Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gayet hoş ki eminim sadece bu kadar skin olmaz bi ton seçenek olucak pempe-parlak yeşil yapıcam ben raid sonrası işe çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah bu iyiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 e guzel olmuslar, savaş boyalı savaş boyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gangren said: Ağızları kapalı artık. lol sonunda, yüzünde WAAAAA- ifadesiyle sakin sakin oturan ayılardan fenalık gelmişti yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 5 tip var her bir form için. 5 cat nelf 5 cat tauren 5 bear nelf 5 bear tauren Nelf'lerin saçlarına, Taurenlerin ise skin tonelarına göre değişecek ve bu değişiklik barber shoplarda olacak. Yeşilli, pembeli yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 of para kaynagımı elimden alıyolar =( bu arada nelf druidlerin ayı formu kaldırılsın oyundan çok rezil ya ciddi rezil iğrenç tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nefret ediyorum sizlerden druidler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Seru said: piksel poligon sayisinde 1 artis var genel olarak, bu herifler daha en basta yapmalari gereken seyi en sonda yapiyorlar bir de boyle alkis aliyorlar ya cildiriyorum.Çünkü piyasada ciddi, rahatsız edici rakipleri yok. Bu herifler de biliyor nelerin eksik olduğunu veya neleri getirse oyunun gelişeceğini. Niye birden dayasın ki hepsini? Damlata damlata veriyorlar işte. Marketing. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 conan warhammer cıktı ne oldu hic yine wowda herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bence ek bir özellik oalrak aynı partideki iki kişi bir ayıya binebilsin mesela ben berkin sırtına binip büyü atayım fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bunların hepsi tırt ya kendi formunu kendin koyacaksın arkadaş worgen filan koyardım ben önceden druide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 iyide hem yasak hem tek sen görüodun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Karea said: o ayılarda neden boynuz var ??? pekaziz said: said: So without further ado, our first preview is for the five new textures of the tauren druid bear form. We'll also show the current form design so you can easily see the extra detail and textures of the new art. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nelf olanlar da çıktı Kediler haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mirage said: Karea said: o ayılarda neden boynuz var ??? pekaziz said: said: So without further ado, our first preview is for the five new textures of the tauren druid bear form. We'll also show the current form design so you can easily see the extra detail and textures of the new art. bölünmüş kişilik, piskolojik sorunları var o zaman tauren lerin ne ayı olabilmişler , ne de öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Sanırım Tree of Life ve Moonking formları kaldırılacak oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/may/ss2.jpg koyalım şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nelf formlar cok super gay olmus ya ahahaha surmeli felan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Cidden tauren yargılamış ayı formda. Kediler nasıl olacak acaba. Ben nelf cat formu daha çok seviyorum gerçi de, taurenin de kendine has bir havası var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 İyide sürekli kıllı poposunu izliyceksiniz. Niye ordan hiç poz yokda hep önden var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 abi araba reklamlarında da genelde tampon değil çapraz açıdan önü gözüküyr mesela asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Abi naptın sen arabayı arka tampon dışından mı kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 olsun tank da her zaman kıçını dönmüyo ki :p n kişi druid olup arkadan görecekse 5n kişi önden sağdan soldan görecek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ama oynayan kişi o popoyu görecek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar