Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sinad said: abi bi teknik direktör gs a niye gelir ki ? git irana daha iyi. anca fatih terim gelir zaten. ahaha sinad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Red said: fatih terim 15 sene dursa takımın başında en az 9 şampiyonluk görürüz Bunu öne sürerken heralde Bank Asya'yı düşündün? Komik duruma düşüyorsunuz bu cümlelerle sonra gelip fenerliler bize niye laf sokuyo diye ağlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sanada 5 sene verdim işte.1 senede beşiktaş olsa 9 değil 8 yapayım.sanada 6 verelim eğer o 15 sene lik istikrarı sağlayabilirsek bu olur.beşiktaş yada fenerin 15 sene takımı emanet edebilceği bi imparatoru yok malesef eğer fatih terim gelirse böyle olur.ama tabi bilmiyorum geliyo mu gelmiomu yada kim gelcek türkiye ligini tanıyan.avrupada da yeteri kadar kariyeri olan tek adam.gaz verme konusunda üstüne olmasada ben sadee adamın gaz vererek buralara geldiğini düşünmüyorum fatih terim geldiği ilk sene şampiyon olamadı.sora 4 sene oldu.sora 1 sene daha geldi 6 da 4 yapmış yani.15 de 9 iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Fatih Terim ilk sene şampiyon oldu bu arada...1996-1997'de geldi Terim ve sırasıyla 4 sene şampiyon oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benimde aklımda ilk sene olmadı die kalmıstı o zaman 5 te 4 yapmıs oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim bildiğimde ilk sene şampiyon olmadı. hatta yönetim onla devam kararı ile çok doğru bir hareket yapmıştı filan. hoş 2. geldiğinde 100. yıldı sanırsam. baya kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bi de lucescu yu kovup getirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu saatten sora kim gelirse gelsin yerli yabancı kalacagı en fazla 2 bilemedin 3 tür.ki 3. seneyi göremezler. lucescuyu falan geçtim.suan bizim en kötü geretsle devam edio olmamız lazımdı.daha iyisini getirmiceksen elindekini göndermiceksin fatih terim 2. gelişinde çok kötüydü evet.ama arifin göbekli ergünün falan bitik zamanlarıydı.getirdiği adamlarda patladı.lukunku falan christianı ben çok severdim fifa da faln.anelkayla beraber oynuolardı sanırım.iyi topcuydu.revivo falan saçma sapan transferler yapmıstık.ama bence o zaman devam etmeliydi cunku fatih terim lucescunun kadrosuyla devam etmiceği için fazla saçmaladı.ama devam etse oturturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İlk geldiğinde dört senenin dördünde de şampiyon olmuştu Fatih Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi naaptınız hepsini birbirine karıştırmışsınız.Fatih Terim ilk geldiği sene yani 1996-1997 sezonunda takımı şampiyon yaptı sonra sırasıyla 97-98, 98-99, 99-2000 yıllarında da şampiyon yapıp 4 senelik seri yakaladı.Ayrıca 2. gelişi de 2002 -2003 sezonuydu yani 100.yıl değildi.100. yılda takımın başında Hagi vardı. Bu kadar hatırlatma yeter hadi dağılın şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 alla alla.benim niye bilinçaltımda fatih terimin ilk geldiği sene şampiyon olamadı die var hatta yukarda biri yazmıs.fatih terimle devam etmemiz iyi oldu falan die açıklamalar hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İmparator ezeli rakibi karşısında 6 yiyip sezon sonuda gönderilense öyle imparator olmaz olsun. Ayrıca fatih terim in o 4 sene nasıl şampiyon olduğunuda biliyoruz. Vahap Beyaz, Ahmet Çakar lı teknik ekiple büyük başarılara imza attı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uefa yıda bize çakar aldırdı zaten. tamam bende beğenmiyorum ama 1 olur 2 olur adam 4 yıl üst üste şampiyon oldu uefa yı aldı.şans şike diyip geçmek biraz saçma oluyor. 6-0 yenildiğimiz sezonda son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi verdik o saçma sapan kadroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Burda yazmışlardı ya beşiktaşlı açıklaması avrupada nasıl başarılı olduğunuzu biliyoruz hakem satın alıyorsunuz falan diye... Klasik beşiktaşlı psikolojisi işte biz kazanınca temiz lig oldu tertemiz süper kaybedince kirli bu lig zaten şike şaibe vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ne 6 ymış be arkadaş. :D Terim gelsin, yine 4:5 ratio ile şampiyonluk oranı tuttursun, her sene Avrupa'da başarılı olalım ve Fener de bize 6 atsın. Razıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 başlık çok sempatik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya Terim ya Yanal http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Her-yol-Terim%27e-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1yor_4_HDetail_32_134969_1.htm ahahahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fanatik said: AVRAM GRANT Uzun süre Abramovich’in 1 numaralı adamı olan Avram Grant, menajer Ali Güven’le birlikte Polat Holding’e gelen bir başka isimdi. Polat’la bizzat görüştü, 2 saat futbol konuştular. Grant, Polat için, “Futbolu bu kadar bilen ve futbol felsefesi böylesine sağlam bir başkan daha görmedim” dedi. İsrailli olması sıkıntı yaratabilir diye görüşmeler askıya alındı. ahahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Arkadaşım elinize vicdanınıza koyunda söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek? Biz 1 sezonda 27 penaltı verilmesine sizde şahit olduk. Temdit penaltısı diye abuk bi kuralı ilk kez istanbulspor maçınızda ahmet çakarın düdüğüyle şahit olduk. Arif in voleye kalkıp yere düşmesiyle penaltı olmasınıda sizde gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 1 sezonda 27 penaltı mı ? şaka mı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sinad said: Arkadaşım elinize vicdanınıza koyun koydum. sinad said: söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek? 4 ünü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Beyaz yalanlar diyolar adına senide benide yiyorlar güzelim. Ergün gürsoy u fazla takip etmişsiniz zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sinad said: Arkadaşım elinize vicdanınıza koyunda söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek? Şunu söyleyen adam gelmesin yorum yapmasın futbol bölümüne. Futbol da izlemesin bi daha, başka hobi bulsun kendine, zaten anlamıyor boşa zaman kaybetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 anam! foruma aziz yıldırım hortladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar