ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ambalaj güzel, site güzel, promosyon güzel, reklam ortalama üstü. Renk kullanımı muazzam ama. http://www.youtube.com/watch?v=ch08Lt1Beo4 Siteye de bakınız: http://www.chaneln5.com/en-us/#/the-film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 vay anasını haydarpaşanın yuvarlağında buluştular asd. güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Oryantalizm rüzgarına kapılıcaktım nerdeyse o derece. Enteresan bir vurgu ne klasik ne de modern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Vaaay güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Oley Türkiye'yi modern göstermişler yihuu (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kadın arkasını dönüp bakmadı bile. ben bile sarılabilirmişim arkadan sinsi sinsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben amasını çözemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 "reklam, promosyonu ve ambalajı kadar güzel değil; ama renk kullanımı güzel" anlamındaydı o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hee hehe bende ön yargı ile izledim, aha kesin bişey olcak laf sokuyorlar gene bize diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 türkiyede çok tehlikeli öyle arkadan yanaşana izin vermek filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 çocuk becerıksız trende bitirmeliydi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Kardeşim böyle şeylerle gelmeyin, yok böyle bi rahatlık. Yolda gördüğünüz hatuna arkadan yapışıp omzunu boynunu koklayın bakim nolacak :D Ayrıca Channel'e 2 çift sözümüz var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Reklamları dizi gibi seyretmek böyle bir şey herhalde. Sokakta gördüğümüz hatuna arkadan yaklaşırsak nolur falan :) Süper yorumlar valla. Yarın öbür gün binaların üzerinde supermanle örümcek adamı da aramaya başlarsınız artık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Espiriyi, ironiyi anla(ya)mayan nesil beni çok üzüyo en çok. Hani çok çaba ya da zeka gerektirmesin, yorumun espiri olduğunu herkes anlayabilsin, ipucu olsun diye en sırıtanından smiley koyduk, ama yetmemiş yine de sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 renk + makyaj efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben de güzelim şehri mexico city/manila'ya döndürdük diye üzüldüm valla seyrederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 NE KADAR SAÇMA BİR REKLAM ARKADAN YAKLAŞTI ÖPTÜ. GERÇEK OLABİLİR Mİ SANKİ. [joker]e ithafen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ama olmamış ki o kadar kur yaptınız birbirinizi bulamadınız falan sonra çat diye buluşup öpüşmek nedir öyle? Haydarpaşayı uçuşan martıları falan yapmışsın ama mantıklı bi senaryo yazamamışsın arkadaş diyor, uzaktan 9 yakından 6 veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 oha süper lan herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ne zalak bir konusu var bu reklamin. Sadece çekimler güzel. Bana gelseler, gel barfümünün reklamini böyle yapalim deseler saplagi yapistiririm valla. Yok iste bi kadin ve bir adam, tren, koklasiyorlar. Hadi ordan. Bir de isin ilginc yani sadece tek erkek etkilendi hahahah. Bunun simitcisi var, fortcusu var, mendil saticisi, yan kesicisi var, onlar da koklasalardi biraz hatunu. Ayrica kadin bütün reklam boyunca kendini kokladi sanki gözleriyle. Bana mi öyle geldi yoksa, bilemiyorum. Bir de trende cibil cibil serilmis yataga gece. Pencereyi acio sabahlikla felan. Yandan apaciler kosucuklar sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 O kadın cıbıl cıbıl yattığı şekliyle bi gece de Sirkeci-Halkalı hattında yatsın hazır istanbula gelmişken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 audrey tautou güzel diye sevdim ben reklamı, ama konusu saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hahahahahaha off kirei'ninki çok güzel yorumdu, şunu eklemek istiyorum pope'un sponsorluğunda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 en güzel kısmı martılarmış reklamın. bence gayet de güzelmiş, audrey'e sevgimden de beğendim de, onun dışında da konusundan ne bekliyorsunuz ki reklam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adam konulu çekmiş hikayeli filan napalıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar