Mix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 patch yükledim 450+ küsür mb. uykum geldi finish dedim kapatım. (firewall açıktı indirirken ama komple indirdi) oyuna girmeye calısınca giremedim. firewall iptal edip girmeye çalıstım, The file "C:Program FilesWorld Of WarcraftDataenGBpatch-enGB-2.MPQ" is read only and cannot be updated. (ConflictManager:DeleteFile) hatası aldım( firewall kapalıyken ) şimdi tekrar oyunu açayım dediğimde patch yeniden yüklemeye çalışıyor ve %70e gelince yine yukarıda yazdığım hatayı veriyor. yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sil tamamıyle patchi firewallsız indir diycem kızıcaksın bana ama sanki olur gibi geldi bana. Loading fulledi kaldı öyle çıldırıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kızarım:) başka çözüm plz? not: ayrıca patch dosyasının adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lopeth said: 25 dakikada 210 k xp geldi lvl 75 iken oy oy bg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Blizzard entairtanment diye bir dosyanın altında patches içinde sanırım. Abi loading hasta etti beni çat diye loadluyor ama öyle kaılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 BUG VAR! Shamanla attığım her şey critliyor %100 critle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Masquerade said: Lopeth said: 25 dakikada 210 k xp geldi lvl 75 iken oy oy bg? alterac !! çok güzel xp geliyor + honor cidden beğendim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kuleler 19 civarı k oyunu yenersen 35 civari balinda 19 civari vs vs 75 lvl deki değerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi ne lanet servermıs su ravencrest. her server geldi. bu da geldi diye sevindim ama world server patlıyo 10sn dayanıyo en fazla. of giremedim bi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iyimiş. 51 e kasıp, bgle kasılır charlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mix said: patch yükledim 450+ küsür mb. uykum geldi finish dedim kapatım. (firewall açıktı indirirken ama komple indirdi) oyuna girmeye calısınca giremedim. firewall iptal edip girmeye çalıstım, The file "C:Program FilesWorld Of WarcraftDataenGBpatch-enGB-2.MPQ" is read only and cannot be updated. (ConflictManager:DeleteFile) hatası aldım( firewall kapalıyken ) şimdi tekrar oyunu açayım dediğimde patch yeniden yüklemeye çalışıyor ve %70e gelince yine yukarıda yazdığım hatayı veriyor. yardım hallettim. oyunu ağ destekli güvenli modda calıstırınca ufak bir update yaptı ve sorunum çözüldü. bir sorum daha var. oyuna girdigimde add onlarım bozulmuş.. örnegin quest guru yüklüydü fakat L ye basınca questlerimi hiç göremiyorum. yok gibi gösteriyor. world mapim ufaltılmıstı (cartographer) fakat büyük gözüküyor add on yok gibi karakter seçimi ekranında addonları güncelletitm fakat problem çözülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Addonları "güncelle" demek değil o char selectteki, "tarihi geçmiş addonları da kullan" demek sadece. Elinle gidip güncellemen gerekiyor düzgün çalışmayanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Çok kekmiş, girdik 2. tryda kestik hatta bala tokenı da ben aldım da bu badge toplamak işkence olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 server acıldı bi yeni bg yaptım. baya eglenceli gibi. bir de totc 5 men normal e gittim. çok kek ama eğlenceli bir dungeon yapmışlar. son boss tam pehlivan. yenilen pehlivan güreşe doymazmış lafı onun için söylenmiş resmen. 2 defa canlanıyo iskelet hayalet olarak filan aheha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 güzel olmuş pek genel olarak toc da kısa sürüyo baymıyo itemlerde gayet iyi gibi normalden bile epic düsüyo bu arada bende baya bi valor birikti onları napim heroism e çevirme gibi bi olasılığım varmı bari jw malzemesi aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 var(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 one shot attık 25man normal olana fazla zorlamamış blizz :) gerci hard modeu var galiba bunun bi de.iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ya şimdi bi şevk ve hışımla block geari çekdim bastim trinkete obaaa 4k block tamadır dedim düel attim arkadaşa trinket açtım vurdum 3.5k... patchdan önce 3k blockla max 15kya yakın critleyebiliyorduk bune şimdi 7k crit ile mi zevklenicez /rant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 51'den sonra bg'lerle xp nasıl geliyor ? deneyen var mı karakterler cidden öyle kasılıyor mu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu yeni mount için quest eziyet olmadan gidip yapın derim. 3-4 kişi aynı quest ustundeyken bile 20 defa zehirlenmek eziyet. millet öldürüyo mobları spawnı da fazla değil. ileriki günlerde yayıldı mı 20 tane adamın aradığını düşünmek istemiyorum bile. yaptım biraz önce kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yeni mount? quest? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi av da denedik 18k geliyo bunker tower başına ve boss lardanda kazanıncada 20-30k arası bişi geliyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 questi ungorodaki base den mi alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 un'goro girişindeki taurenin yakınında eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 barbu said: bu yeni mount için quest eziyet olmadan gidip yapın derim. 3-4 kişi aynı quest ustundeyken bile 20 defa zehirlenmek eziyet. millet öldürüyo mobları spawnı da fazla değil. ileriki günlerde yayıldı mı 20 tane adamın aradığını düşünmek istemiyorum bile. yaptım biraz önce kurtuldum. dun ilk is gittim, millet coktan dolusmustu yapamadan /hs cektim, sinir oldum. onceden kimsenin haberi olmazdi bu tarz seylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar