Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Channel Nº5 Reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kardeşim böyle şeylerle gelmeyin, yok böyle bi rahatlık. Yolda gördüğünüz hatuna arkadan yapışıp omzunu boynunu koklayın bakim nolacak :D

Ayrıca Channel'e 2 çift sözümüz var:

Mesaj tarihi:
Reklamları dizi gibi seyretmek böyle bir şey herhalde. Sokakta gördüğümüz hatuna arkadan yaklaşırsak nolur falan :) Süper yorumlar valla. Yarın öbür gün binaların üzerinde supermanle örümcek adamı da aramaya başlarsınız artık :D.
Mesaj tarihi:
Espiriyi, ironiyi anla(ya)mayan nesil beni çok üzüyo en çok. Hani çok çaba ya da zeka gerektirmesin, yorumun espiri olduğunu herkes anlayabilsin, ipucu olsun diye en sırıtanından smiley koyduk, ama yetmemiş yine de sanırım :(
Mesaj tarihi:
Ama olmamış ki o kadar kur yaptınız birbirinizi bulamadınız falan sonra çat diye buluşup öpüşmek nedir öyle? Haydarpaşayı uçuşan martıları falan yapmışsın ama mantıklı bi senaryo yazamamışsın arkadaş diyor, uzaktan 9 yakından 6 veriyoruz.
Mesaj tarihi:
Ne zalak bir konusu var bu reklamin. Sadece çekimler güzel. Bana gelseler, gel barfümünün reklamini böyle yapalim deseler saplagi yapistiririm valla. Yok iste bi kadin ve bir adam, tren, koklasiyorlar. Hadi ordan. Bir de isin ilginc yani sadece tek erkek etkilendi hahahah. Bunun simitcisi var, fortcusu var, mendil saticisi, yan kesicisi var, onlar da koklasalardi biraz hatunu. Ayrica kadin bütün reklam boyunca kendini kokladi sanki gözleriyle. Bana mi öyle geldi yoksa, bilemiyorum. Bir de trende cibil cibil serilmis yataga gece. Pencereyi acio sabahlikla felan. Yandan apaciler kosucuklar sandim.
Mesaj tarihi:
en güzel kısmı martılarmış reklamın.

bence gayet de güzelmiş, audrey'e sevgimden de beğendim de, onun dışında da konusundan ne bekliyorsunuz ki reklam yani.
  • Yeni Oluştur...