GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ekonometri ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://caglayanpvc.com/resimler/ekonometre.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kitana said: geç, ben 21 yaşımda fakülteden mevzun oluyorum.bi 4 yil daha okuman gerek gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 GEd said: Ekonometri ne ya http://iibf.marmara.edu.tr/index.php?sayfa=125&bolum=2 Okutulan dersler bunlar, gerçi eskiden daha çok ders vardı da seçmelileri arttırıp insanların kendilerini daha çok özelleştirebilmesini sağladılar. Muhasebe almak zorunda değil öğrenciler artık. (gerçi temel bilgi gerekiyor yine) Öngörü yapıyoruz çoook basitçe. İktisat + matematik + istatistik bir arada gibi birşey. Bir de o linkteki dersler hakkıyla veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gergecim gel seni orduya alalım: tıktık gerçi US vatandaşı olmak gerek ama orduya katılcam dersen zırt diye yaparlar diye düşünüyorum :p ahanda maaşlar: aylık mı bunlar? oha? en kısa süreli sözleşmeyi imzalarsın, bitince wer elini washington :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aylik degil yillik onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Neye niyet, neye kısmet. Tıp olmadı. Ama kendi okuluma geri dönmektense Bilkent Hukuk'a girip baba mesleğini devam ettirmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 DiadanLocke said: aylik degil yillik onlar. yıllıksa çok az abi, aylıktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 GERGE said: Neye niyet, neye kısmet. Tıp olmadı. Ama kendi okuluma geri dönmektense Bilkent Hukuk'a girip baba mesleğini devam ettirmeye karar verdim. Eski bölümünden her açıdan daha iyi bölüm, hem sana katacakları açısından hemde gelecekde maddi kaygılar açısından. İyi tercih. Umarım severek okursun, ama bakdın sarmıyor sevemiyorsun - çünkü meslek olarak bu işi yapacaksan okumayı, araştırmayı çok sevmen lazım hayat boyu devam edecek eğitimin - bırakmanıda tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hukuk u tercih ettiysen WELCOME TO THE HELL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 seneye nisanda okulu bırakıyorum hep tıp okumak istiyordum diye başlık açmazsan sıkıntı yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sinad said: Ünide ilk senemdi hiç istemeye istemeye gitmiştim okula.İstemediğim bölüm istemediğim bir üniversite şehir hergün gözlerim dolu gidiyordum okula. İlk derslerden biriydi edebiyat hocası girmişti sınıfa hayallerinizi ertelemeyin onlar için savaşın bulunduğunuz yerden memnun değilseniz çok geç değil bu kapıdan çıkıp hayalleriniz için savaşın demişti. Derste o kapıdan çıkan bir tek ben vardım. geri geldim o ayrı fdsfs :p Fakat şimdi hayalime farklı bir yoldan ulaşıcam.Çoğu arkadaşım durumu kabullenmişken ben şimdi farklı yoldan hayalim için savaşıyorum başarmamada az kaldı. En iyisini yapmışsın. aaaabii asfhuashaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tıpla hukuk =S tıp isteyip hukuğa girmek =S birbirinden alakasız iki bölüm resmen.. Ama yine de iyi etmişsin bence. İktisattan her türlü 10 kat iyidir yani. Ayrıca bilkent hukuk 10 numara bölüm. Türkiyenin en iyi hukuk fakültesi olduğunu düşünüyorum ben. Umarım mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gilean said: seneye nisanda okulu bırakıyorum hep tıp okumak istiyordum diye başlık açmazsan sıkıntı yok sdf ahahahaha aaaabiiii koptum burda :D gerge, hayirli olsun hoca.. gule gule kullan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Seele said: zengin. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 SodomVsGomore said: hukuk u tercih ettiysen WELCOME TO THE HELL! abilerin evinde bi fıkra duyduydum o aklıma geldi: -Cennetle cehennem arasında anlaşmazlık olmuş, mahkeme kurmuşlar cehennem kazanmış. -Neden? -Bütün avukatlar cehennemdeymiş. sdafsdagf. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 xunn said: Seele said: zengin. /thread /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 okulu bırakman çok güzel olmuş da yeniden okula başlaman pek hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evden dışarı çıkıp yan apartmandaki komşuya mı girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Oce4n said: SodomVsGomore said: hukuk u tercih ettiysen WELCOME TO THE HELL! abilerin evinde bi fıkra duyduydum o aklıma geldi: -Cennetle cehennem arasında anlaşmazlık olmuş, mahkeme kurmuşlar cehennem kazanmış. -Neden? -Bütün avukatlar cehennemdeymiş. sdafsdagf. öf. "abilerin" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam cemaatçi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Oce4n said: -Cennetle cehennem arasında anlaşmazlık olmuş, mahkeme kurmuşlar cehennem kazanmış. -Neden? -Bütün avukatlar cehennemdeymiş. sdafsdagf. öf. Sonrasında cennetle cehennem arasında köprü yapmaya karar vermişler.Cehennem tarafında çalışmalar başlamış, köprünün kendi taraflarını bütirmişler cennet tarafında çivi çakılmamış.Cehennemdekiler "neden başlamadınız" diye sorunca "başlayacaz da bu tarafta hiç müteahhit bulamadık" cevabını almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar