Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu arada mekan deli gibi kalabalıktı ve şarkılar güzeldi yine : ) izmir buluşması @alsancak olur gibi ama olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahaha ben de dorock nasıl temiz lan diyodum. hele yazın sidik kokuyo heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 koca yaz boş boş oturmayayım diye durockta çalışayım dedim. 4 gün çalıştım, 5 kilo verdim. 20 milyon kazandım. sonra da bütün tatil yatıp dota oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 izmirde mi bu mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ıııy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 beğenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gavur bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 taksimde de var böyle bi mekan benim kafam hiç kaldırmıyo 1 kere gittim yok gençler böyle bağrıyo çağrıyo kafa sallıyo bana gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya tolga kendin git eğlen, milleti niye ayartıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 istanbulda neresi var ya böle 80ler falan çalan glamdir hard rocktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 riddim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Icinde herhangi bir sekilde ''rak'' ya da ''gitar'' sozcukleriyle baglantisi olan barlar LESTIR, PISTIR, KOKUYORDUR. Insanlari da LESTIR, PISTIR, CISLIDIR. Uzak durun buralardan, gencliginiz ziyan olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 adamınbiri said: taksimde de var böyle bi mekan benim kafam hiç kaldırmıyo 1 kere gittim yok gençler böyle bağrıyo çağrıyo kafa sallıyo bana gelmez. abi öyle bi yer değil ya böyle kafa sallamalı müzik falan yok elvis falan filan türü şeyler beatles falan.. mekandaki en genç bendim zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 öyle yerlerde çok huzurlu bana gelmez biraz kargaşa olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Eskişehir deki picolo rock bar a girmiştik bi kere arkadaşlarla.Ben soktum onu da ya allahta benim belamı versin.Gitarsız gitar solo atan adamlar vardı etrafta.Zaten göt kadar yer bir de kafa sallamaya uğraşıyor solo atarak da bir dur bi otur iç biranı kalk git.Bir daha da gitmem.Ayarını tutturamayınca güzel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 picolo türkü bar değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 3 tane var sanırım.Türkü ile rock yanyana.Bir de pub var.Sağ tarafı rock bar sol tarafı türkü.Pub başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Akhlaur said: Eskişehir deki picolo rock bar a girmiştik bi kere arkadaşlarla.Ben soktum onu da ya allahta benim belamı versin.Gitarsız gitar solo atan adamlar vardı etrafta.Zaten göt kadar yer bir de kafa sallamaya uğraşıyor solo atarak da bir dur bi otur iç biranı kalk git.Bir daha da gitmem.Ayarını tutturamayınca güzel olmuyor. abi bi de hayal davulu çalanlar oluyo ya onlara kopuyorum ben bi de cross falan yapıyo ayağıyla falan allaa deliriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burası karşıyakanın rock barı öle leş yerlere benzemez:D zaten orta yaşlılar fln takılıo heueh dartanian her haftasonu ordayım genelde karşılaşalım bi gün:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dün orda mıydın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dartanian said: Dün orda mıydın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok bu hafta gitmedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ei gitmeden bu topice yazarsın gidiyom diye bende izin veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahah burda çalan grubun üstüne falan tükürüyolardı lan hatta bazen balgam atan bile oluyomuş üst kattan. tabi ben taksimdekinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar