aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Gündelik ev işleri (yemek, bulaşık, temizlik, çamaşır, ütü, ufak tefek tamirat v.s) konusundaki tutumunuz nedir? (Böyle bir birliktelik yaşamıyor iseniz, konuya bakış açınız nedir?) Verdiğiniz cevapları, destekleyici nedenlerinizle birlikte tartışır mısınız? =) Teşekkürler. edit: Çocuk olması durumundaki işler de düşünülse iyi olur (besleme, alt değiştirme, büyüdükçe gereksinim duyulan diğer bakım aktiviteleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 f şıkkı eksik.. bu başlığı kitlerim ben.. her halükarda kadınlar yapmalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben kendime karısı kızı çalışıyor dedirtmem. her işi ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 forumda daha fazla erkek oldugu ıcın bunun cevabı ilk şık çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Hizmetlilerin sorumluluğunda olacaktir tabiki, selam ederim asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bizim evde köleler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 c cok uzundu okuyamadım , teklifim gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 c şıkkını seçenler eşit olsun diyenler evlendiklerinde nolcaklar merak ediyom haha işine göre değişir kardeşim izin günündür kadınınla beraber yemeğini yaparsın mutlu olursun akşam evine geldiğinde yemeğpin hazır olsun istersin ama yemkerini yersin blaşık yıkarsın o güzeldir beraber yıkarsın ama ağır iş olur hanımın yapamaz sen yaparsın o ayrıda geri kalan kadınlara yakışır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Abi erkek yapmalı ya. Kadına iş mi yaptırılır allanse. Elin kızı lan. Kimbilir nası yemek yapıyor, nasıl taharet alıyor, nasıl evi süpürüyor. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kermit said: c şıkkını seçenler eşit olsun diyenler evlendiklerinde nolcaklar merak ediyom haha işine göre değişir kardeşim izin günündür kadınınla beraber yemeğini yaparsın mutlu olursun akşam evine geldiğinde yemeğpin hazır olsun istersin ama yemkerini yersin blaşık yıkarsın o güzeldir beraber yıkarsın ama ağır iş olur hanımın yapamaz sen yaparsın o ayrıda geri kalan kadınlara yakışır bence. bu yüzden ayrıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 eve kim nekadar para koyuyorsa ona bakar ben çalışıp eve parayı gömüyorsam karşı taraf çalışıp bu parayı ben kazandım diye ota boka harcıyorsa otursun ev işi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ya mantıklı olan odur ama sürekli o yapsın demedim kalkarsın yardım edersin o ayrı da kadın otursun sen yap olmaz kadında biraz sorumluluk sahibi olsun benim zoruma gidfer "hayatım dün yemeği ben yaptım bu günde sen yap sıra sende" diyen bi kadınla evlenmem ben ha yardım ister edersin tabi. bide ben zaten kadınlardan daha güzel yemek yapabiliyorum o yüzden genelde ben yaparım yemeği kalkıpta izin günümde bana temizlik yap derse bozulurum. oturup gastemi açıp futbol kanalını açıp izlemek isterim ben evde . ayrı olmamızın sebebide o değil bi kere selin. karıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bayanlar tamirat yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e aga c şıkkı da o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 valla ben yalnız yaşadıgımdan beri kadınlara ev işi konusunda saygı duymaya başladım.gerçekten zor iş arakdaş.nasıl hiç problem cıkarmadan sıkılmadan yapabiliolar çok degişik :) ben fıttırıyorum ev işi yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben kilibik degilim diyip her isi kiz arkadasina yaptiran herifin agzinin ortasina oklavayla, evet oklavayla bi tane gecirmek lazim! o yüzden c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Red said: valla ben yalnız yaşadıgımdan beri kadınlara ev işi konusunda saygı duymaya başladım.gerçekten zor iş arakdaş.nasıl hiç problem cıkarmadan sıkılmadan yapabiliolar çok degişik :) ben fıttırıyorum ev işi yaparken +1 yılın bazı dönemleri koskoca apartmanda yalnız kalıyorum. sürekli bir iş oluyor yapacak. cidden anneme saygım katlandı bu sayede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 said: Çiftlerin boş zamanına, ilgi ve yeteneğine, yorgunluk düzeyine göre ama işlerin çoğu tek kişinin üzerine yıkılmayacak şekilde olabildiğince eşit biçimde paylaşılmalıdır. Selam ben anketin cevabıyım, diğer seçenek arkadaşlar sırf anket süsü vermek için varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Selam ben de axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 said: Fiziksel olarak daha dayanıklı oldukları için, işlerin çoğunu erkekler üstlenmelidir. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 temizlik filan degilde yemek cok fena, ne yesem derdinden kanser olucam, yemek yapicak olsam deliririm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 temizliği sen yap yemeği ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bulaşık birikince günlük ilişkiler, çamaşır birikince 2-3 günlük ilişkilerle idare etmek lazım. nereye kadar ? ev işlerini yapacak robotlar çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar