Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali : Barcelona - Manchester Utd. 27.05.2005 21:45

Wispy

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Ya dünyanın en kaliteli futbolunu oynuyor İngilizler. Ayrıca İngilizler'e burnu havada derler, bak hiç biri artist tavır koymuyorlar efendi efendi alıyorlar reklamları. Ülkelerini bölmeye de çalışmıyolar. Canlarım benim :D

Masquerade said:
50 koydum manuya.

sonumuz hayır olsun. :D

Reksa said:
MENÇISTIRLIYIZ EZELDEN.

Tenekeadam said:
Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt.

ah be arkadaşlar:(
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır Manchester United'ın maçlarını elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Birçok maçını izledim Manchester'ın, hatta Beşiktaşlılığımın yanında kimi arkadaşlarımca koyu Manchester taraftarı olarak da bilinirim. İzlediğim yüzlerce Manchester maçı oldu, kah yenildi Manchester kah yendi. Ama her zaman kalitesini gösteren, disiplini elden bırakmayan, yıldız futbolcuları barındırmasına rağmen takım olarak oynamayı her zaman bilen bir Manchester izledim bunca yıldır.

Ve bu maç. Bu maçı sanırsam 2005 yılından beri bekliyorum. Sonuç açıkçası umrumda bile değildi başta, benim için önemli olan dünyanın en büyük iki futbol kulübünü bir maçta karşı karşıya oynarken görebilmekti. Ve bu maçın Şampiyonlar Ligi finali olması da ayrı bir keyif verecekti bana. Sonunda bu beklentim gerçek oldu.

Dediğim gibi Manchester'ın yenilmesi/yenmesi çok sorun değildi benim için. Ama bu akşam izlediklerimden sonra, sanırım 15 - 20 dakika durmadan küfür ettim. Bir takım, bu kadar tarihi, bu kadar kaliteli oyuncusu ve teknik direktörü olan bir takım, bu kadar mı kötü oynar ? Kötü oynar bile diyemiyorum aslında, oynamadılar çünkü. Sadece Cristiano Ronaldo'nun Manchester adına bir şeyler yaratmaya çalıştığı bir maçtı Manchester açısından. Sadece Barcelona'yı izledik, sadece Barcelona oyuncularının enfes hareketlerini gördük. Kesinlikle Barcelona'nın hakettiği, hatta en az 3-0 alabileceği bir maçtı. Manchester futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı. Hiçbir şey.

Ve şimdi soruyorum sevgili Manchester United takımına, yıllar boyunca ben bunu mu bekledim ? Kötü oynarsın, buna kimsenin bir şey demeye hakkı da olmaz, karşında senin kadar güçlü ve etkili bir takım var, elbet biri diğerine karşı üstün oynayacak. Ama bu maç, sanki mahalle maçında şu küçüklerin elinden topu alıp kendileri oynayan sivri burunlu, faul oldu mu ayakkabısını çıkarıp yalın ayak free-kick atan abiler ile, 10 yaşındaki çocukların maçına benziyordu.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum, tebrikler Barcelona. Hak ettiler sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
-Deno- said:
Sadece Cristiano Ronaldo'nun Manchester adına bir şeyler yaratmaya çalıştığı bir maçtı Manchester açısından.

aga oda bişi yapmadı ki
sinirinden puyola horozlandı durdu.

Doğrudur agalatör, ama bir çaba vardı en azından. Horozlanması bile en azından bir şeyler başarmaya çalışmak istemesindendi bence. Diğerlerinde tık yoktu ya. Surat baştan asık, oynayalım da geçsin gitsin alırsak iki sırıtırız modu. Her sene kupa alıyorlar sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Fİnalin en büyük felaketi İlker Yasinin spiker olmasıydı hatta bir lafında Park için bu Park 2002 DÜnya kupasında Güney Kore,İspanyayı elerken xavi ve iniestaya karşı oynamıştı dedi.Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa Iniesta 7 yıl önce halı saha da mı maçlara çıkıyordu:)Biraz abartı oldu ama o zaman Inıesta ne alakaysa.Ayrı bir parantazde Chelsea ye açmak istiyorum.Bu Barcelonayı Şampiyonlar liginde tek zorlayan takım oldu.Hücuma hücumla karşılık vermek yerine güçlü olan defanslarını konuşturunca Barcelona gibi takıma bile doğru düzgün pozisyon şansı vermediler.Defansta bu kadar eksiği olan Barcelonaya 4-5 hücum oyuncusuyla oynayıp pozisyon bile bulamayan Manunun en büyük hatası orta sahasız oynaması oldu bence.Sonuçta turnuvayı hakeden kazandı.Manunun bu kadar pasif kalacağını düşünmüyorduk ama Fergusonun oyuncu ve taktiksel seçimi bu sonucu doğurdu.Dün gecenin en iyisi de Rıdvan Dilmendi.Hele Messinin golünde daha topa vururken gol oldu lafı yine gönüllerimizde taht kurdu:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...