Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

sanada 5 sene verdim işte.1 senede beşiktaş olsa

9 değil 8 yapayım.sanada 6 verelim

eğer o 15 sene lik istikrarı sağlayabilirsek bu olur.beşiktaş yada fenerin 15 sene takımı emanet edebilceği bi imparatoru yok malesef

eğer fatih terim gelirse böyle olur.ama tabi bilmiyorum geliyo mu gelmiomu yada kim gelcek

türkiye ligini tanıyan.avrupada da yeteri kadar kariyeri olan tek adam.gaz verme konusunda üstüne olmasada ben sadee adamın gaz vererek buralara geldiğini düşünmüyorum

fatih terim geldiği ilk sene şampiyon olamadı.sora 4 sene oldu.sora 1 sene daha geldi

6 da 4 yapmış yani.15 de 9 iyi yine
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatten sora kim gelirse gelsin yerli yabancı kalacagı en fazla 2 bilemedin 3 tür.ki 3. seneyi göremezler.

lucescuyu falan geçtim.suan bizim en kötü geretsle devam edio olmamız lazımdı.daha iyisini getirmiceksen elindekini göndermiceksin

fatih terim 2. gelişinde çok kötüydü evet.ama arifin göbekli ergünün falan bitik zamanlarıydı.getirdiği adamlarda patladı.lukunku falan

christianı ben çok severdim fifa da faln.anelkayla beraber oynuolardı sanırım.iyi topcuydu.revivo falan saçma sapan transferler yapmıstık.ama bence o zaman devam etmeliydi

cunku fatih terim lucescunun kadrosuyla devam etmiceği için fazla saçmaladı.ama devam etse oturturdu
Sosyal ağlarda paylaş

abi naaptınız hepsini birbirine karıştırmışsınız.Fatih Terim ilk geldiği sene yani 1996-1997 sezonunda takımı şampiyon yaptı sonra sırasıyla 97-98, 98-99, 99-2000 yıllarında da şampiyon yapıp 4 senelik seri yakaladı.Ayrıca 2. gelişi de 2002 -2003 sezonuydu yani 100.yıl değildi.100. yılda takımın başında Hagi vardı. Bu kadar hatırlatma yeter hadi dağılın şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

uefa yıda bize çakar aldırdı zaten.

tamam bende beğenmiyorum ama 1 olur 2 olur adam 4 yıl üst üste şampiyon oldu uefa yı aldı.şans şike diyip geçmek biraz saçma oluyor.

6-0 yenildiğimiz sezonda son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi verdik o saçma sapan kadroyla
Sosyal ağlarda paylaş

fanatik said:

AVRAM GRANT
Uzun süre Abramovich’in 1 numaralı adamı olan Avram Grant, menajer Ali Güven’le birlikte Polat Holding’e gelen bir başka isimdi. Polat’la bizzat görüştü, 2 saat futbol konuştular. Grant, Polat için, “Futbolu bu kadar bilen ve futbol felsefesi böylesine sağlam bir başkan daha görmedim” dedi. İsrailli olması sıkıntı yaratabilir diye görüşmeler askıya alındı.

ahahahahahhaa
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım elinize vicdanınıza koyunda söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek?

Biz 1 sezonda 27 penaltı verilmesine sizde şahit olduk.
Temdit penaltısı diye abuk bi kuralı ilk kez istanbulspor maçınızda ahmet çakarın düdüğüyle şahit olduk.
Arif in voleye kalkıp yere düşmesiyle penaltı olmasınıda sizde gördük
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...