Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call Of Juarez: Bound In Blood

Bone

Öne çıkan mesajlar

Thomasla 2 bölüm zorunlu oynadım onun dışında hepsini Ray ile tamamladım. Oyunun hikayesi gerçekten insanı içine çekiyor. İlk oyundan dolayı zaten Thomas'a uyuzdum o yüzden oynamadım Thomas ile :)

Uzun zamandır hikayesi bu kadar insanı içine çeken bir FPS oynamamıştım. İyi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Oyun güzel, bir western sever olarak iyi geldi ama hikayesi tırt olmuş abi. İki çizgi roman okusalar daha güzel hikaye çıkardı, oyun diye bu kadar sığ klişe olmak zorunda değildi.

Ha bi de gerçek silahlar koymak yerine super classic gun falan olmamış.

Ya oyunun aslında eleştirecek çok yanı var ama aynı zamanda oyunun potansiyeli de çok. İnşallah çok satar da daha iyisini yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ooo süper bir oyunmuş bu ya, 5 saattir başındayım kalkamadım ve Act 3'e kadar geldim. Tek zorlandığım şey duellolar oluyor hard modda olduğundan belki biraz kasıyorlar. Oyun COD havasında aksiyonu cutscenelerle zenginleştirmişler, bu oyundan fazla serbestlik beklemek yanlış olur sonuçta. Rockstar firması vahşi batıda geçen bir GTA türevi hazırlıyormuş bu arada ama PCye de çıkarmı bilinmez.
Thomasın altıpatları hızlı kurma muhabbetini sevmedim, Ray'e hızlı dolanlardan çift tabanca bir de kısa shotgun verince çok zevkli oluyor, ölümüne üstlerne koşuyorum kurşun yağdırarak. İlk oyunun öncesine gitmişler, bakalım 3. bir oyun olacak mı ve hayatlarının hangi dönemini anlatcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
up :D
bende şimdi bitirdim, hikaye biraz düz olsa da anlatımı çok güzel, ne olacağını tahmin ettiğiniz halde acaba ne olacak diye bekliyorsunuz :D

bende hep rayla oynadım çift silah hoşuma gitti, thomasın da oku güzeldi ama thomas'a mecbur olduğumda hep okla oynadım zaten

oyun da çok iyi değil ama iyi, sıkmadan oynatıyor kendini ama şidmi very hard'ta oynamam, bu arada yeni başlayacaklar normal açmasın fpslere biraz alışıklarsa çok kolay hard açsınlar.

son olarakta sormak istediğim bişi var.

şimdi bu 2.oyunda biz juarez'i öldürmüyormuyuz? juarezin base'sinin altında duel yapıp öldürmüyormuyuz adamı? nası 1.oyunda oluyor orayı anlamadım.
bide 1.oyunda thomas'ın olayı neydi nerde gözüküyordu?
bide hazinenin adı juarez'in hazinesi değilmiydi hatta çok çektiği için call of juarez demişler fln, bizim marissa'nın juarezi ile ne alaka?

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...