sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kimim ben komutan logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bence gayet guzel olmuş begenmeyenler cıkacaktır ama sonucta veridiginiz bir sinema bileti parası karsılıgı bir kac saat guzel vakit gecirmek amac,cok fazla beklenti icinde olmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dvd dil seçenekleri ekranı girdiğinde koptum , normalde küfürlü filmler rahatsız eder beni ama hiç batmadı gözüme adam ne yapsa güzel yapıyo hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 film süperdi acaip eğlendim izlerken ve şunu farkettim espriler gora ve arogdakinden çok daha inceydi. o filmlerde espriler daha bir bodozlama giriveriyordu hepimiz yarılıoduk tabi burda bazı esprileri ayıkamayanlar falan oldu sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yeni geldim bende, bayağı sevdim ya, küfürle güldürmek yerine bir ton ince espri yapılmıştı. Cıvıklığın boku çıkmıştı bazı yerlerde ve çok kötü espriler vs. vardı ama geneli iyiydi. BİR APAÇİ AĞLIYOR, GÖZÜ YAŞLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi arog vardı tvde maça kadar izledim gene geberdim gülmekten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 SPOYLERRRRRRRRRRREAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHYEAEAHHHHH MasterHapLo said: chuck muhabbeti haric filmin tamami harikaydi. Sadece chuck i konusturdum elmas nerde deyip kasadaaaaaaaa deyince baya guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 daha simdi izleyebildim, cok iyi yapmislar, helal olsun. amerikan mandasi anandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sinemada beğenmiştim.fakat gözler görmediği için ve nedense sinemada cem yılmaza gülemiyorum evde izleyip defalarda gülüyorum :) yahşi batı genelinde çok güzel film.hani ben oturdum izledim ama hiç kahkaha atmadım diye beğenmeyenler oluyor.normaldir cunku film eglencelik bir film.ve baştan aşagı amerikan eglencelik filmleri gibi. filmin en çok güldüğüm sahneleri ise filmin başı at arabası ile geliş.ztn sonra rolantiye baglıyor sıkılmadan izleniyor at arabası ile gelirken sır tutar mış diyor.cem yılmazda tamam bi yerde duralım tutar diyor.bide village people başımızın tacı dedikten soraki yüz ifadesi cok fena. sora ozan güvene beyimiz götüne kıyamıyor ve kızılderililere sikmeseler bari süper yani :) ormanda suzan kardeş ile tanısınca yaptıklar şovda süperdi /spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 girisi de guzel yapmislar, bi de zafer algoz mukemmel oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Çok kötüydü be. Bildiğin boşa harcanmış para gördüm filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cem yılmaz harcadıgı parayı dert etmiyor yahu.ki bi filme yüksek paralar harcamak cem yılmazla birlikte başladı.alışmış halkımız sadece insanlı detaylara önem verilmeyen ucuz filmlere adam yapmış işte.beğenirsin beğenmezsin.ama desteklenmesi gereken bir adam cem yılmaz. ki film kötü değildi gayet iyi bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… numberten Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Film çıkalı kaç ay oldu dvd'si hala yok mu ya? ulan çatlicam izleyemedim filmi :( türkiyeye gitmeme daha 3 ay var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 var var. internete düştüyse dvdside var. ripide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 güzeldi bence abarttıkları kadar kötü değildi. cemofobia mı oluştu insanlarda beğenmedim diyen karizma oluyor sanki. en azından Recep ivedik serilerinden kat be kat iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kesinlikle güzel filmdi. yani açıkcası keşke filmine gidebilseymişim dedim. kusra kalma cemim :) kaçak izledik. yaşadıımız yerde yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 numberten said: Film çıkalı kaç ay oldu dvd'si hala yok mu ya? ulan çatlicam izleyemedim filmi :( türkiyeye gitmeme daha 3 ay var pff hehe 5 gün önce çıktı dvd'si, bir türk filmine yapılan en iyi dvd'yi de hazırlamışlar, oyun falan var içinde hatta şöyle bir incelemem var http://dergiweb.com/film/haftanin-dvd-si-yahsi-bati-5406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aylardır bekliyorum dividisini. şu anda biraz sevinçliyim. net en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Burax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 acayip beğendim, konuşmalardaki ince espriler çok hoştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok efsane bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kotuydu be abi.. cidden kotuydu, hadi komik olmasini beklemiyorum ama hikaye, oyunculuklar fln karakterlerler olmamis. cerezlik bi film gibi bisi. ince denilern espirilerde oylesine ahim sahim vaybe adam ne kadar manyak yerden yakalamis gibi bile degildi. artik herkes izlemistir diye spoilerada almiyorum filmin sonunda cine falan gidiyorlardi en son belki cem yilmaz bide cin versiyonunu ceker umarim ama bole olmamasini dilerim. cem yilmazin en kotu filmiydi bence, ama yinede saygi duymak lazim desteklemek lazim ki daha iyilerinide cikarabilsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kotu mu? canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 amerikada saat kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 10 11 12 13 14 15 16 17 Sonraki 15.sayfa (Toplam 17 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 girisi de guzel yapmislar, bi de zafer algoz mukemmel oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Çok kötüydü be. Bildiğin boşa harcanmış para gördüm filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cem yılmaz harcadıgı parayı dert etmiyor yahu.ki bi filme yüksek paralar harcamak cem yılmazla birlikte başladı.alışmış halkımız sadece insanlı detaylara önem verilmeyen ucuz filmlere adam yapmış işte.beğenirsin beğenmezsin.ama desteklenmesi gereken bir adam cem yılmaz. ki film kötü değildi gayet iyi bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Film çıkalı kaç ay oldu dvd'si hala yok mu ya? ulan çatlicam izleyemedim filmi :( türkiyeye gitmeme daha 3 ay var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 var var. internete düştüyse dvdside var. ripide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 güzeldi bence abarttıkları kadar kötü değildi. cemofobia mı oluştu insanlarda beğenmedim diyen karizma oluyor sanki. en azından Recep ivedik serilerinden kat be kat iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kesinlikle güzel filmdi. yani açıkcası keşke filmine gidebilseymişim dedim. kusra kalma cemim :) kaçak izledik. yaşadıımız yerde yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 numberten said: Film çıkalı kaç ay oldu dvd'si hala yok mu ya? ulan çatlicam izleyemedim filmi :( türkiyeye gitmeme daha 3 ay var pff hehe 5 gün önce çıktı dvd'si, bir türk filmine yapılan en iyi dvd'yi de hazırlamışlar, oyun falan var içinde hatta şöyle bir incelemem var http://dergiweb.com/film/haftanin-dvd-si-yahsi-bati-5406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aylardır bekliyorum dividisini. şu anda biraz sevinçliyim. net en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 acayip beğendim, konuşmalardaki ince espriler çok hoştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok efsane bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kotuydu be abi.. cidden kotuydu, hadi komik olmasini beklemiyorum ama hikaye, oyunculuklar fln karakterlerler olmamis. cerezlik bi film gibi bisi. ince denilern espirilerde oylesine ahim sahim vaybe adam ne kadar manyak yerden yakalamis gibi bile degildi. artik herkes izlemistir diye spoilerada almiyorum filmin sonunda cine falan gidiyorlardi en son belki cem yilmaz bide cin versiyonunu ceker umarim ama bole olmamasini dilerim. cem yilmazin en kotu filmiydi bence, ama yinede saygi duymak lazim desteklemek lazim ki daha iyilerinide cikarabilsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kotu mu? canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 amerikada saat kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar