidm ben ki guildle bir kaç arkadaşımın zamanında oynaması dışında hiç bir alakam yok.İyi guilddi zamanında hatta en iyi progressi olan türk guildiydi sanırsam.
Ancak tanık olduğum raidler gerçek :).Bir arkadaş daha onaylamış küfür olayını hatta yukarda.O da ilgilendirmez aslıdna ki topiki açan arkadaşın sıkıntısının bu tarz bi yönü de olabilir diye anlattım.Bana ne yani revodan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...