Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 birinci oyunda kanser edicek seviyede stealth manyakligi olmasa guzel oyun birincisi de. ama daha ilk bolumden abarti bi stealth manyakligi var oyunda. o bolumler bazen cidden bayabiliyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sonu beklediğim gibi olmadı ama genede film gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 fena değil yine de sonu. ben cok sevdim, cok kısa ama 2 gunde bitti. tekrar bitirmeyi dusunuyorum, farklı karakterlerle oynıcam bu sefer bolumleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben 2 haftada bitirdim azar azar oynayarak, sadece thomasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Thomasla 2 bölüm zorunlu oynadım onun dışında hepsini Ray ile tamamladım. Oyunun hikayesi gerçekten insanı içine çekiyor. İlk oyundan dolayı zaten Thomas'a uyuzdum o yüzden oynamadım Thomas ile :) Uzun zamandır hikayesi bu kadar insanı içine çeken bir FPS oynamamıştım. İyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ilk oyunu oynamadığım için tanımıyodum thoması :P ray in bullet time olayı ile elinde 2 silah varken ateş etme şekli bana ters geldi thomasla oynadım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ilk oyunu baştan oynıym dedim hikayeye otursun diye ama ikinciden sonra çok tırt geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dl ediyorum bakalım. videoları izledim, canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 birinci oyunu oynamadım ama bound in blood cidden mükemmel olmuş,bi solukta bitirdim xboxta. hep thomasla oynadım ben de. yalnz keşke şu serbest takılabilme olayını biraz daha geniş tutsalarmış,en azından daha çok wanted görevleri koysalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben sevmedim ya. dün oynadım, cocuk gibi anlatıyo sonra da oklarla gösteriyo gözüne gözüne sokuyor şunu yap buraya git falan. sonra bi de %64 isabet yok headshot istatistiğini görünce sildim.baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Oyunun single player'i güzel. Multisi ise müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 uzun zamandır bu kadar güzel bi fps görmemiştim. az vaktim olsun sarıcam oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ps3 te oynayan varmı.alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oyun güzel, bir western sever olarak iyi geldi ama hikayesi tırt olmuş abi. İki çizgi roman okusalar daha güzel hikaye çıkardı, oyun diye bu kadar sığ klişe olmak zorunda değildi. Ha bi de gerçek silahlar koymak yerine super classic gun falan olmamış. Ya oyunun aslında eleştirecek çok yanı var ama aynı zamanda oyunun potansiyeli de çok. İnşallah çok satar da daha iyisini yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Thomasla zorunlu olam bölüm dışında hep Rayle oynuyorum, bir karakterle oynayınca bişey kaçırılmış oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ooo süper bir oyunmuş bu ya, 5 saattir başındayım kalkamadım ve Act 3'e kadar geldim. Tek zorlandığım şey duellolar oluyor hard modda olduğundan belki biraz kasıyorlar. Oyun COD havasında aksiyonu cutscenelerle zenginleştirmişler, bu oyundan fazla serbestlik beklemek yanlış olur sonuçta. Rockstar firması vahşi batıda geçen bir GTA türevi hazırlıyormuş bu arada ama PCye de çıkarmı bilinmez. Thomasın altıpatları hızlı kurma muhabbetini sevmedim, Ray'e hızlı dolanlardan çift tabanca bir de kısa shotgun verince çok zevkli oluyor, ölümüne üstlerne koşuyorum kurşun yağdırarak. İlk oyunun öncesine gitmişler, bakalım 3. bir oyun olacak mı ve hayatlarının hangi dönemini anlatcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Multisi nasıl oluyor bunun? Çevirelim akşamları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 düellolarda zorlananlar düelloya gelince sensivity arttırın en sona getirin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kopyayla multi oynama şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 acayip eğlenceli bi oyun ama keşke silahların isimleri düzgün olsaydı çok çocuk olmuş =/ thomas ve bıçakları > herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bitti. oynadığım tek western fps oyunu olduğu için mantıken gereğinden fazla sevdim. (: online oynansa fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 up :D bende şimdi bitirdim, hikaye biraz düz olsa da anlatımı çok güzel, ne olacağını tahmin ettiğiniz halde acaba ne olacak diye bekliyorsunuz :D bende hep rayla oynadım çift silah hoşuma gitti, thomasın da oku güzeldi ama thomas'a mecbur olduğumda hep okla oynadım zaten oyun da çok iyi değil ama iyi, sıkmadan oynatıyor kendini ama şidmi very hard'ta oynamam, bu arada yeni başlayacaklar normal açmasın fpslere biraz alışıklarsa çok kolay hard açsınlar. son olarakta sormak istediğim bişi var. şimdi bu 2.oyunda biz juarez'i öldürmüyormuyuz? juarezin base'sinin altında duel yapıp öldürmüyormuyuz adamı? nası 1.oyunda oluyor orayı anlamadım. bide 1.oyunda thomas'ın olayı neydi nerde gözüküyordu? bide hazinenin adı juarez'in hazinesi değilmiydi hatta çok çektiği için call of juarez demişler fln, bizim marissa'nın juarezi ile ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 1. oyunda thoması oyunun başında öldürüyorlardı sanırım. Ray de yeminini bozup yeniden eline silah alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya bunun multisinde Pbuster yok ve çok hile oluyor diyolardı, steamden alsam hile falan yapabilirler mi yine de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyunun kendi koruması yoksa nereden alırsan al yaparlar, Steam'in VAC sadece Valve'un kendi oyunları ve birkaç anlaşmalı oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar