Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hiç bişey olmuyo asıl hem dişler hem dudaklar kapalıyken eğlenceli oluyo balon gibi şişiyo ağzın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2002de garbage da yokmuş ayrıca sananenin oynaa ya da oynasana'ya döndüğü yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 burnuma bişiler oluyor [hline] Hayat Offline, Ultime Online XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 BabacumMostors said: neyin kafasıymış şu bana onu izah edin Ben de anlamadim be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hayat Offline, Ultime Online XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Any color if it's black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 baylamoooos asfnaskjfnkjwanfa baylamos hirriyero marayero askjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 baylaaamoooosss indıridım of the baylamooosss tekkiyero mamamiyoo baylamooossss benim stayla xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 said: harbi lol bir olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Baggio said: said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 şimdi gelip tekrar niye upladınız diye millete ayar verse ne biçim olur. gerçi buralarda olsa çoktan ayar vermiş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Emaleth said: süfermişsin sen... SADIST01 said: Förfek yani. :) http://i.imgur.com/bLrs7KS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kafana terlik gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 -pinkmartini said: oharanzi http://i.imgur.com/sq98yrK.gif Emaleth said: süfermişsin sen... http://i.imgur.com/cDpVOij.gif SADIST01 said: Förfek yani. :) http://i.imgur.com/DkCqCfA.gif canım çok sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 LathspeLL said: Ne kadar saf ve temiz mesajlar varmış o zamanlar, birde şimdiye bak. Hepimiz wiseass olmuşuz. şimdi sırf laf sokma, ezme çabası. yaşlarla beraber egolar da büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ASDASDMŞASMDLMASŞLDŞASLDMŞLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yas artti abi patinin yas ortalamasi hayvan gibi oldu sonucta. LAN ARAMAIZDA EVLENENLER VAR OHA BIRAK EVLENMEYI BABA OLANLAR FALAN VAR OHA OHA OHA diye sasirasim geliyor bazende. sonra geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bone said: said: Baggio, 02 Haziran 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum. +1 başlığa baktım saçma, bir de ne göreyim, uplanmış bi topic gereksiz yere, iyice saçma.. iki kere saçmalanmış yani.. anlamadığım durum şu: atıyorum kazaa ile ilgili açılmış tonlarca topic var.. ama adam geliyor gene kazaa ile ilgili topic açıyor.. "aramaya inanmak" diyoruz.. buna rağmen "işe yarar topicleri" uplıyan olmuyor, tersine herkes gidiyo yeni topic açıyor.. buna rağmen bazıları "aramaya inanmak" lafını abuse edercesine, en alakasız, en gereksiz topicleri gidip uplıyor.. bi de işe yarar birşey değil, gereksizce bir uplanma oluyor.. eeheh garip durumlar.. not: aha deep değiştirdim başka yanlışlık var mı? :D :-p [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] dıbı dıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1920063_587754011320352_973975809_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 nefes al Claiborne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Black-ice said: Baggio said: said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum. şimdi gelip tekrar niye upladınız diye millete ayar verse ne biçim olur. gerçi buralarda olsa çoktan ayar vermiş olurdu. Özledin mi canıms :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 allaah geri dönmüş bi de öm gitmiş adama!!! http://media.giphy.com/media/JLbTqEU5B8Z2w/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar