Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım 10+3

janis

Öne çıkan mesajlar

ben nobre'yi fener yaptı demedim ki.sadece nasıl yapıldığına bir örnekti.
ayrıca dünyanın her yerinde olabilir ama çocuk oyuncağı gibi dün türkiye demeyi öğrenen herkes türk yapıldı bir ara 5yıl vs aranmadan.

şu an kimse yapamıyor çünkü 5 yıldır türkiyede oturan öye düzgün kimse yok hepsi başka kulüplerde doğal olarak
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
mert nobre gibi=)
hatta kürek takımında falan galatasaray bayağı itiraz etmişti yüzüncü yıl muhabbetine bir sürü yabancı gelmişti ama hepsi kanuna uydurularak yapıldığından bişey olmamıştı tabi.

hmm kanuna uygunsa yasak degil demekki.

fizban said:
haberleri takip ederseniz fenerbahçenin borcu alacağından az olan (ki 100 milyon dolar gibi bir farkla) tek büyük kulüp olduğunu görürsünüz.

Fenerin bi tek 134 ytl devlete borcu yok muydu ya?Ondan fazlasida mi varmis
Sosyal ağlarda paylaş

bilmeden konusmamak lazımmış :)
hatta o zaman ben cok üzülmemistim, keza nobre yabancı kontenjanı icin fazla değersizdi. ama türk olunca öeaaah nasıl oluyor bu iş demiştim.

fakat şöyle bir olay olmuştu, melih gökçek wederson'u türkleştirmişti, 6 ay sonra mı ne almıştık biz.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:
fizban said:
aziz eğlence çocukları çocuklar.
arkadşalar ingilizce bilmiyosanız espri yapmayın, olmuyor.

.kids alan adı . Yeni çıktı :D

Yok inatla FUNboy yazıp duruyorsun da, "fan ile fun arasındaki farkı bile bilmiyorsanız İngilizce espri yapmaya çalışmayın" diyor fizban da bir nevi.

Bu konuda Aziz'i artık istemediğimi belirten bir mesajım da var bu arada, "fun"boy denecek bir durum yok yani. Aziz devri genel olarak iyiydi ama futboldan anlamadığı halde kendi başına yönetmeye çalışıyor, böyle devam edecekse ve daha iyi bir aday varsa artık Aziz olmasın diye özetleyebilirim anafikri.

İyi ve kötü yönlerini aynı anda söylüyoruz yani, siz "son mesaja git"e basıp abuk subuk mesaj yazmayı seviyorsunuz ama galiba ki kötü yönlerini söylediğimizde bir şey yok, iyi yönlerini sayınca "fun"boy.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet,doğru net hatırlıyorum beşiktaştayken oldu hatta o işte bir iş vardı daha 5 sene olmadan Türk oldular,kanun direk geçti meclisten,hatta Hıncal Uluç yazmıştı herşeye dikkat eden Sezer,acaba beşiktaşlı olduğu için mi geçirdi Nobreyi Türk yaptı diye,hakikaten garipti o olay sanki olmaması gerekirken Türk oldu diye hatırlıyorum..
Çünkü kanun fln değişti orada garip birşeyler oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...