Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Fatih bazen salak olduğunu düşünüyorum kanka, kişisel algılama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 çizdin oynamıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Bu uykusuzluk konusunda bir hocam "valla biz de bilmiyoruz uyumadan yaşanır mı ama genelde 1 hafta uyarılarak uyutulmayan bireyler ölüyorlar,biz de anlamadık neden" benzeri bir laf etmişti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Pyro said: Fatih bazen salak olduğunu düşünüyorum kanka, kişisel algılama. ayıbediyosun ama haklısın. yapım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fede said: demin gözüme bişey kaçtı da, sonra kapattım gözümü bişeyle, gayet güzel dinleniyor. acaba diyorum böyle sırayla dinlendirsem gözleri uyumadan yardırabilirmiyim uzun süre? ayı gözleri dinlendirecem diye uyuyormuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 PrudenT said: valla ben ikinci gün her şeye gözlerimden yaş gelene kadar gülmeye başlıyorum ilginç oluyor. aynen sanki şey içmiş gibi oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi şimdi gazetede okudum amcanın teki 49 yıldır uyumuyomuş bu işten iddaaya girerek çok para kazanmış.:D posta yazıyo tabi bunu o ayrı asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 49 yıldır uyumayan adam var. gerçek yani. haberlerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hah evet işte o adam. ben de okudum. akşamları inşaat işçiliği yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.haber3.com/news_detail.php?id=478079 3 evlilik, 12 çocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vayanasını taxidriver gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uyumadan yasanmiyor, farelere test yapmislardi zorla uyanik tutmuslar 5-6 gun mu ne sonra olmus hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uyumadan yaşanabilir mi bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.itusozluk.com/img.php/b7592b343f8ede85c3e1953134732e3223749/nah+i%FEareti buda baya ilginçmiş fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: uyumadan yaşanabilir mi bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak. ahahaha hem gece uyanık olmak istiyorum hemde gündüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 2 gün uyuyup 2 gün uyanık kalmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 geçen final dönemi 2 gün uyumadım, sabah minibüsle okula giderken ani frenle minibüsün içinde yere düştüm. sakıncalı sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 insanlar genelde hiç uyumadan 12-13 gun sonrakomaya giriyo sebebını bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Uykusuzluktan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahaha dunyanin en yuzeysel adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 deme! kişisel tecrubemde 3 gun uyumadım 4. güngibi halisünasyonlar basladı. halüsünayson denirmi tam bilmiyorum sanırım o sadece görmekle ilgilide, bole ayağımın altından su akıyomsu gibi hissediyodum ne biliyim, alarm sesleri falan duyuyodum, saturasyon falan düştü bide. sonra render aldım bitti uyandım yepısyenıydım, baktım renkler cok parlak! kısıp saturasyonu tekrar render aldım tekrar uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Anlamadım baştan anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi adam varmış, uyumamıl ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar