Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bilenler vardir, popcap diye bi sirket var. zuma, bejeweled gibi puzzle oyunlari yaparlar, genelde de cok basarili olur. ben bu adamlari hic sevmezdim puzzle oynamadigim icin. adamlar simdi plants vs zombies diye bi oyun yaptilar. oyun bildigimiz tower defense oyunlarindan, ama puzzle unsurlari da var. zombiler geliyo evinize saldiriyo, siz de bitkilerinizi kullanarak savasiyosunuz iste, olay budur. ben ilk duydugumda "cok bayik lan, hayatta oynamam" diyodum. ama sonra baktim her taraftan super reviewler geliyo, bi deniyim dedim, cok begendim. hem tower defense oyunlarinda hem de puzzle oyunlarinda genelde bi tekduzelik bi bayiklik vardir ya, iste bunda o yok. her bolumden sonra yeni bi bitki ekleniyo, her 3-4 bolumde bir yeni bi feature aciliyo ya da mekan degisiyo, aralarda surekli cok zevkli minigameler oynatiyo, oyunu bitirince zen garden veriyo kendi bitkilerinizi yetistiriyosunuz ultimadaki gibi. hala sasiriyorum bi puzzle/tower defense oyununa bu kadar takildim diye. oyunu bitirdim, hala bitiremedigim minigameleri oynuyorum, hirs yapiyorum, gunduz isteyken "hmm su bitkileri beraber kullansam survivalda cok isime yarar" diye plan yapiyorum. oyunun sitesi: http://www.popcap.com/games/pvz screenshot mcreenshot http://images.popcap.com/www/images/product/screens/large/pvz/1033/pvz1.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_6.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_1.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_10.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_7.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_4.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_8.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_5.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/5/5/1/6/5/9/ss_preview_9.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 her bolumde artan sayida bitkiniz var, her bolum basinda o bolumde gelicek zombi turlerini gosteriyo ve siz de elinizdeki bitkilerden slotlarinizi doldurcak kadar secip oyuna basliyosunuz. bu slot sayisi parayla upgrade edilebiliyo. oyuna ilk basladiginizda zombiler on bahcenize saldiriyo, dumduz yesillik alanda oyunu ogrenmis oluyosunuz. 4-5 bolum sonra arka bahceden saldirmaya basliyolar, ortadaki iki sira havuz oluyo, farkli zombilere farkli bitkiler koymaniz gerekiyo, stratejinizi degirstirmek zorunda kaliyosunuz. 4-5 bolum sonra bu sefer gece saldiriyolar. gece gunes isteyen bitkiler isinize yaramiyo, mantar yetistirerek tamamen bambaska bi oyun tarzi gelistirmeniz gerekiyo. bikac bolum de burda takildiktan sonra sisli bolumler var. sonra cati bolumleri ile son buluyo. zombiler ve bitkiler cok dengeli. tas kagit makas dengesi iyi kurulmus. biseyi kazanmak icin surekli baska biseyden fedakarlik yapmaniz gerekiyo. "yapmasi cok zor, ama yapinca da rakip tanimayan" bi unite yok oyunda. en azindan bi demosunu indirip oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bitirdim ben 2 günde :p Zevkli, zombiler süper tatlı. Sonlara doğru baya farklı modlar açılıyor. Eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 baya zevkli bende aldigim gun bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi bitmez bu oyun evde 3 bilgisayar 1 haftadır "huge wabveeee huge waveeeee" efektleriyle dolaşıyoruz çok fena bapımlılık yaptı. felaket bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 adventure mode'u bitirince hep survival takiliyodum, meger adventure'a yeniden baslayinca yeni olaylar geliyomus (her bolum crazy dave 3 tane bitki seciyo, bunlari kullanmak zorundasin diye). denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu ne kadar güzel bir oyunmuş. Vaktinde tower defense peeh diyip burun kıvırmıştım. Şimdi de oynayacak vaktim yok. Popcap'in oynadığım oyunları arasında açık ara farkla en iyisi vallahi. (tu) (tu) veriyorum bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Amma övdünüz ya, indiriyorum, işte oynarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Haha cidden çok güzel oyunmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oyun açlığımı doyurdu resmen bu arkadaş ya günlerdir oynuom bıkmadım şaşırtıcı bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dreagloth said: Amma övdünüz ya, indiriyorum, işte oynarım :P Aynen ben de meraklandım şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ben oynuyorum, bu kadar basit bir oyun için ilginç şekilde bağlaycı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahah ben oynuyordum bi süredir gerçekten esprili ve eğlenceli bi oyun. Popcap zaten bu tür oyunları iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 popcap bugun pvz'in simdiye kadar en cok satan oyunu oldugunu acikladi. popcapin yillardir (bildigim kadariyla) super satis yapan bi kac oyunu var. cidden onlari gectiyse iki ayda, inanilmaz satis yapmis demektir. popcap'in oldugu kadar steam'in de basarisi bence. kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 çok güzel gerçekten. oynuyoruz bakalım. çatılı bölüme kadar geldik pek zorlanmadan. bir sürü insan tower defense diye burun kıvırıyor ama çok klas gerçekten de. çeşitlilik üst seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Warcraft dışındaki tower defenseler çok kötü o yüzden ben de öyle burun kıvırmıştım. Ayrıca benim oynadığım oyunları arasında Popcap ilk kez bir oyununa derinlik ve çeşit katmış diyebilirim. O yüzden Popcap tower defense yapmış diyince insanın aklına bir günlük bir oyun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bitirdim bu arada. 2 saatte falan 5. level yani çatı bölümü bitti. gargantuan mıdır nedir o ayılarla ilk karşılaştığımda öldüm hatta 2 kere öldüm ama sonrası kolaydı. özellikle son boss'u çok daha zor bekliyordum. oynayacak daha bir sürü bölüm, minigame falan var oyunda ama onları oynayacak zaman yok, başka oyunlara yönelirim heralde. yannız oyunda neredeyse hiç kullanmadığım bitkiler vardı. mesela ateşi hiç kullanmadım. zaten 4 tane arka arkaya dizdin mi ateş eden bitki, ateşe falan gerek kalmıyor. veya 3 sıraya ateş eden bitkiyi de kullanmadım mesela hiç. bunlar aklıma gelenler, daha bi sürü var. buna rağmen çeşitlilik vardı, nerde ne kullanman gerektiği falan önemliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Survival mode lar var, onlar çok zor dene istersen , upgrade bitkiler olmadan geçmesi çok zor, 19 yapabildim son anda 1 tane kaçırmasam achivement alıyordum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ya şimdi para kasıcam da, item alıcam da, sonra survival kasacam da ohoo :) belki para hilesi yapıp öle denerim en zor survival'ları. yoksa çok zamanımı yer gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 baya çiçek aldım mini games ile puzzle kasıyorum suanda sonuncuları zorluyor onlarda takıldım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Cins kodları var oyun içinde söylüyor sana moustache yazarsanız zombiler bıyık takıyor future takarsanız gözlük, birşeyler daha vardı unuttum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu oyunu nasıl temin edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Steamde 9.99$ a satıyor, 2 saniyede indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sarmayın bu oyunaaaaa en az 2 gününüzü mahfeder yemek bile yemeği unutursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Evet oyun sarıyor ama hiç zorlamıyor normal oyun biraz daha zor olabilirmiş, mini games'ler daha iyi bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar