DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dimi VANNİSTOROY AKILLI OL ŞART ÇIKARIP DURMA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Van Nistelroy şart koşmuş Baros gönderilecekmiş, yoksa gelmezmişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 barosu göndermem.çok sevdim o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aragones gitmezse gelmeyecekmiş şuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bize ne schuster gelir ne de van nistelroy. Alırlarsa Laudrup'u alabilirler gerisi hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu adnan beyin alman sevdası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gençliğinde çok alman filmi izlemiş adnan ondan böyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hakan şükür gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 morientes de adaylar arasındaymış çok yüksek ihtimal gelicek sanırım.sene sonu bitiyo zaten sözleşmesi bonservissiz gelicek yani gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Gelmesin Morientes yahu, 35inde mi ne o adam, yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 onu da nerdeyse ufaklığından beri istiyoruz yaş 35de kısmetmiş artık=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Adam 2-3 senedir piyasada yok öldü mü kaldı mı belli değil, ben öyle bi adam olduğunu bile unutmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tmm işte tam türkiyeye gelme kıvamına girmiş=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 harrykewell said: bu adnan beyin alman sevdası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. niye aradkaşım iyidir alman disiplini ha ben kalliden de meemnundum kalli gitsede gitmesede o son 3 maç aynı şekidle bitecekti kalli şampiyon yaptı bizi denecekti skibbeye de yazık oldu ama yeteri kadar otoriter değildi ehe kalli ile skibbe arasında otorite kurabilen tatlı sert bir adam alzım schuster olur gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 schuster için birşey söylemek için çok erken, önce bir imza atsın, hazırlık maçlarına bakar yorumlarız. Ben Alman futbolunu oldum olası sevmem, futbolcularınıda, teknik adamlarını da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 schuster'in kariyerine baktım da üzüldüm. http://en.wikipedia.org/wiki/Bernd_Schuster Hani Schuster diyince nedense büyük bir isim gibi aklıma geliyor da, tamamen yanılmışım. Bülent Korkmaz dan tek farkı real madridi 1 sene çalıştırmış olması.. En sonunda da kovuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 E R.Madrid'den önce ismi bile yoktu zaten t.direktörlük olarak, ne bekliyodunuz ki? Şimdi de 7 milyon euro falan istiyo adam işte 1 sene isim yaptı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 said: İspanyol spor gazetesi Marca, Alman teknik direktör Bernd Schuster'in Galatasaray'dan 3 yıl için toplam 19.8 milyon Avro'luk teklif aldığını ve kararını gelecek haftaya kadar vereceğini iddia etti. Verilen haberde, Schuster'in Avrupa'da kendini kanıtlamış, tecrübeli bir teknik direktör olduğu ve gelecek sezon çalıştıracak takım bulmakta zorlanmayacağı vurgulanırken, ''Alman veya Yunan liglerinden de Schuster'e teklifler var ama bu zamana kadar Galatasaray kadar süper büyük bir teklif yapan ve sezon başına net 6.6 milyon Avro öneren olmadı'' denildi. Alman teknik adamın Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirdiği, sarı-kırmızılı takımın yöneticilerinin ayrıca gelecek sezon iyi bir kadro kurma vaadinde de bulunduğu ileri sürüldü. Yalandır heralde, GS o kadar para veremez t.direktöre. Ha verebiliyosa da zaten schustere vermesin, gitsin scolari'yi maurinho'yu falan getirsin :) Onu geçtim bana versinler o parayı, 1.8 milyon euro'yu cebe atar kalana 18'iyle öyle bi takım kurarım ki, lig uefa ne isterseniz cepte yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya başka teknik direktör yok mu piyasada? niye bize bir alex ferguson gelmez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 BabacumMostors said: ya başka teknik direktör yok mu piyasada? niye bize bir alex ferguson gelmez ki? Alex Ferguson başa geçtikten sonra ilk 1-2 sene boyunca hiçbir şey yapamadı, ama sabrettiler, uzun süre sonunda takımı temelinden değiştirip yepyeni bir temel oturtup böyle canavar hale getirdi. Bizde belki de nice Alex Ferguson'lar geldi, ama hiç biri o baştaki zor dönemi atlatamadı hepsi kovuldu. En güzel örneği Lucescu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Beğenmediğimiz Gerets Marsilya'da. Sene sonu ayrılacak, yöneticiler yalvardı ama tutamadı. Beğenmemiştik adamı. Eh, Cihan Orhan gibi beklerle Avrupa başarısı bekleyen medya, yönetim, taraftar kendinde arasın hatayı. Skibbe'yi de 3-5 sene sonra Avrupa'nın iyi takımlarından birinde görürsek şaşırmayın. Bizim medyamız taraftara, yöneticiye, hakeme, futbolcuya işine geldiği gibi giydiriyor. Türk Futbolu yükselsin mottosu altında. Ama medyanın yaptığı baskı bu teknik direktör kıyımında başrol oynuyor. Sonra drama yapıyorlar bir de, komik. Galatasaray, Kocaelispor'a 2-5 yenilince kopan yaygara ortada. Vay efendim, Galatasaray nasıl 5 yer, en son Chelsea'den yemiş 5 sahasında. Lig sonuncusunun yaptıgına bak vs vs. Müthiş baskı kuruldu Gs yönetimi üzerinde. Maç biter bitmez SKIBBE ISTIFA EDIYOR HOHO haberleri. Ulan mal, Baros penaltıyı gole cevirse maç 3-3'e gelecek. Bitime de 7-8 dakika var. Belki berabere bitecek, belki o gazla Gs bir gol daha bulacak ya da yiyecek. Bilemeyiz. Ama futbol bu işte, o penaltıyı atsan maç gelecek, kaçırıyorsun 5 yiyiyorsun. Az da rastlansa futbolun güzelliği burda. Yok ama olmaz, Gs anadolu takımından nasıl 5 yer!1!1 Ha noldu, Skibbe gitti Efsane Bülent Korkmaz geldi. Ligde 5-2 yenildiğimiz Kocaeli maçında bile daha iyi oynamıştık Bülent'in lig maçlarına göre. Şimdi ne oldu? meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gerets, Lucescu falan keşke gelse... Ama Skibbe'ye katılmıyorum ben, tamam güzel ve kişilikli futbol oynatıyodu, buna laf yok. Ama GS'ye uygun futbol değildi oynattığı. Adam ezbere oynatıyordu takımı, oyunculara bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Skibbe'nin tek eksisi ilk kez yurtdışına çıkması ve bunu toy bir antrenörken yaşaması. Adam medya baskısını falan bir türlü kıramadı. Ezildi resmen. Terim'e, Kalli'ye kızıyoruz da bizim medya öyle adamlara layık. Yeri geldiğinde ağzının ortasına lafı koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Rewendor said: E R.Madrid'den önce ismi bile yoktu zaten t.direktörlük olarak, ne bekliyodunuz ki? Şimdi de 7 milyon euro falan istiyo adam işte 1 sene isim yaptı diye. said: Schuster was then appointed manager of Real Madrid on 9 July 2007. He was required to buy-out his existing contract with Getafe for €480,000, which he paid for out of his own pocket. He made a successful start with Real taking them to top of the La Liga standings. As manager beautiful football returned again to the Santiago Bernabeu stadium with Real Madrid having the strongest offence, not beaten at home from the start of the league and defeating their arch rival Barcelona at their home ground Camp Nou with a goal scored by Julio Baptista thus increasing their lead to seven points between them and the second place (Barcelona). The team also qualified to the second round of the UEFA Champions League leading their group which also contained Olympiacos, Werder Bremen and S.S. Lazio. He improved Real Madrid's style of play significantly. He managed to switch from the unattractive defensive football during the reign of Fabio Capello to fast paced, attacking football. After losing 2-1 to AS Roma in the second leg of the UEFA Champions League which meant the elimination of Real Madrid, many doubted that Schuster would continue to be Madrid's coach, but the club denied such allegations. On 4 May 2008, Schuster guided Real Madrid to their 31st title with 3 games to spare. On 18 May 2008, Schuster's Real Madrid achieved the highest point total (85 points) a record that was set by rivals Barcelona. He then went on to win the Spanish Super Cup. On 9 December 2008 Schuster stepped down[2] as manager after a 4-3 defeat to Sevilla FC, and speaking out publicly about his team standing no chance of beating Barcelona in the El Clásico derby match.[3] He was replaced by Juande Ramos, former Sevilla FC and Tottenham Hotspur coach. adam gayette iyi işler yapmış bundan önce köln ü düzeltti , getafeye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış vs... bence hamuru iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hamuru iyi olabilir evet, ama ben zaten başarısı yoktu demedim adı yoktu dedim. Köln'deyken Getafe'deyken ismini duyan var mıydı pek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar