Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 little miss sunshine'a artı 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bya said: garden state Abi adam yavaş sakin filmlerden bayıyorum diyo, önerdiğin filme bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 barda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 A Fish Called Wanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Love actually (ben yeni izledim seneler sonra fena değilmiş) He's just not into you böle mi yazılıyordu hatırlamıyorum Bride Wars =P evet kötü bi film Notebook ? P.s. i love you (eski filmler evet ama izlenmemiştir belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Eternal Sunshine of the Spotless Mind denmemiş sanırsam. Bende bunu önereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eternal çok iyi en sevdiklrim arasında ama muhtemelen izlemişsindir. before sunrise çok iyiydi.sunset o kdr değil. ps.i love you kötü zaman kaybı. ha bi de big fish güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 The Break-Up hem inceden mesajda yollamış olursun asfkdjfdgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Flameoffear said: Eternal Sunshine of the Spotless Mind denmemiş sanırsam. Bende bunu önereyim. Abi adam romantik film istemiyorum diyo Eternal Sunshine diyosunuz. Adam yavaş film istemiyorum diyo, Garden State öneriyosunuz. "Güzel film önerin" değil ki başlık, adam açıklamış işte, boşa niye adama yaramayan filmleri önerip önerip duruyosunuz anlamadım ki, gıcık mısınız adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 forgetting sarah marshall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Xenocide said: The Break-Up hem inceden mesajda yollamış olursun asfkdjfdgk Sen ondan hep yalnızları oyunuyosun simdi anlıyorumm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Forrest Gump Türev Australia Life is Miracle Bu unisex film konusunda favorim Tavt Av Kvinnen diye bi film. Geçenlerde Cnbce de gösterdi çok tatlı baymayan bi aşk filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 en son children of men izlemiştim, tavsiye ederim. ikinize de hitap eden içeriği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lost in Translation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 in to the wild the fountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 wall-e, big fish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cogitoz said: Türev bunu izlemeyin bence, başka filmlere bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağolun baya tutturuyosunuz, bi kısmını zaten izlemiştik :D topiği takip etmeye devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 toki wo kakeru shoujo millennium actress paprika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu yaşa geldin hala çizgifilim mi izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 beyin için anime yazıyor yukarıda rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi paprika çok kötü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 paprika gerçek bir rüya gibi izlenince gayet keyifli, mantık ararsan keyif alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eregorn2 said: wall-e wall-e'ye katılıyorum. güzel filmdir. bir de izlememişsen stranger than fiction öneririm. dram, romantizm felan izlemem normalde, ama bu film sıradışı anlatımıyla beni etkiledi. Eğer hayvan seviyorsan Eight Below da şahane filmdir. Öyle çok ahım şahım dram filmlerini sevmiyenlerin de ilgisini çeker diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dynun said: Selam patiler, bir kısım arkadaşımızla ortak bir problemimiz var sanırım. Nedir? Şu: Dinan var, aksiyon , bilimkurgu ve komedi filmlerinden hoşlanıyor. İÇinde PARİS geçen filmlere çok gıcık olmakla birlikte durgun film sevmiyor. dram hiç hiç sibel var, bu dinan'ın sevgilisi romantik filim olsun, dram olsun ağlanılcak film olsun, siyah beyaza yakın her türlü klasikimsi şey olsun bilmemne bilmemne... Bu 2 insan tipini ortada buluşturacak filmler istiyorum. Gittim kasımda aşk başkadır izledim sevicek diye, bu sefer de "amma cacık film yaa" demez mi bana. pls pls pls abi problemin tüm insanlığın ortak problemi. bu postu okuduktan sonra, "lan ben ne zaman attım bu postu" dedim. bu problemin çözümü, kızın istediği filmi izlemeye başlayıp 20. dakikada hafiften kol atmalara falan girmek olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar