Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sana şeftali yakışır sdfgsdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. SAOL BLIZZARD ÇOK SAOL ! koskoca prestijli klası çocuk oyuncagına çevirdin zaten cCc oldum heal setinde iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 prestijli class ne lan aafdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bir de druid yani, hahah. Prestijli kılas dedi ya, Berk bi yol ver ilerle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Monthius said: Eee, bu muydu yani "süper olmasını istiyoruz, epic olucak çok uğraşıyoruz üzerinde. Level 10'da olduğunuz ayıdan çok daha ihtişamlı görüneceksiniz" dedikleri form? Recolor yaptılar iki tane aksesuar eklediler bitti öyle mi yani? Bu kadar patch (patch de değil aslında, Burning Crusade'den beri istenen bir olaydı bu) niye beklediler ki sadece bunu yapmak için? O kadar vaat yapıldıktan sonra daha zırhlı, daha epic birşeyler bekliyordum ben açıkçası. e ne bekliyordun ki? epic olmuş yine işte çok güzel retexture olmuş. sırf ayılar için unreal engine 3.0 ile yazılmış ayı modelleri koymayacaklardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 xunn said: Bir de druid yani, hahah. Prestijli kılas dedi ya, Berk bi yol ver ilerle ya. healerları hakkında qqqqqq yapıp durdugunuz için mi prestij kaybedio class? abi ilerleme git bi köşede bayıl sen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oomkin icinde kaz ordek horoz guvercin gbi sevenekler eklencekmis tavugun yanina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 BonePART said: oomkin icinde kaz ordek horoz guvercin gbi sevenekler eklencekmis tavugun yanina :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dworgian said: Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. lol :D Ehehe. Ben oynarken acıkırım o zaman devamlı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. berk karpuz sec sen o zaman yazin serin serin iyi gider ben water totem atarim altina koyar soguturuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Azeroth'da Karpuz ağaçta mı yetişiyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Geyik olarak sürecekse, Garbage'a atalım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 BonePART said: berk karpuz sec sen o zaman yazin serin serin iyi gider ben water totem atarim altina koyar soguturuz zuhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dworgian said: xunn said: Bir de druid yani, hahah. Prestijli kılas dedi ya, Berk bi yol ver ilerle ya. healerları hakkında qqqqqq yapıp durdugunuz için mi prestij kaybedio class? abi ilerleme git bi köşede bayıl sen bence why so srs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 xunn said: Dworgian said: xunn said: Bir de druid yani, hahah. Prestijli kılas dedi ya, Berk bi yol ver ilerle ya. healerları hakkında qqqqqq yapıp durdugunuz için mi prestij kaybedio class? abi ilerleme git bi köşede bayıl sen bence why so srs? because Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tree form falan istemiorum valla ben heallerken charımın üstünedeki kyaafetlerle görmek istiorum form falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Tree form kalkacak bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kalksın zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Odun formunda meyve olarak muz seçerim, kuşta da tavuk seçerim ben heralde. Ayı formları da tam furbolg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://www.wowhead.com/?npc=659#. El Pollo Grande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dworgian said: BonePART said: oomkin icinde kaz ordek horoz guvercin gbi sevenekler eklencekmis tavugun yanina :( of bu çok agırdı ya =( Dworgian said: xunn said: Bir de druid yani, hahah. Prestijli kılas dedi ya, Berk bi yol ver ilerle ya. healerları hakkında qqqqqq yapıp durdugunuz için mi prestij kaybedio class? abi ilerleme git bi köşede bayıl sen bence katıldım ! BonePART said: Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. berk karpuz sec sen o zaman yazin serin serin iyi gider ben water totem atarim altina koyar soguturuz ehaha tamamdır abi hallederiz onu oh serin serin KESMECE BUNLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 BonePART said: Mortis said: Tree form için gelecek değişiklikle, üstünden sarkacak meyveyi seçebiliormuşsunuz. Ben kiraz seçicem. berk karpuz sec sen o zaman yazin serin serin iyi gider ben water totem atarim altina koyar soguturuz Magelere de conjure raki vericeklermis, keyif yaparsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 alışması zaman alıcak 20 yeni texturea, özellikle pvpde bayıcak bir süre. ama tauren bear > alayı gibi olmuş. iyi de olmuş, parası neyse verip pimplicem ayımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar