Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Albiol ve Alonsoyu alacaklar oraya da sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en iyi savunma ataktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Red said: real madrid iyi hoş hücümu hallettide defansı napacak :) defansada bi 100 milyon harcarlar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SAVUNMA YOK bunlar daha deneme gelecek yıl kaleci,4 forvet,6 forvet arkası oynuyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Red said: real madrid iyi hoş hücümu hallettide defansı napacak :) cannavaro gitti rahat kafaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gudjohnsen büyük ölçüde Galatasaray'la anlaşmış. Hayırlı olsun,iki senedir feci transferler yapıyorlar,korkuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi olamaz ya gudyonsen. haldun açıktan iş mi yapar ya, gudyonsen deyip crouch falan getirmesi lazım bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 halduna belli olmaz, bak burasi real madrid diye ronaldoyu kandirip getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olmayacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bence de açıktan iş yapmaz haldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Real Madrid Vidic için 36 milyonu gözden çıkarmış diye okumuştum yabancı bi sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gudjohnsen gelmesin ya. tamam ismi falan var da hiç sevemedim ben bu adamı ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 valla gudyonsen i bende sevmem.ısınamadım.peste bile oynatmazdım :).soradan bile oyuna sokmuodum adamı. ama iş yapar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 iyidir ya,onu chelsea daha satılmadan önce attığı bir golle tanımıştım,o zamandan beri de severim :) Barcelona'da forma şansı bulamadı ama Türkiye gibi bir ligde toplarnır,Baros'la birlikte yardırır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gudjohnsen başka bi transferi örtmek için basına el altından yayılmış bi kolpa bence. Gelmesini çok istemem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11861758.asp haber yalan zaten de, çok komik ya bu ne ehuehe. ismail air said: Nihat’ın bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran başkan Demirören, adeta donup kaldı. Öfkesi sözlerine yansıdı. "Nihat’ı anlamıyorum. Önce gelmek için söz verdi. Bonservisi için anlaşmaya vardık. Ancak o vazgeçti. İnanamıyorum" diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Bu gelişmeler üzerine Nihat Kahveci’nin menajeri Murat Kuş, başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerden özür diledi. Kuş, "Başkanım elinizden gelen her şeyi yaptınız. Ancak Nihat ikna olmadı. Sizi buraya kadar yorduk. Özür diliyoruz" dedi. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Demirören, "Bu devirde kime inanacağım, kime güveneceğim. Kimseyi görmek istemiyorum" diye bağırıyor, Villarreal Kulübü’nün başkanı onu teselli etmeye çalışıyordu. İspanyol kulübünün başkanı, Demirören’e, "Başkan, ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Etrafına çok dikkat et. Futboldan anlamayan adamlarla çalışma. Moralini bozma ve işi sağlama almadan transfer yapma" diyerek tavsiyede bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Medyada çıkan isimleri direk eleyin Galatasaray için. :p haldun üstünel taktiği bariz. sanki binbir güçlükle edinilmiş bir bilgi gibi çıkıyor medyaya bazı isimler. millet de bunları tartışırken asıl isimle rahat rahat görüşüyor uzun saçlı adamımız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nihat haftaya galatasarayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Nihat adına üzüldüm. Geçen sene ligde, kendi düşünceme göre çok iyi bir performans sergilemiş, euro 2008'de de kritik goller atmıştı. Bu sene de kendisinden çok şey bekleniyordu, fakat sakatlık onu vurdu ve bir gol dahi atamadı. Maçlarını izlediğimde Nihat'ın, beni en çok şaşırtan şeyi hızından eser kalmamış olduğuydu. Bu durumun diğer canlı örneği de Nonda'dır aslında. Ben, onu Monaco yıllarında çok daha atak ve hareketli oynarken görürdüm. Nihat'ta da aynı durum şu anda mevcut. Düzelir mi peki, bilemem. Fakat, İspanya'da bundan sonra orta sıralardan yukarıda bir takımda oynayabileceğini sanmıyorum. Açıkçası, onun yerinde olsam ya Beşiktaş'a giderdim ya da Avrupa'dan teklifler varsa onları değerlendirirdim. Örneğin, ispanyolcayı bu kadar geliştirdikten sonra bir de İngilizce veya İtalyanca'yı halletse fena olmaz mıydı? Muhtemelen, Nihat aile düzenini pek bozmak istemiyor. Yıllardır yaşadığınız yerden bir anda kopmak zordur, hele çocuklarınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tobias Linderoth (Galatasaray) ---> Galatasaray evet transfer değil gerçi de transfer kadar sürpriz. 1 sene daha GS'de kalacakmış Rijkaard'ın isteğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tobi hazırım demiş sanırım Rijkaard'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hakkaten transfer gibi yalnız Linderoth...Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ismail air said: İspanyol kulübünün başkanı, Demirören’e, "Başkan, ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Etrafına çok dikkat et. Futboldan anlamayan adamlarla çalışma. Moralini bozma ve işi sağlama almadan transfer yapma" diyerek tavsiyede bulundu. aağğbiiii ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Louis Saha ( everton ) >>>>> Beşiktaş saha yine bi fanatik haberi ama bi umut koyim dedim belki olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İddialara göre Beşiktaş'ın Nihat Kahveci şokunun perde arkasında da Fenerbahçe var. GAZETE HABERTÜRK'ün haberine göre, Beşiktaş şok üstüne şok yaşıyor. Kartal, önce Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmesiyle sarsılmış ardından da Nihat Kahveci için çıktığı İspanya seferinden eli boş dönmüştü. İddialara göre Nihat işinin yatmasının perde arkasında da Fenerbahçe'nin olduğu öğrenildi. İşte yaşanan gelişmeler. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Mario Berk önceki gün İspanya'ya gitti ve Villarreal ile masaya oturdu. Bonservis pazarlıkları başladı. Ancak Fenerbahçe yönetimi de devredeydi. Görüşmeler sırasında Villarrealli idareciler, Kanarya ile de temasa geçti. Başkan Aziz Yıldırım'ın İspanyollar'a söylediği "Nihat için Beşiktaş ne veriyorsa 1 milyon euro fazlasını ödeyeceğiz" sözü ortalığı karıştırdı. Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin transferinde rakip olduğunu öğrenen Nihat Kahveci son noktayı koydu: "Ben böyle bir durumun içinde olmak istemem. Türkiye'ye dönmüyorum." Milli futbolcunun bu sözünün ardından Topuz konusunu unutturmak için düşünülen Nihat Kahveci transferi de yatmış oldu. maraton- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar