ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nileppezdel said: Ya dünyanın en kaliteli futbolunu oynuyor İngilizler. Ayrıca İngilizler'e burnu havada derler, bak hiç biri artist tavır koymuyorlar efendi efendi alıyorlar reklamları. Ülkelerini bölmeye de çalışmıyolar. Canlarım benim :D Masquerade said: 50 koydum manuya. sonumuz hayır olsun. :D Reksa said: MENÇISTIRLIYIZ EZELDEN. Tenekeadam said: Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt. ah be arkadaşlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lanet olsun kafama sıkar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Buradan ManU'yu destekleyen herkese sesleniyorum: "PÜ-HE-HE-HE-HEEE!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ilk 5 dk bi ara fergusen dedim 2 kez üst üste alıp bi ilke daha geçecek dedim kupayı ii bastırdıydı manu adam herşeyi yapıp emekli olcak dedim 10 dk da eto ağzına tıktı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 üstelik, eto tıktıktan sonra adamlar bi panikledi, oynamaz oldular. ilk yarı kasmadılar hiç resmen. sonra ikinci yarı bi "olacak galiba" deseler de, messi sıvadı. barselona buldu mu attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ronaldo'dan nefret ederim. Alex Ferguson'a güvenip bastık. Açılmıyor şemsiye. Help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yalnız nasıl bıktırdıysa Ronaldo Puyol'u takımı 1-0 öndeyken finaldeyken sinirinden topu kapıp gol atmaya gitti Puyol, ha sonrasında dönen top da Messi'nin golü oldu o ayrı da, keşke o golü puyol atsaydı da ronaldoya şöyle en güzelinden kapağı taksaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yıllardır Manchester United'ın maçlarını elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Birçok maçını izledim Manchester'ın, hatta Beşiktaşlılığımın yanında kimi arkadaşlarımca koyu Manchester taraftarı olarak da bilinirim. İzlediğim yüzlerce Manchester maçı oldu, kah yenildi Manchester kah yendi. Ama her zaman kalitesini gösteren, disiplini elden bırakmayan, yıldız futbolcuları barındırmasına rağmen takım olarak oynamayı her zaman bilen bir Manchester izledim bunca yıldır. Ve bu maç. Bu maçı sanırsam 2005 yılından beri bekliyorum. Sonuç açıkçası umrumda bile değildi başta, benim için önemli olan dünyanın en büyük iki futbol kulübünü bir maçta karşı karşıya oynarken görebilmekti. Ve bu maçın Şampiyonlar Ligi finali olması da ayrı bir keyif verecekti bana. Sonunda bu beklentim gerçek oldu. Dediğim gibi Manchester'ın yenilmesi/yenmesi çok sorun değildi benim için. Ama bu akşam izlediklerimden sonra, sanırım 15 - 20 dakika durmadan küfür ettim. Bir takım, bu kadar tarihi, bu kadar kaliteli oyuncusu ve teknik direktörü olan bir takım, bu kadar mı kötü oynar ? Kötü oynar bile diyemiyorum aslında, oynamadılar çünkü. Sadece Cristiano Ronaldo'nun Manchester adına bir şeyler yaratmaya çalıştığı bir maçtı Manchester açısından. Sadece Barcelona'yı izledik, sadece Barcelona oyuncularının enfes hareketlerini gördük. Kesinlikle Barcelona'nın hakettiği, hatta en az 3-0 alabileceği bir maçtı. Manchester futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı. Hiçbir şey. Ve şimdi soruyorum sevgili Manchester United takımına, yıllar boyunca ben bunu mu bekledim ? Kötü oynarsın, buna kimsenin bir şey demeye hakkı da olmaz, karşında senin kadar güçlü ve etkili bir takım var, elbet biri diğerine karşı üstün oynayacak. Ama bu maç, sanki mahalle maçında şu küçüklerin elinden topu alıp kendileri oynayan sivri burunlu, faul oldu mu ayakkabısını çıkarıp yalın ayak free-kick atan abiler ile, 10 yaşındaki çocukların maçına benziyordu. Söyleyecek bir şey bulamıyorum, tebrikler Barcelona. Hak ettiler sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 -Deno- said: Sadece Cristiano Ronaldo'nun Manchester adına bir şeyler yaratmaya çalıştığı bir maçtı Manchester açısından. aga oda bişi yapmadı ki sinirinden puyola horozlandı durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dünyanın en iyi takımı ve dünyanın en iyi futbolcusu hakettiği şekilde aldı kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kermit said: -Deno- said: Sadece Cristiano Ronaldo'nun Manchester adına bir şeyler yaratmaya çalıştığı bir maçtı Manchester açısından. aga oda bişi yapmadı ki sinirinden puyola horozlandı durdu. Doğrudur agalatör, ama bir çaba vardı en azından. Horozlanması bile en azından bir şeyler başarmaya çalışmak istemesindendi bence. Diğerlerinde tık yoktu ya. Surat baştan asık, oynayalım da geçsin gitsin alırsak iki sırıtırız modu. Her sene kupa alıyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 barcelonayı tekrar tekrar kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Deno'ya katılıyorum bi ruhsuz dolaşma vardı ortalıkta.Aslında golü yiyene kadar iyi de gidiyordu iyi başlamıştı ManU ama gol bi anda yıktı bütün hesapları neyse hayırlısı olsun her sene ManU kazanıcak değil ya zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ULAN HANİ İLK GOLÜ MANU ATACAKTI!!! İLK DEĞİL GOL BİLE ATMADILAR GİTTİ 250 TL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 -Deno- said: Ve bu maç. Bu maçı sanırsam 2005 yılından beri bekliyorum. Sonuç açıkçası umrumda bile değildi başta, benim için önemli olan dünyanın en büyük iki futbol kulübünü bir maçta karşı karşıya oynarken görebilmekti. daha geçen sene 2 tane yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 2 tane Şampiyonlar Ligi finali mi oynadılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ronaldonun pislik hallerini gordukce dahada cok gol atmasini istedim barcanin, olmadi. saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Euhehu sanki Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynandı :) Fanatiklikte sınır yok ya, ne severmişiz holiganlığı. Benim mesela gönlüm Man U'dan yanaydı ama Barça kazandı. Tebrikler Barça'ya müthiş oynadılar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 onu bunu bilmem big king menü kazandım ben daha ne istiyim yani saol messi saol barca viva argentina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Odeon said: ronaldonun pislik hallerini gordukce dahada cok gol atmasini istedim barcanin, olmadi. saglik olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ronaldonun dedesi turkmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 rüyalarıma girdi bee kupayı ben kaldırıyordum manchester da kaptan olmuşum falan neyse güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Haketti ve aldı barcelona be mis gibin. Adamlar oyun oynatmadı resmen man utd' a. Messi ronaldo farkını da görmüş olduk zızzıız, bi ara messi' ye 3 mençıstırlı adam daldı, messi yere düştü kalktı devam etti bunların yanından :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bu arada kupayı puyol'a veren platini kendini zor kurtarıo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Fİnalin en büyük felaketi İlker Yasinin spiker olmasıydı hatta bir lafında Park için bu Park 2002 DÜnya kupasında Güney Kore,İspanyayı elerken xavi ve iniestaya karşı oynamıştı dedi.Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa Iniesta 7 yıl önce halı saha da mı maçlara çıkıyordu:)Biraz abartı oldu ama o zaman Inıesta ne alakaysa.Ayrı bir parantazde Chelsea ye açmak istiyorum.Bu Barcelonayı Şampiyonlar liginde tek zorlayan takım oldu.Hücuma hücumla karşılık vermek yerine güçlü olan defanslarını konuşturunca Barcelona gibi takıma bile doğru düzgün pozisyon şansı vermediler.Defansta bu kadar eksiği olan Barcelonaya 4-5 hücum oyuncusuyla oynayıp pozisyon bile bulamayan Manunun en büyük hatası orta sahasız oynaması oldu bence.Sonuçta turnuvayı hakeden kazandı.Manunun bu kadar pasif kalacağını düşünmüyorduk ama Fergusonun oyuncu ve taktiksel seçimi bu sonucu doğurdu.Dün gecenin en iyisi de Rıdvan Dilmendi.Hele Messinin golünde daha topa vururken gol oldu lafı yine gönüllerimizde taht kurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar