fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahahahaha lan geyiğine yazdım anında alevleniyosun. futbol bölümünü çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 we got fede'rolled alev falan yok ama lan baktım da. kardeş kardeş tartışıyoz. buraları daha vahşet oluyor derbi haftları vs. bu bişi değil gfdhgfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 maksat muhabbet. yoksa Fenerbahçelisi Galatasaraylısı renk kardeşidir :) bi beşiktaşlıları sevmiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tamam da Carlos bize çemkirince olay çıkartıyosunuz, sizin yaptıklarınız hatırlatılınca "E AMA ONLAR NORMAL" diyosunuz :) Garipsiniz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ara transfer haberlerini hangi sitelerden takip ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yalnız cidden Galatasaray'ın yaptığı vefasızlık falan değil abi. Cesedi mi çıksın adamların ilk 11'de? Adam futboıl oynamak istiyor ama takım daha önemlidir sonuçta. Takımda o admaa yer kalmadıysa yapacak birşey yok. Jübile teklif edilince ben daha oynarım diyorsa başka takıma paşa paşa gider, arkadan konuşursa da kendi ayıbıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bir Hasan Şaş'a bir de Bülent'e ayıp edildi o kadrodan. Geri kalanlar ledin dediği gibi kendi tercihleri doğrultusunda ayrıldılar. Çoğu küs değil zaten. Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Arif var kırgın olan benim bildiğim. Bülent tekrar geldi TD bile oldu, Suat yıllarca antrenör oldu vs vs. Hasan zaten sonuna kadar haklı kırgın olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hakan ünsal, fatih terim'in jokeri, galatasaray puan kaybetse de yorum programlarında sağlı sollu geçirsem diye fırsat kolluyorsa bir sorun var demektir. adamın yüzü gülüyor yahu puan kaybı sonrası. bir Fenerbahçeli olarak ben rahatsız oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Para bastırmak konusunda bjk ile yarışamazsınız,bakın tabataya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "Tatar Ramazan" said: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından; Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara. Dünyada jübile diye bir olgu kaldı mı? Son yıllarda hatırladığım Oliver Kahn var.Bu isimler arasında bize Oliver Kahn mertebesinde hizmet eden Bülent kaptan, başka bir adam yok, fakat yapılmadı jübile, olabilir, anormal karşılamamak lazım.Ki kendisi geldi seve seve şartlara bile bakmadan enkaz bir Galatasaray'ı çalıştırmaya çalıştı, sezon sonunda gideceğini o da biliyordu. Emre-Okan ikilisi transferleri baltalanmasın diye klübüne beş kuruş kazandırmadan ayrıldılar.Fakat vefa gösterilecek pozisyonda değiller, şu an hala aktif futbol yaşamları sürüyor konuşmak doğru olmaz. Ümit Karan kafasını verdiği zaman bu ligin 2000lerdeki en iyi yerli golcüsüydü İlhan ile beraber fakat talep ettiği parayı Galatasaray ödemezdi, ödemedi de. Hakan Şükür büyük hizmet verdi, büyük huzursuzluklar da yarattı.Florya'ya heykelinin dikilmesini isteyecek bir egoya sahipse zaten biz hiçbir şekilde vefamızı ödeyemeyiz ona. Ümit Davala Galatasaray'dan ayrıldığında yaşlı değildi, Werder Bremen'de güzel bir Bundesliga deneyimi yaşadı, çok bir problemimiz olamaz onunla. Hakan Ünsal SJFJSDF Evet Hasan Şaş'a ayıp edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hakan ünsalın yatacak yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Rewendor said: Bir Hasan Şaş'a bir de Bülent'e ayıp edildi o kadrodan. Geri kalanlar ledin dediği gibi kendi tercihleri doğrultusunda ayrıldılar. Çoğu küs değil zaten. Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Arif var kırgın olan benim bildiğim. Bülent tekrar geldi TD bile oldu, Suat yıllarca antrenör oldu vs vs. Hasan zaten sonuna kadar haklı kırgın olmakta. Arkasokak said: hakan ünsal, fatih terim'in jokeri, galatasaray puan kaybetse de yorum programlarında sağlı sollu geçirsem diye fırsat kolluyorsa bir sorun var demektir. adamın yüzü gülüyor yahu puan kaybı sonrası. bir Fenerbahçeli olarak ben rahatsız oluyorum... bende bunu yazmaya gelmiştim. yahu adam haftada 4 yazı yazıyorsa 2 sinde galatasarayın birşeyine sataşıyor. hayır benim bildiğim kadarıyla o kadar kötü de ayrılmadı takımdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çirkefliği sırf spor sahalarında yaşamıyorlar fatih ekolünden gelen futbolcular khelben. bir nedene ihtiyaçları yok. adamlar yaşken karakterleri bu şekilde eğildi kutsal galatasaray altyapısı, yönetimi sayesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 BulletRide said: Evet Hasan Şaş'a ayıp edildi. AHAHHEAHEAHUEA mükemmel post ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "Tatar Ramazan" said: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından; Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara.şöyle bi liste yapma çabasına giriyorsanz hakan şükürü koymayın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 CthuLhu said: "Tatar Ramazan" said: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından; Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara.şöyle bi liste yapma çabasına giriyorsanz hakan şükürü koymayın en azından. bide hasan, hakan x2, okan falan koymayın. utanmasanız emre belözoğlu na vefasızlık yapıldı diceksiniz. ayrıca cidden okan ne ya. yuh. adam bonservissiz kaçtı. bide vefasızız? bülent-ergün-ümit davala gibi isimler hariç gerisi kendileri reddettiler hep. ümit karan desen hala oynuyor zaten. bitirsin belki yapılır jübile ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesut Bakkal Manisaspor'dan gönderilmiş, yerine Bülent Uygun gelecek deniyor, üşüyoduk iyi olmuş. Bülent Başgaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bülent başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BERLIN - Striker Halil Altintop has joined Eintracht Frankfurt for the rest of the season, the Bundesliga club said on Thursday. Turkey international Altintop, who joined Schalke 04 in 2006 but has hardly featured in recent months, has signed a contract until the end of the present campaign, it said. "I can hardly wait to play," Altintop said. "For me it is like a new start given that in the last six months at Schalke I hardly played." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yıldıray da Blacburn'e gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 trabzonspor Bruno Mezenga'yla ilgileniyormuş :( ordusporun göz bebeğiyken, gol kralı olmuşken yönetimin büyük gafleti sonucu gönderilmişti. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gelsin isterim ya.fena oyuncu değildi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iyi adamdı da orduspora kiralık geldi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 800 milyara alabilirlerdi oynadığı yıl sezon bitmeden, almadılar. adamın çok tatlı jeneriklik golleri vardı. biraz koşabilse, çevik olsa avrupada kapışılacak tipte bir oyuncuydu ama kısmet olmadı :( galatasaray'da nonda yerine çok daha verimli oynar, orta sahadan aldığı toplarla. trabzon alırsa görücez bakalım ligde neler yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Beklenen oldu Juve teknik direktörü Ciro Ferrara'nin görevine son verildi..Yerine Alberto Zaccheroni getirildi.. Son 2 macini canli izledim..Roma ve İntere önde olduklari maci son dakikada verdiler.Ciddi düşüşteler..Ve Buffon takımdan ayrilmak istediğini söyledi..Ara transfer bitene kadar olmazsa sene sonunda büyük bi transfer olabilr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar