KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bilmeyenler için açtım, gerçi bende yeni öğrendim.. legal mp3 siteleri kısmında geçio ama.. bence tasarımsal olarak kolay müzik dinleme açısından süper olmuş. özellikle last.fm in paralı olduğu bu dönemlerde internetten müzik dinleyenler için büyük rahatlık +playlist oluşturma +hoş tasarım -gündüz saatlerinde kesintisiz dinleyememem sorun(internet hızından sanırım) Gelecekte insanlar internetten playlist oluşturacak sanırım pc'de dinlemektense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bende böyle bişey arıyordum saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sorunsuz dinlenebilior mu şu saatlerde ve net hızınız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu gun nette bi sorun var sanırım bide sitede ortada bişi dönüp duruyor o kadar hala gelen giden yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 en azından bende açıldı.. bilmiorm sabah saat 6-7 gibi hiç takılmadan dinliordm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 4 mb internetim var ama takılıyor parcalar. bu gunlerde ttnet iyice bokunu cıkardı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 site on numero! gün içinde türk telekom açıklama yaptı, problem vardı yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Baya iyimiş site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aslında mozilla winamp eklentisi tarzı bişi olacak ya da aac formatını çalabilecek tarayıcı.. ve yüksek kaliteli düşük mb lı dinleyebilecez o şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yanlız ses kalitesi süper sitede.. flashgot çalan mp3 ü çalamıor onu da iyi ayarlamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tam not verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Grooveshark bitek EU'da calisiyor Amerikada calismiyor :) eski bi sitedir bunun gibi bi kac tane vardi bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Yeni keşfettim, süper site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 KillJoy said: yanlız ses kalitesi süper sitede.. flashgot çalan mp3 ü çalamıor onu da iyi ayarlamışlar.. Orbit DL Manager Dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 muhteşem icat. devrim. cidden müthiş yani, son yıllarda en çok beğendiğim internet servisi, helal olsun mucitlerine. itunes'ı kullanmaz oldum, laptoptaki müzik arşivi tozlandı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 groove un acayip bir sistemi var. ben daha beceremedim şarkı çalmayı ordan. ama gerçekten kalitelidir. birer hesap alıp kullanırsanız daha verimli kullanırsınız. favorites olsun playlists olsun, güzel şeyler bunlar. radio özelliği zaten ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Grooveshark'tan müzik indirmek için... http://www.rugzo.com/groovesharktan-muzik-indir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu kadar kasmaya gerek yok zaten her dinledigin şarkıyı cache e atıo browserın oradan dosyayı bul sonuna mp3 ekle al sana şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 supermis harbiden ha, saolunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pandora>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Cok ıyımıs valla takılma yok kasma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 MelihMercan said: Grooveshark'tan müzik indirmek için... http://www.rugzo.com/groovesharktan-muzik-indir/ Sunun icin bu kadar ekran goruntusune ve harici bi adres ihtiyac var miydi hakkatten ? =) Bu arada flash icerisine load edilen muzigi degil anca benimkini indirirsiniz =) Araya girip stream yakalicaniz anca ki onu da yapabileceginizi pek sanmiyorum. Kastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Radyo olayı çok iyiymiş atıyorsun tek şarkı açıyorsun radyoyu aynı tarz şarkılar çalışıyor hiç uğraşmıyorsun playlisy bilmem ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu siteyi bulduğumdan beri mp3 yüklemeyi falan bıraktım pc'ye, ordan dinliyorum hep. Gerçi bazen bulamıyorum aradıklarımı. Bir kaç kere böyle olunca kendim upload ettim siteye, artık onlar da var.. Tek zararı birisine mp3 verceğimde veya araba vb. için cd hazırlayacağımda elimde hazır mp3 olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar