Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=844295&title=turk-gonullulere-seslendi-beni-de-sizden-biri-kabul-edin McKennitt, kürsüde, bütün salona seslenerek yaptığı bu konuşmanın ayrıntılarını açıklarken de Fethullah Gülen Hocaefendi'ye övgü dolu sözler yöneltti. Fethullah Gülen'in sevgi, şefkat ve karşısındakini olduğu gibi kabul etmek gibi çok kritik pusula noktalarına sahip olduğunu vurgulayan sanatçı şunları söyledi: "Sayın Gülen'in fikirleri ile kişisel olarak yakından ilgileniyorum. Onun hayatımızda tatbik etmemizi istediği söylemlerinden ve çalışmalarından çok etkilendim. Ben de hareketi desteklemeyi çok isterim." Loreena benim için bitmiştir, eğer doğruysa.
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fetocan aşmış ya. senegalden bir arkadaşım var mesela o adam bile tanıyor fetoyu kitaplarını okumus falan aynı görüşleri paylaşıyorum çok kral adam diyor sdfsd. da böyle düsünmesi normaldir sanırım adam çocuğu senegalde okutmus kıbrısa getirmis altına ev çekmiş sdfs
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://www.marmarahaber.net/upload/Image/20008/ekim/26.10.2008/fethullah_gulen.jpg
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Oh be Loreena abla da sonunda doğru yolu buldu. Gates of Istanbul v2 bekliyoruz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: WHERE IS YOUR GOD NOW??'! sdfasd neymiş bu fetocan be. doğru yolu bulmamız lazım kardeşlerim. oo gates of istanbul dedin de bi dinleyeyim yau.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Adam amaerikaya başkan seçilecek yakında.Fetonun önlenemez yükselişi.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Tenekeadam said: Adam amaerikaya başkan seçilecek yakında.Fetonun önlenemez yükselişi. harbi öyle bişi olsa garip olur.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dasaaa said: neo opus dei opus dei'yi geçti adam, martius nauticus olacak yakında :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lallalarilülaralalala diye şarkı söyleyen karı değil miydi bu? sevmezdim zaten, seveni de sevmezdim.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Aslında yaptıgı kotu bırsey yok adamın Fetocu butun tanıdıklarım cok iyi niyetli muhterem insanlar,kimseye zararları olmayan hatta faydaya yönelik çalışan ters bişi oldumu etliye sütlüye karışmayan tipler. Adam aslında Templar kafa. Herkesi kendi istediğim gibi yaparsam,herkes mükemmel bir uyum içinde olursa kimse kimseye kötülük yapmaz tarzı var. Bu açıdan beğenesim var adamı. Beyin yıkıyor tabi, ama yıkanan beyinler gayet temiz kalpli insanlar oluyor yaw
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gg harbi,adam direk militan yetiştirecek yakında bunlardan, Fetocuların birbirine zararı yok ama dışarıdakilere bakış açışı bile,o zihin hareketleriyle adamları eritirler ... Fetocudan hayır gelmez abi bunu bilin asdf FEM dershanelerine gittiğim dönemlerde bunu öğrendim fazlasıyla
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 valla sokaklarda misyonerlerin cirit attığı dönemde pek adamın yaptığını eleştirmek gelmiyor içimden.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 FEM dersanesine gittiğim dönemde ( 1998 ) soru bankalarının arka kapağında şöyle yazıyordu: "Biz sistemin üstündeyiz, ve onun da üstünde" ( Men in Black'deki repliğe sözde gönderme ) Köy Enstüleri'nin kapatıma yıldönümünde lütfedip bir kelime yazmamaları da zaamnla dikkatimi çekmiştir, tıpkı Kubilay'ın şehit edilmesinin yıl dönümünde "Derviş Vahdeti'nin dinle alakası yoktu, Şeriat da zaten dinimizde olan bir terim. Yanlış anlamalarla yıllardır halkın beynini yıkadılar bla bla" dışında birşey yazmamaları yada Şeyh Sait isyanının bu ülkeye kaybettirdiklerinden hiç bahsetmedikleri gibi. Derbi yorumlarında bile sözü kanırta kanırta Bediüzzaman (!?) efendinin laflarına alıntı yapmaya getirmeleri gibi. Okullarındaki 9-10 yaşlarındaki çocuklara çok gerekliymiş gibi "Coca Cola içip Filistin'e kurşun sıkma" yada Coca Cola'da çıkan böcekler" konulu dersler vermeleri gibi. Bir dinim var çok şükür. Ama bu ve benzeri olaylardan ötürü baya zamandan bu yana sevmem feto ve random libo$ları. Kimse neden sevmememe şaşırmasın. @suark http://forum.paticik.com/read.php?11,3979990 http://forum.paticik.com/read.php?13,3206081,page=1
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 BonePART said: bu kari keltti hane lan kelt dedik bağrımıza bastık. haber doğruysa ben de silerim.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Aratınca haberin detayları sadece zaman,vakit ve türevi haber sayfalarında gözüküyor,ben mi bulamadım ki?
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mskennet diyince adamın teki sandım açtım baktım googleda ahahaha şaşıracak bir şey yok. adamlar görüşleri doğrutulsunda herkesi destekliyorlar. :S amerikadan çıkan akımları pek takmam bu yüzden. kullanılabilirler her türlü
Öne çıkan mesajlar