janis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 www.azizfunboys.kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aziz eğlence çocukları çocuklar. arkadşalar ingilizce bilmiyosanız espri yapmayın, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sus fun boy! lol sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben nobre'yi fener yaptı demedim ki.sadece nasıl yapıldığına bir örnekti. ayrıca dünyanın her yerinde olabilir ama çocuk oyuncağı gibi dün türkiye demeyi öğrenen herkes türk yapıldı bir ara 5yıl vs aranmadan. şu an kimse yapamıyor çünkü 5 yıldır türkiyede oturan öye düzgün kimse yok hepsi başka kulüplerde doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 funnyboi aziz ronaldinhoyu getir de household name görmüş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 CthuLhu said: mert nobre gibi=) hatta kürek takımında falan galatasaray bayağı itiraz etmişti yüzüncü yıl muhabbetine bir sürü yabancı gelmişti ama hepsi kanuna uydurularak yapıldığından bişey olmamıştı tabi. hmm kanuna uygunsa yasak degil demekki. fizban said: haberleri takip ederseniz fenerbahçenin borcu alacağından az olan (ki 100 milyon dolar gibi bir farkla) tek büyük kulüp olduğunu görürsünüz. Fenerin bi tek 134 ytl devlete borcu yok muydu ya?Ondan fazlasida mi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.htspor.com/spor-haber/142815-Iste-Fenerin-borcu.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mille said: hmm kanuna uygunsa yasak degil demekki. bug abuse başarıysa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ne yordu fenerin parası ağzınızı ya ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fizban said: aziz eğlence çocukları çocuklar. arkadşalar ingilizce bilmiyosanız espri yapmayın, olmuyor. .kids alan adı . Yeni çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Aziz 10 sene daha kalsın, bir yıldız daha takalım yav. Elleşmeyin adam süper yönetiyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bu arada Marcio Nobre'yi BJK değil fener türkleştirdi, ama hemen sonrasında Nobre BJK'ya imza attı komik bir durum oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Rewendor said: Bu arada Marcio Nobre'yi BJK değil fener türkleştirdi, ama hemen sonrasında Nobre BJK'ya imza attı komik bir durum oldu :) Evet , Fener'de TC vatandaşı oldu. Fenerbahçe 'de Kezban için Nobre'den vazgeçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hayır, yanlış biliyorsunuz. transfer oldu beşiktaş'a, sezonun 2. haftası falan türk vatandaşı oldu. lafım "fun"a idi. FUN BOY diye bi kavram yok. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Eminim abi Fener'de olduğundan hatta "ulan adamlar aptallık ettiler hem Türk yaptılar kontenjan harcamicaktı hem de ellerinden kaçırdılar" demiştim. Eminim yani FB'deyken Türk olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 rew kendin kaşındın, aradım buldum. http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=232797 http://www.haber7.com/haber/20060815/Nobreye-Turk-kimligi-yolda.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Oha, nasıl yahu ben eminim Fener'deyken olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 holyshit turkdegilmis bende emindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bilmeden konusmamak lazımmış :) hatta o zaman ben cok üzülmemistim, keza nobre yabancı kontenjanı icin fazla değersizdi. ama türk olunca öeaaah nasıl oluyor bu iş demiştim. fakat şöyle bir olay olmuştu, melih gökçek wederson'u türkleştirmişti, 6 ay sonra mı ne almıştık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 janis said: fizban said: aziz eğlence çocukları çocuklar. arkadşalar ingilizce bilmiyosanız espri yapmayın, olmuyor. .kids alan adı . Yeni çıktı :D Yok inatla FUNboy yazıp duruyorsun da, "fan ile fun arasındaki farkı bile bilmiyorsanız İngilizce espri yapmaya çalışmayın" diyor fizban da bir nevi. Bu konuda Aziz'i artık istemediğimi belirten bir mesajım da var bu arada, "fun"boy denecek bir durum yok yani. Aziz devri genel olarak iyiydi ama futboldan anlamadığı halde kendi başına yönetmeye çalışıyor, böyle devam edecekse ve daha iyi bir aday varsa artık Aziz olmasın diye özetleyebilirim anafikri. İyi ve kötü yönlerini aynı anda söylüyoruz yani, siz "son mesaja git"e basıp abuk subuk mesaj yazmayı seviyorsunuz ama galiba ki kötü yönlerini söylediğimizde bir şey yok, iyi yönlerini sayınca "fun"boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 catlikethiief said: basket takımını geçen sene final four oynamadı mı ya niye bok attın ki :/ Ülker'in fenerbahçe ile birleşmeden önce de zaten oralarda olduğunu belirtmek istedim.Yani o başarı bence daha çok Ülker'in kendi başarısıdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 valla ya küme düşmemeye oynarken ülkerle birleşip, daha doğrusu ülkeri içine alıp adam ettiler fb basket takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Evet,doğru net hatırlıyorum beşiktaştayken oldu hatta o işte bir iş vardı daha 5 sene olmadan Türk oldular,kanun direk geçti meclisten,hatta Hıncal Uluç yazmıştı herşeye dikkat eden Sezer,acaba beşiktaşlı olduğu için mi geçirdi Nobreyi Türk yaptı diye,hakikaten garipti o olay sanki olmaması gerekirken Türk oldu diye hatırlıyorum.. Çünkü kanun fln değişti orada garip birşeyler oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Asıl başarı o Ülkeri kendi bünyesine katabilmektir. Öyle kanka gel sen bizden ol demekle gelmiyo ülker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yahu sanki Fenerbahçe mi ayarladı o anlaşmayı? Ülker'in reklam politikası sonucu gerçekleşmiş bi olay yani. Burdan da Aziz Yıldırm'a pay çıkarıyorsanız gerçekten fanboy'sunuz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar