burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 norveçin oy almasının sebebi elemanın tipi değildi, adam hatta çirkin sayılır yani. olay kemandaydı. yakışıklı değil ama sempatik. sürekli gülüyordu filan, bunlar artı puan oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yalnız frodo tahmin ettiğim gibi eurovision rekorunu kırmış 387 puanla. düşünün artık ne halde bir yarışma. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya absürt tiplere , böyle resmen gay olan bir tipe verdiler bastılar 12leri de 12leri . ben çıksam türkiyeden o zaman kıllı mıllı demek ki ermenistan vericek 12 yi . böyle iş mi olur ya , koskoca eurovision olayı bunun için mi var ya ? abicim o bosna hersek 2-3 yarışmadır allaşkına hallerine bak. böyle gayimsi tutumlar.Ruslar mı işliyor adamların kanına anlamıyorum ki? Bariz işte yarışmanın en güzel şarkısıydı azerbaycanınki.Bizimkisi güzel şarkıydı , hadisenin sesi iğrençti. Zaten ibo show'a çıkıp şarkı söyleyince ben dedim bu kız o şarkıyı nasıl söyler . barbie bebek çıktı izlanda hadi onlara bi lafım yok ama , 2 keman tıngırtısını bu kadar abartmanın bi alemi yok ki ya. valla millet değişmiş ve kirlenmiş dünya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 walla norveç hakedio 1.liği şarkısıyla elemanın tpiyle.. bi şekilde.. ama 2. lik türkiyenindi bence.. azerbaycanın şarkısı da iyiydi ama Arash-pure love sayesinde türkiyeyi geçti diyebilirim. izlanda sırf kız sayesinde mi 2. oldu anlam veremedim şarkı da iyi diildi ki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 norveçin şarkısı da eleman da berbatmış be. adam yakışıklı mı nedir bilmiyorum ama hareketleri salak salak her kelimeden sonra gülmesi.. kemanından sesine, sesinden besteye bence kesinlikle 1. olacak bi şarkı olmamış. önceki yorumlara baktım da, yanlış videoyu mu izliyom ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Lancelion said: NOR. VEÇ. gayet net aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sanırım ülke tanıtım videolarındaki kıza aşık oldum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Norveç birinciliği hak etti. Bizde bi numara yok hadisenin fındık göbeğinden başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 norveç'in şarkısı yarışma tarihine girecek kadar güzel. ben çok sevdim melodisini. bizim sertab'ın şarkısına falan 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 En bad sesli şarkıcılar arasında oylama yapılsa Hadise ilk 3 e girerdi.O ne berbat bir sestir.Yılbaşı gecesi dinlediğimiz düm tek tek ile canlı canlı hem yarı finalde hemde finalde dinlediğimiz şarkı arasında dağlar kadar fark var.4.olabilmek bile başarıdır.Ses güzel olsaydı bence şarkı gecenin en hareketli parçasıydı.Norveçin bu kadar farkla yarışmayı kazanmasıda saçma oldu biraz.Azerbaycan 2.defa katıldığı eurovisionda böyle büyük bir başarı kazandı.Bu azimle giderlerse işide götürürler.Ayrıca Azerbaycan,Türkler gibi değilki bizi sevmiyorlar o yüzden puan vermiyorlar.Bizde yayılmacı polita izleyen bir millet olduğumuz için Avrupanın önde gelen ülkelerinden yüksek puan alırken komşulardan sıfır çekebiliyoruz.Azerbaycan,bizim gibi o büyük ülkelerden iyi puanlar alsaydı zaten dün Norveç ile kapışırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Asriel said: En bad sesli şarkıcılar arasında oylama yapılsa Hadise ilk 3 e girerdi. alkışlarlayaşıyorum helal olsun yürü be saygıyla eğiliyorum önünde işte buna içilir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 HellHound said: bu arada bu sene yarisma ciddi ciddi cok sonuktu, 2007 ukrayna sarkisi gibi efsanelerin olmadigi eurovisionu ben ne yapayim http://www.youtube.com/watch?v=T9rJLtz64Hg offf hatırlatma abi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yalnız hayatımda izlediğim en kaliteli eurovisiondu bu. şarkıların çoğu güzeldi. şu son 4-5 senedir saçmalık izleyip duruoduk. ingiltere bile adam gibi bi şarkıyla katılmış. hakeden kazandı bence de ama fransa daha yukarları hakediordu sanki. azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence. neyse sahnedeki en cıbıl kız hadise idi ahah. dedim çekişme olur, 12 ülke geçti norveç 1. oldu dedik. milletin komşusu komşusunu destekler bizimkilerde bize düşman arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ahah 2007 ukrayna efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 norveçinkide çok güzelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 milliyet said: Moskova’da yapılan 54. Eurovision şarkı yarışmasında “Düm Tek Tek” adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4’üncü olan Hadise, “Çok gururluyum, hedefime ulaştım. Ben her zaman ilk beş demiştim, 4. olduk” dedi. Hadise yarışmanın yapıldığı solandan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben her zaman ilk 5 demiştim ve 4. olduk. Çok gururluyum, hedefime ulaştım. Ben hiç bir zaman birinciliğe oynamadım. Çünkü final grubu çok güçlüydü. Birinci olmak isterdim, ama hiçbir zaman birincilik için mücadele etmedim” diye konuştu. Hadise, “Herkes benden birincilik isterken, ben hep ilk beşe girmeyi düşündüm ve bunun için de dua ettim. Allah da benim dualarımı kabul etti. Allaha şükrediyorum” dedi. Baştan beri Norveç’in favori olduğunu belirten Hadise, “Ama ben Fransa’dan Patricia Kaas gibi, İngiltere’den Jade Ewen gibi dünyaca ünlü sanatçıları geride bıraktım. EBU’daki yetkililer bile başarımızı, bu kadar güçlü bir gruptan 4. çıkmamızı çok iyi buldular” şeklinde konuştu. Hadise daha sonra şunları söyledi: “Türkiyeden sonra ikinci vatanım olan Belkiça’dan 12 puan gelmeseydi, hayatta bir daha Belçikaya gitmezdim. Ama Belçika’yı çok seviyorum. Şu an en çok yapmak istediğim ve yapamadığım şeyi yapacağım, bol bol yağlı yemekler istiyorum. İlk gördüğüm hamburgercide duracağım, doyana kadar hamburger yiyeceğim. Daha sonra da kahve içeceğim.” 2. hafta önce İngilizce albümünün çıktığını, 3. albümünün de yakında çıkacağını belirten Hadise, bir klip işi olduğunu belirterek, “Klibi çektikten sonra tatile gidip, bol bol yüzmek, kitap okumak ve son aylarda yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum” dedi. Hadise son olarak, “Hiç ağlamadım, hiç üzülmedim, çok mutluyum” diye konuştu. Norveç, Eurovision şarkı yarışması tarihinde en yüksek puanı alarak birinci oldu. yazık kıza ne işkence etmişler ya. sesi bile bozuldu kızın. bu ne hırs arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi izlandanın şarkısında yoktu hiçbişi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hollanda adıan oyları dağıtan hanımefendiyi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şu ara animasyonlarda oynayan kızı hala bulamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu norveçli herif için söylemişler sözlükte, yüzde 234 katılıyorum: "bunu eurovision birincisi yapanın kulaklarını, buna yakışıklı diyenin de gözlerini çok afedersiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 KİM BU YA ! KİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 HEH BU İŞTE. BUNU DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 2007 ukrayna tek geçerm efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 twilight hastası 93-97 arası kız nesil ne oy atmıştır norveçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar