Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 mbokani ----> gs yüksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 catlikethiief said: Masquerade said: o kafayı bilerek attı diye bir senaryo da okumuştum. gideceği takıma transfer yatmasın diye. sakatlık vs olur korkusundan. bilemiyorum tabi doğruluk payı nedir. :D bende bi senaryoda bilerek attığını okudum ama lugano gitmek istemiyomş menajeri zorla götürtçekmş falanda işte kmse almasn diye :D:D asksadk efsane haberler abi tamam menejer fener'i soyuyor,juan figer mi neydi biliyoruzda medyada adamı şeytan yaptı,her pisliğin arkasından onu çıkarmaya başladı yani,yeter artık asfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gilean said: mbokani ----> gs yüksek ihtimal kim bu mbokani yav. edit: oooy. http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/44624/dieumerci-mbokani-bezua/profil.html istatistikler fena değil. Hem Kongolu, hem zenci, hem genç. Forma numarası kaç acaba. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 market value si 8 lerde gs o parayı vermez forvet için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bizim delgadoyada 7m yazıyor orada, bir talip çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nonda gibi patlamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Patlayan forvet iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nondaya arkadas geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 catlikethiief said: market value si 8 lerde gs o parayı vermez forvet için bence Baros'u yaklaşık o ücretle transfer etmedik mi biz yav. Ne sallıyosun be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nonda gitsin lan.bugun uefadan ediodu bizi baros giderse ağlarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kırım kongolu adama okadar verilmez bence ya daha ne olduğu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Fenerbahçemizin Bilica transferi ilk ağızdan onaylandı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı: "Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ferhat Öztorun gs --> trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ferhat niye gitti lan hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Lugano yada Edu 2 sinden biri gidecek, Bilica gidenin yerini kapatır, Maldonado, Burak, Josico, Can, Deniz gönderilmeli İlhan kiralanmalı bunların yerine orta saha sag kanat ve sol kanata takviye yapılmalı acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bilica pazartesi imzalıyormuş. bülentin dediğine göre 3 yabancı 5 yerli alıcaklarmış. en güzel haber , stadın kapasitesini arttırıp , zemini de alttan ısıtma yapıcaklarmış. çok sevindim ve ayrıca takdir ettim. gerçi bülent bey "şampiyon biziz , 1. beşiktaş" gibi laflarla saçmalamaya devam etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bülent zaten canlı yayında dedi bilica transferi bitti, o gitti artık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tunch said: gerçi bülent bey "şampiyon biziz , 1. beşiktaş" gibi laflarla saçmalamaya devam etmiş :) neresi saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Tanım olarak saçma? Ligi birinci bitiren takım şampiyondur. Öyle abes abes açıklamalar komik kaçıyor, yenilgiyi hazmetmeyi de bilmek lazım. Zamanında beşiktaş da çıkarmıştı "gönüllerin şampiyonu biziz" falan diye, başka takımlar da yapmıştır eminim. Sivas da yapıyo şimdi. Bugün Erman Toroğlu güzel bişey dedi: "Sivas'ın her şeyi güzel hoş da, Bülent de biraz az konuşsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gönüllerin şampiyonu dendi zaten. O 1. onlar şampiyon biziz lafı bence medyanın büyütmesi. Canlı yayında bu cümleyi kullanmadı çünkü sadece gönüllerin şampiyonu dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Rewendor said: Tanım olarak saçma? Ligi birinci bitiren takım şampiyondur. Öyle abes abes açıklamalar komik kaçıyor, yenilgiyi hazmetmeyi de bilmek lazım. Zamanında beşiktaş da çıkarmıştı "gönüllerin şampiyonu biziz" falan diye, başka takımlar da yapmıştır eminim. Sivas da yapıyo şimdi. Bugün Erman Toroğlu güzel bişey dedi: "Sivas'ın her şeyi güzel hoş da, Bülent de biraz az konuşsun" adamın konuşmasını izledin mi burda kafana göre mi yazıyosun yoksa peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Direkt olarak bu konuşmayı diyosan dinlemedim/izlemedim. buradaki mesajlara falan baktım, burada bahsedilenlerden yola çıkarak daha önceki konuşmalarını baz alarak aşağı yukarı neler diyeceğini tahmin ettim, ona göre yorum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 onu bunu bırakın kim geliyo gsye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kaleye Leo Franco, Forvete Mutu ve Fatih Tekke, orta sahaya Buonanotte, Aurelio ve Hamit, Sağ beke Rafinha, defansa Mellberg. FM 08'de getirmiştim en azından 2010 sezonunda ben :P (Buonanoette ve Leo Franco sonradan ekleme tabii günümüz medyasından dolayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar