Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Yalnız cidden Galatasaray'ın yaptığı vefasızlık falan değil abi. Cesedi mi çıksın adamların ilk 11'de? Adam futboıl oynamak istiyor ama takım daha önemlidir sonuçta. Takımda o admaa yer kalmadıysa yapacak birşey yok. Jübile teklif edilince ben daha oynarım diyorsa başka takıma paşa paşa gider, arkadan konuşursa da kendi ayıbıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Hasan Şaş'a bir de Bülent'e ayıp edildi o kadrodan. Geri kalanlar ledin dediği gibi kendi tercihleri doğrultusunda ayrıldılar.

Çoğu küs değil zaten. Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Arif var kırgın olan benim bildiğim. Bülent tekrar geldi TD bile oldu, Suat yıllarca antrenör oldu vs vs. Hasan zaten sonuna kadar haklı kırgın olmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından;
Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara.

Dünyada jübile diye bir olgu kaldı mı? Son yıllarda hatırladığım Oliver Kahn var.Bu isimler arasında bize Oliver Kahn mertebesinde hizmet eden Bülent kaptan, başka bir adam yok, fakat yapılmadı jübile, olabilir, anormal karşılamamak lazım.Ki kendisi geldi seve seve şartlara bile bakmadan enkaz bir Galatasaray'ı çalıştırmaya çalıştı, sezon sonunda gideceğini o da biliyordu.

Emre-Okan ikilisi transferleri baltalanmasın diye klübüne beş kuruş kazandırmadan ayrıldılar.Fakat vefa gösterilecek pozisyonda değiller, şu an hala aktif futbol yaşamları sürüyor konuşmak doğru olmaz.

Ümit Karan kafasını verdiği zaman bu ligin 2000lerdeki en iyi yerli golcüsüydü İlhan ile beraber fakat talep ettiği parayı Galatasaray ödemezdi, ödemedi de.

Hakan Şükür büyük hizmet verdi, büyük huzursuzluklar da yarattı.Florya'ya heykelinin dikilmesini isteyecek bir egoya sahipse zaten biz hiçbir şekilde vefamızı ödeyemeyiz ona.

Ümit Davala Galatasaray'dan ayrıldığında yaşlı değildi, Werder Bremen'de güzel bir Bundesliga deneyimi yaşadı, çok bir problemimiz olamaz onunla.

Hakan Ünsal SJFJSDF

Evet Hasan Şaş'a ayıp edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bir Hasan Şaş'a bir de Bülent'e ayıp edildi o kadrodan. Geri kalanlar ledin dediği gibi kendi tercihleri doğrultusunda ayrıldılar.

Çoğu küs değil zaten. Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Arif var kırgın olan benim bildiğim. Bülent tekrar geldi TD bile oldu, Suat yıllarca antrenör oldu vs vs. Hasan zaten sonuna kadar haklı kırgın olmakta.

Arkasokak said:

hakan ünsal, fatih terim'in jokeri, galatasaray puan kaybetse de yorum programlarında sağlı sollu geçirsem diye fırsat kolluyorsa bir sorun var demektir. adamın yüzü gülüyor yahu puan kaybı sonrası. bir Fenerbahçeli olarak ben rahatsız oluyorum...

bende bunu yazmaya gelmiştim. yahu adam haftada 4 yazı yazıyorsa 2 sinde galatasarayın birşeyine sataşıyor. hayır benim bildiğim kadarıyla o kadar kötü de ayrılmadı takımdan?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından;
Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara.
şöyle bi liste yapma çabasına giriyorsanz hakan şükürü koymayın en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

"Tatar Ramazan" said:

şöyle bi liste yapma çabasına giriyorsanz hakan şükürü koymayın en azından.

bide hasan, hakan x2, okan falan koymayın. utanmasanız emre belözoğlu na vefasızlık yapıldı diceksiniz.

ayrıca cidden okan ne ya. yuh. adam bonservissiz kaçtı. bide vefasızız? bülent-ergün-ümit davala gibi isimler hariç gerisi kendileri reddettiler hep. ümit karan desen hala oynuyor zaten. bitirsin belki yapılır jübile ne malum?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
BERLIN - Striker Halil Altintop has joined Eintracht Frankfurt for the rest of the season, the Bundesliga club said on Thursday.

Turkey international Altintop, who joined Schalke 04 in 2006 but has hardly featured in recent months, has signed a contract until the end of the present campaign, it said.

"I can hardly wait to play," Altintop said. "For me it is like a new start given that in the last six months at Schalke I hardly played."
Sosyal ağlarda paylaş

800 milyara alabilirlerdi oynadığı yıl sezon bitmeden, almadılar. adamın çok tatlı jeneriklik golleri vardı. biraz koşabilse, çevik olsa avrupada kapışılacak tipte bir oyuncuydu ama kısmet olmadı :( galatasaray'da nonda yerine çok daha verimli oynar, orta sahadan aldığı toplarla. trabzon alırsa görücez bakalım ligde neler yapacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

Beklenen oldu Juve teknik direktörü Ciro Ferrara'nin görevine son verildi..Yerine Alberto Zaccheroni getirildi..
Son 2 macini canli izledim..Roma ve İntere önde olduklari maci son dakikada verdiler.Ciddi düşüşteler..Ve Buffon takımdan ayrilmak istediğini söyledi..Ara transfer bitene kadar olmazsa sene sonunda büyük bi transfer olabilr..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...