Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu bırakıyorum

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GEd said:

Ekonometri ne ya

http://iibf.marmara.edu.tr/index.php?sayfa=125&bolum=2

Okutulan dersler bunlar, gerçi eskiden daha çok ders vardı da seçmelileri arttırıp insanların kendilerini daha çok özelleştirebilmesini sağladılar. Muhasebe almak zorunda değil öğrenciler artık. (gerçi temel bilgi gerekiyor yine)

Öngörü yapıyoruz çoook basitçe. İktisat + matematik + istatistik bir arada gibi birşey. Bir de o linkteki dersler hakkıyla veriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
GERGE said:

Neye niyet, neye kısmet. Tıp olmadı. Ama kendi okuluma geri dönmektense Bilkent Hukuk'a girip baba mesleğini devam ettirmeye karar verdim.

Eski bölümünden her açıdan daha iyi bölüm, hem sana katacakları açısından hemde gelecekde maddi kaygılar açısından. İyi tercih.

Umarım severek okursun, ama bakdın sarmıyor sevemiyorsun - çünkü meslek olarak bu işi yapacaksan okumayı, araştırmayı çok sevmen lazım hayat boyu devam edecek eğitimin - bırakmanıda tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Ünide ilk senemdi hiç istemeye istemeye gitmiştim okula.İstemediğim bölüm istemediğim bir üniversite şehir
hergün gözlerim dolu gidiyordum okula.

İlk derslerden biriydi edebiyat hocası girmişti sınıfa hayallerinizi ertelemeyin onlar için savaşın bulunduğunuz yerden memnun değilseniz çok geç değil bu kapıdan çıkıp hayalleriniz için savaşın demişti.

Derste o kapıdan çıkan bir tek ben vardım.

geri geldim o ayrı fdsfs :p

Fakat şimdi hayalime farklı bir yoldan ulaşıcam.Çoğu arkadaşım durumu kabullenmişken ben şimdi farklı yoldan hayalim için savaşıyorum başarmamada az kaldı.

En iyisini yapmışsın.

aaaabii asfhuashaf :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

-Cennetle cehennem arasında anlaşmazlık olmuş, mahkeme kurmuşlar cehennem kazanmış.
-Neden?
-Bütün avukatlar cehennemdeymiş.

sdafsdagf. öf.

Sonrasında cennetle cehennem arasında köprü yapmaya karar vermişler.Cehennem tarafında çalışmalar başlamış, köprünün kendi taraflarını bütirmişler cennet tarafında çivi çakılmamış.Cehennemdekiler "neden başlamadınız" diye sorunca "başlayacaz da bu tarafta hiç müteahhit bulamadık" cevabını almışlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...