Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aksine başarısından ötürü şahan'a saygım var biraz, nitekim bu kadar boktan şeylerle böyle paralar kaldırmak olağanüstü bir başarı, bir tek michael bay'e kısmet oldu son yıllarda birde şahan'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya adam bi eksikliği giderdi, bizde recep gibi çok fazla karakter çıkmadı, hele sinemada çok çok az yani. adam da damarı buldu alabildiğini alıyor. şahan salak bi adam değil sonuçta. recep beğenilir beğenilmez o değil sorun şahan yaptığı işi iyi yapıyo, kazanıyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 DarKRideR said: Orası öyle, bu adam ömrü boyunca skeç yapsaydı gayet götürürdü ki o skeçleri bu filmlerden kat kat daha kaliteliydi. Ha şu var, adam hiçbir maliyet altına girmeden 33 milyon TL kazandı 2. film ile, ee halkta iki küfür duyunca mutlu olacak diye gidiyor sinemalara, ne gerek var diyip yapmaz adam nasılsa ne koysa oraya halk gidecek bu adamlar varken niye sinemamız gelişmiyor demekte normal işte, bu şahan'ında suçu değil aslında adam bug buldu sömürüyor işte Evet, zaten Sahan kendi soyluyor, "Skec yaparken haftanin hergunu calisirdim az para kazanirdim, simdi 1 ayda bir film cekiyorum trilyonlar kazaniyorum, gelen reklam teklifleride cabasi. Simdi 1 ay calisiyorum 11 ay oturuyorum." dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Viktor said: , cogu yerde tek basima gulmiyim diye kendimi tutarken buldum banada aynısı oldu. çıktım filmden. alala falan diyorum. niye gülmüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 BİR APAÇİ AĞLIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Az önce geliyorum filmden. İlk yarıda çok az güldüm. 2. arada iyiydi. Ne çok iyi ne çok vasat. iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 blair witche saygı duyulurken şahana saygı duymamak saçma. adam az maliyetle çok gişe yaptı. yapabilen olsa yapılırdı herhalde. kimsenin ben sinema sanatına saygısızlık yapamam diyip milyon liraları elinin tersiyle iteceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 film çoook iyiydi. hatta gerçeği söylemek gerekirse gora ve arog dan daha fazla güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 arog'u çok daha fazla beğenmiştim. film güzel başlıyor, ortalara doğru yavaşlıyor sonlara doğru daha da yavaşlıyor vs. derken uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 DarKRideR said: aksine başarısından ötürü şahan'a saygım var biraz, nitekim bu kadar boktan şeylerle böyle paralar kaldırmak olağanüstü bir başarı, bir tek michael bay'e kısmet oldu son yıllarda birde şahan'a şahan'ın skeçlerini boktan bulurken tesadüfen recep ivedik tiplemesini izleyip önyargılarımı aşmıştım. güzel bir tiplemeydi. filmlerde her ne kadar sığırlığa vursa da işi hala güzel. lombak'taki ayı oğlu ayı'yı andırıyor ondan beğeniyorum belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kaede said: film çoook iyiydi. hatta gerçeği söylemek gerekirse gora ve arog dan daha fazla güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Az önce geldim filmden. Nasıl GORA'dan ve AROG'dan çok güldünüz anlamıyorum. Filmin ilk yarısı vasat. 2. arada biraz toparlamışlar. GORA'yı mümkün değil geçemez. Hatta AROG bile geçmiş gibi geldi bana bu filmi. Ne vasat ne çok iyi. İyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha bu sırada söylemeden edemiycem film sadece komedi olarak değil bütünüyle bir "film" olarak çok çok iyi öncelikle senaryo ÇOK başarılı. düz parodi diyip geçilecek gibi değil. arog/gora saçmalıklarından sonra komedi filmine ciddi olarak düşünerek yazılmış bir senaryo = win. twistler çok iyiydi oyunculuk bir iki yan rol dışında çok iyi müziklerdeki batı/doğu sentezi çok iyi teknik olarak çok iyi. o açılış kısmı neydi öyle filmin yahu sanat yapmış adamlar espiriler de gerek leş olsun, gerek ince olsun, gerek belirli kitleye olsun çok yerindeydi. bir iki yerde sıktı gerçi verdiği mesajlar da yerinde ve düzgündü. abidik gubidik ucuz numaralara yatmadan ince ama anlaşılır bir biçimde olmuş inşallah hep kendini geliştirmeye devam eder cem yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 seyredeli 1 hafta oldu filmi, en az 15 tane gülmekten yarıldığım yer sayabiliyorum hala. Gora'dan da Arog'dan da seyrettiğim bütün Türk filmlerinden de komikti yahşi batı. Hatta sinemada hiçbir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 3-5 kere daha izlemek lazım ya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aynen katılıyorum. bi kac kez izlemek lazım. mutlaka kacırdıgım espriler var ya. 2-3 kere daha seyretsem daha buyuk keyif alıcam gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ozan güven'in ata binişi zorla gözümüze sokulan zorlama esprilerden biriydi. o sahneden sonra tadım kaçtı zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 En çok anlayanlar yazsa da kaçırdıklarımızı yakalasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 EN COK BEN ANLADIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 filmin ikinci yarısının ortasında bayması hariç çok güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bir apaçi ağlıyor gözleri yaşlı nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tüm esprileri anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben anlamadım, tek tek biri yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Johnnie Walker çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 güzel olmadığını düşünen esprileri anlamamıştır görüşüne katılıyorum.. izlediğim en iyi komedilerde biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar