Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 futbol bilgime laf etmiş bir de, nerd rage sux pes oynamıyorum canım ben, maç izleyerek yorum yapıyorum. Ronaldo'nun kaç tane maradonavari golünü gördün, messi'nin kaç tane? maradona da yavaştı zamanında pardon, sadece tekniği vardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2010da messiyle ronaldoyu kıyaslayanları görmek neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben şaka olsun diye açmıştım topiği. hala ronalde mu diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ronaldo demiyorum. Ben messi nin daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum.. Ama Ronaldoda ondan çok daha az kötü ve bazı özellikleri daha üstün.. Messi kaçtane 35 metreden gol atmış ronaldo her sezon 5-6 tane atıyor geçen sene şampiyonlar liginde attığı golü hatırlayın porto ya flndı galiba bakmaya üşendim şimdi.. Messi ye yavaş demiyorum. Zaten modern futbolda kimse yavaş olamaz. Ama messi ye yavaş diyen taş olur. Misal Walcott messiden yavaşmı sizce? Ronaldonun maradonavari golü yoktur belki ama ceza sahası yayında biranda depara başlayıp 3 metrede yanındaki adama 50 cm fark atıp şut çekip gol attığı çok olmuştur. Buda nedir hızdır haa messi ne yapıyor orda söyle bir yana çekip çakıyor zaten gol oluyor. Messi yavaş demiyorum. Ryan giggs in gençlik yıllarından 1-2 video izleyin diyorum. Top nasıl sürülür diye messi bile öyle süremiyor topu. Messi > all diyorum zaten ben.. Hatta burda çılgınca savunanda benim ama her futbolcunun diğerine göre üstün olduğu özellik vardır onu belirtmek istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o dediğin olay hızlanma, bir nevi çeviklik. hız ise farklı bir olay. neyse bence messi daha hızlı, bir gün çııp yarışırlarsa görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Esas messi daha çevik, ronaldo daha hızlı. Accelerationları aynı desen bile, ki değil, ronaldonun pace bariz daha yüksek. Bi de hiç takım değiştirmemiş olması avantaj messi için. Ronaldo'nun kariyerinde 2 sene direk çöp, uyum sıkıntısı yüzünden. Ha bence Premier Lig'den asla gitmemeliydi. Manchester'da kalsaydı burada messi fanboiları üzülecekti işte ama halamın da şeyi olsa diyebilirsiniz saygı duyarım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Abi tabii ki farklı oyuncular,ben de bu karşılaştırmalar da şunu anlamıyorum abi Ronaldo da iyi ama siz Messi'yi daha sempatik olduğu için seviyorsunuz.. Yok abi,adam takır takır oynuyor işte,şu anda dünyanın en iyi futbolcusu net,buna itirazı olan var mı? Elbetteki farklılıkarı olacak,e ikisini de tutup tek kale maç yaptıramayacağımıza göre,ki zaten mantıksız,şu andaki performanslarına/istatistiklerine/etkilerine bakmak yeterli,Barça'nın daha iyi takım olması benim için pek anlam ifade etmiyor,Messi'nin yaptıklarını izleyince,kaldı ki Ronaldo'da çatladıkkapısporda oynamıyor yani..Messi'yi Barça yaratmışsa,Ronaldo'yu da Manu yarattı.. Ama dediğiniz gibi sistemler oyuncuyu yıldız yapar,Barcelona zaten gelenekleri ve oyun kültürü gereği belli yıldız olan adamları bir nevi über yapıyor,geçmişte Ronaldo,Ronaldinho örnekleri mevcut,ama Messi daha bir farklı duruyor,herkes bunun farkında,böyle gelip geçici bir şey değil,her gün daha iyiye gidiyor,ve Messi'nin Ronaldo'dan 2 yaş küçük olduğunu söylememe gerek yok heralde.. Maradona'da belki Ronaldo'nun yaptıklarını yapamazdı,ama daha büyük oyuncu olduğunu kabul ederiz değil mi?Çünkü neden bu tarz adamlar çok daha nadir oluyor,iyi şut çeken hızlı güçlü adam yine çıkabilir de,Messi'nin attığı golleri atabilen adam işte 20-30 yılda bir çıkıyor... Maradona'da kalkıp 30 metreden şut çekmezdi ama işte bir İngiltereye attığı gol kimsenin hafızasından çıkmıyor,eh Messinin gollerinin de pek farkı yok ondan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ronaldo nun fiziksel özellikleri messi den daha iyi.Boyu yapısı hızı falan ama o oyunu messi gibi oynayan yoktur.Ronaldo hızıyla koşuyor gücüyle ittiriyor falan ama messi topa söz geçiriyor resmen.Futbol oynamıyor futbol yapıyor adam sanki.İzlerken oha çok hızlı falan demiyoruz ki zaten ona.Ronaldo ya ben diyorum oha adam baya hızlı ya da yuh kimi ittirdi öyle falan diye.Ha attığı çalımlarda güzel ama messi abi.Adam topla dans ediyor etrafındakileri de sabit işaret levhaları gibi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Akhlaur said: Ronaldo nun fiziksel özellikleri messi den daha iyi.Boyu yapısı hızı falan ama o oyunu messi gibi oynayan yoktur.Ronaldo hızıyla koşuyor gücüyle ittiriyor falan ama messi topa söz geçiriyor resmen.Futbol oynamıyor futbol yapıyor adam sanki.İzlerken oha çok hızlı falan demiyoruz ki zaten ona.Ronaldo ya ben diyorum oha adam baya hızlı ya da yuh kimi ittirdi öyle falan diye.Ha attığı çalımlarda güzel ama messi abi.Adam topla dans ediyor etrafındakileri de sabit işaret levhaları gibi geçiyor. +1500 aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ronaldo seneye patlıycak.ingilterede 40 gol atan adam ispanyada 100 gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bir de adam zaten şuan çok iyi bir performans sergiliyor ilk senesinde olmasına rağmen. Golleri döşüyor yine.. Messi bu sene normalüstü bir performans sergiliyor bu da herkesi kötü ya da yetersiz gibi gösteriyor :D Ronaldo'yu tek başına değerlendirirsek o da başarılı bence. Messi istediği gibi rahatça insiyatif-sorumluluk alabiliyor Barcelona'da..Ronaldo bunu yapamaz bu sene.Bakalım ilerleyen senelerde neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Eusebio'ya kaleci diyen adam surda topcu karsilastirip, futbol yorumu yapiyor, yonetim de buna izin veriyor. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 top sürme dedin mi orda tek adam tanırım Kaka. kaka toplu > messi + ronaldo topsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 shipitducy said: Eusebio'ya kaleci diyen adam surda topcu karsilastirip, futbol yorumu yapiyor, yonetim de buna izin veriyor. =[ Abi yanlış hatırladım ne var bunda? Amma abarttınız yani.. Portekiz'in çeyrek finalde mi yarı finalde mi ne penaltılarla elediği maçta kaleciyle Eusebio konuşuyodu, "o da efsane bi kaleciydi" gibi duymuşum izlerken. İşte ordan aklımda kalmış affedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Değişik açılardan Kaka nın Messinin eline verişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bu arada Messi ve Maradona'nın herkesi geçip attığı gollerden bahsedilmiş de o zaman Oktay Derelioğlu da ilk üçe girmeli (:P) Ne adamdı lan çok severdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet oktay belçikaya o golü atarken koşmuyor yalnız dikkat edersen =) defans önünde lapır lapır dökülüyo. buna rağmen milli takım tarihinin en güzel gollerinden biridir. takdir ederim. olay messi ve maradona'nın hızı. ronaldo böyle gol atmadı diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oktayın attıgı gol tamamen tesaduf.olaganustu bir yetenek sergilemiyor orda.ki ztn oktay diyince akla gelen başka birşey yok haginin rapid wiene attıgı gol mesela.adamın belini kırması topu aşırtması falan klas fışkırıyor ayrıac ronaldo nun maradona gibi gol atmasımı lazım.herifin hayvani golu var birsürü.messinin maradonayla kıyaslanmasının sebebi arjantinli olması.messi ingilliz olsaydı maradona ile kıyaslanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Evet ben de Red'in dediklerini diyorum işte. Kıyaslanma sebebi milliyeti ve ayrıca yani hakkaten herkesi geçip gol atan mı sadece iyi futbolcu oluyo? Ronaldo'nun da messi kadar mükemmel golleri var bir sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Holy said: evet oktay belçikaya o golü atarken koşmuyor yalnız dikkat edersen =) defans önünde lapır lapır dökülüyo. buna rağmen milli takım tarihinin en güzel gollerinden biridir. takdir ederim. olay messi ve maradona'nın hızı. ronaldo böyle gol atmadı diyorum ben de. ronaldo o gollerden 3-4 tane attı sen kacırmıssın büyük ihtimalle hatta bi tanesi ntvspor el clasico reklamında karsı kale arkası kamerasından gosteriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ryan giggs daha iyi hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 messi ve ronaldo olmasi gereken takimlarda oynuyor, simdi sole, ronaldo real e messinin barca ya kazandirdigi paradan cok daha fazla kazandiriyor, buda real in isine geliyor. is konusunda ise, messi isini daha iyi yapiyor, takiminin kazanmasi icin oynuyor, ronaldo isin daha cok sovunda taraftarda onu izliyor. simdi aerostupos gezegeninden bir uzayli gelse ve her ikisinide izlese derki; ronaldoyu izlerken daha cok zevk aldim, ama messi daha iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ntv sporu izleyemeyen adam ve yurt dışında olan kişi nereden nasıl izleyecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Bu arada Messi ve Maradona'nın herkesi geçip attığı gollerden bahsedilmiş de o zaman Oktay Derelioğlu da ilk üçe girmeli (:P) yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 E oha orada dalga geçtiğimi anlamaya yetemediysen sana yazık. Bi de hareketli hareketli dil çıkaran smiley var yani. Harbi yazık. Zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar