Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grooveshark.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmeyenler için açtım, gerçi bende yeni öğrendim..

legal mp3 siteleri kısmında geçio ama.. bence tasarımsal olarak kolay müzik dinleme açısından süper olmuş. özellikle last.fm in paralı olduğu bu dönemlerde internetten müzik dinleyenler için büyük rahatlık

+playlist oluşturma
+hoş tasarım
-gündüz saatlerinde kesintisiz dinleyememem sorun(internet hızından sanırım)

Gelecekte insanlar internetten playlist oluşturacak sanırım pc'de dinlemektense..
Mesaj tarihi:
aslında mozilla winamp eklentisi tarzı bişi olacak ya da aac formatını çalabilecek tarayıcı.. ve yüksek kaliteli düşük mb lı dinleyebilecez o şekilde..
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
muhteşem icat. devrim.

cidden müthiş yani, son yıllarda en çok beğendiğim internet servisi, helal olsun mucitlerine. itunes'ı kullanmaz oldum, laptoptaki müzik arşivi tozlandı resmen.
Mesaj tarihi:
groove un acayip bir sistemi var. ben daha beceremedim şarkı çalmayı ordan. ama gerçekten kalitelidir. birer hesap alıp kullanırsanız daha verimli kullanırsınız. favorites olsun playlists olsun, güzel şeyler bunlar. radio özelliği zaten ayrı güzel
Mesaj tarihi:
MelihMercan said:

Grooveshark'tan müzik indirmek için...
http://www.rugzo.com/groovesharktan-muzik-indir/

Sunun icin bu kadar ekran goruntusune ve harici bi adres ihtiyac var miydi hakkatten ? =)

Bu arada flash icerisine load edilen muzigi degil anca benimkini indirirsiniz =) Araya girip stream yakalicaniz anca ki onu da yapabileceginizi pek sanmiyorum. Kastirir.
Mesaj tarihi:
Bu siteyi bulduğumdan beri mp3 yüklemeyi falan bıraktım pc'ye, ordan dinliyorum hep. Gerçi bazen bulamıyorum aradıklarımı. Bir kaç kere böyle olunca kendim upload ettim siteye, artık onlar da var..

Tek zararı birisine mp3 verceğimde veya araba vb. için cd hazırlayacağımda elimde hazır mp3 olmuyor :(
  • Yeni Oluştur...