Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahşi Batı [Cem Yılmaz]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
sinemada beğenmiştim.fakat gözler görmediği için ve nedense sinemada cem yılmaza gülemiyorum evde izleyip defalarda gülüyorum :)

yahşi batı genelinde çok güzel film.hani ben oturdum izledim ama hiç kahkaha atmadım diye beğenmeyenler oluyor.normaldir cunku film eglencelik bir film.ve baştan aşagı amerikan eglencelik filmleri gibi.

filmin en çok güldüğüm sahneleri ise filmin başı at arabası ile geliş.ztn sonra rolantiye baglıyor sıkılmadan izleniyor

at arabası ile gelirken sır tutar mış diyor.cem yılmazda tamam bi yerde duralım tutar diyor.bide village people başımızın tacı dedikten soraki yüz ifadesi cok fena.

sora ozan güvene beyimiz götüne kıyamıyor ve kızılderililere sikmeseler bari süper yani :)

ormanda suzan kardeş ile tanısınca yaptıklar şovda süperdi
/spoiler]

Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmaz harcadıgı parayı dert etmiyor yahu.ki bi filme yüksek paralar harcamak cem yılmazla birlikte başladı.alışmış halkımız sadece insanlı detaylara önem verilmeyen ucuz filmlere

adam yapmış işte.beğenirsin beğenmezsin.ama desteklenmesi gereken bir adam cem yılmaz.

ki film kötü değildi gayet iyi bir filmdi
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Film çıkalı kaç ay oldu dvd'si hala yok mu ya? ulan çatlicam izleyemedim filmi :( türkiyeye gitmeme daha 3 ay var pff

hehe 5 gün önce çıktı dvd'si,

bir türk filmine yapılan en iyi dvd'yi de hazırlamışlar, oyun falan var içinde

hatta şöyle bir incelemem var
http://dergiweb.com/film/haftanin-dvd-si-yahsi-bati-5406
Sosyal ağlarda paylaş

kotuydu be abi..
cidden kotuydu,

hadi komik olmasini beklemiyorum ama hikaye, oyunculuklar fln
karakterlerler olmamis. cerezlik bi film gibi bisi.

ince denilern espirilerde oylesine ahim sahim vaybe adam ne kadar manyak yerden yakalamis gibi bile degildi.

artik herkes izlemistir diye spoilerada almiyorum
filmin sonunda cine falan gidiyorlardi en son belki cem yilmaz bide cin versiyonunu ceker umarim ama bole olmamasini dilerim.

cem yilmazin en kotu filmiydi bence, ama yinede saygi duymak lazim desteklemek lazim ki daha iyilerinide cikarabilsin adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...