Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Flash Haber!!!! said: Tıbı kazanamayan öğrenci seppuku yaptı. Hükümet anime'lerin Türkiye'de yasaklanması gerekip gerekmeyeceğini tartışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 doktorlar 50sinde bile deli gibi 24 saat çalışıyor şaka gibi maaşa (devletteyse tabii), 3. dünya ülkesi olmasak tamam ama türkiyede doktorluk kendine zarar başkalarına yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Famy said: zarekd said: Kusura bakma da 3-4 farklı meslek planı olan adam kararsızdır. Kararsız adamdan da hiç bir şey olmaz. Bir şeyi bırakıyorsan bari bir hedefin olsun karar ver. Tıp olmazsa, bilgisayar o olmazsa konservatuvar ???? O da olmazsa mevcut bölüme devam. 4 ü de sıfır alaka bölümler. Sen okulu filan bırakma aynen devam et. +111111111111111111111111111 yalnız zarekd haklı gerçekten. hani tıp olmazsa dişçilik bir nebze kabul edilebilir alakalı bir alternatif te, tıp olmazsa bilgisayar olmazsa konservatuar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 alternatif okey de. zarekd haklı yine. yani sen ilk yazdığında "hep hayalimde doktorluk vardı, gidip iktisada girdim. pişmanım" demişsin. gelen mesajlar da; "madem doktorluk hayalin, dene şansını. ilerde kafanı kemirmesin." türünde. doğru da. ama tıp olmazsa, cs, o olmazsa konservatuar? cidden pek alakasız. bence de iktisat bölümünde devam et. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hacı vazgeç moda tasarımcısı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 meslekler biraz alakasız olmakla beraber okulu dondurarak sınava girmenı tavsiye ederim.aksi halde hep içinde kalır,hep bir keşken olmasından iyidir bence.. ps:iktisat iyi bölümdür,iktisat candır.fakat bir cenk hoca vardır ki ingilizce iktisatta adamı nefret ettirir iktisattan da ingilizceden de herşeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kermit said: belli bi süre sonra eğer sevdiğin şeyi yapamıyosan eğer .ike .ike derler ya oduruma düşüp iktisat da olur esnafda olursun torbacıda. Eğer çoluk çocuk sahibi değil , sadece kendinden yükümlüysen farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gaza gelmeyin ve bölümünüzü bitirin. hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 benimde ilk okula girdiğimde hazırlıkta bırakıyım dedim aile karsı cıktı bırakamadım, 5 sene cektı uzerınden 22 yasıma geldım mezun oluyorum 1 aya makine mühendisi olaraktan hala emin değilim mesleğimi yapıp yapmayacağımdan. Ama ben genel olarak kararsız bir insanım bu yüzden olabılır kafamdakı sorular filan. Neyse hiç birşey için geç değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Silphatos said: doktorlar 50sinde bile deli gibi 24 saat çalışıyor şaka gibi maaşa (devletteyse tabii), 3. dünya ülkesi olmasak tamam ama türkiyede doktorluk kendine zarar başkalarına yarar Ben gördüğümü bilirim, devlet hastanesinde çalışan ~3 yıllık doktor sıfır lebiderya daire ve altına peşin para opel insignia alabiliosa kazanıoki alıo. ben de 2 yıllık mühendisim daha ev alamadım ıncık cıncık uğraşıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ha bayrıca bahsettiğim olayda muayenehane de yok . direk hastaneden kazanılan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 uzman ve üstü doktorlar özel hastanelerden, bide operatörlerse deliler gibi para kazanabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bir arkadaşım aynen yaptı; bilgisayar mühendisliği kazandı veya başka bir mühendislikti tam emin değilim. 1 sene okudu ne kendi zevk aldı ne notları düzgün geldi. Oturdu, çalıştı ÖSS'ye tekrar girdi ve İstanbul Tıp kazandı; şu anda bölüm birincisi ve daha önemlisi hayatından memnun. Yeri geldi mi zevkle anlatıyor yaptığı işi, bundan büyük keyif de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gaz budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=egLKx49fAfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 AHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ahahahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ARDETH! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=931_gM5rfcU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fede said: http://www.youtube.com/watch?v=egLKx49fAfQ ahahah ardeth lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fede said: ahahahah kadir inanıra bak Atom fiziği diyişe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahahah ediz hun da bilim sevdalısı yeşilçam oyuncuları kervanına katılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 GERGE said: Doktor olmak hep hayalimdi işte, diyorum ki şimdi, eğer hayallerim için savaşmazsam hayatım ne hale gelir? Daha 21 yaşıma geçen ay girdim, daha geç değil, değil mi? Fikrinizi söyleyin; daha geç değil, değil mi? 10 sayfa olmuş gerçi ama bir iki birşey yazayım. şu an 2. sınıfta okuyan 83'lü arkadaşlarım var. düşün adam 26 yaşına gelmiş, bizim bazı 82'li hocalarımız var, bu daha öğrencilik yapıyor. esasında hiç birşey için geç değil. bir de şu var, benim de doktor olmak hep hayalimdi. hatta ankara üniversitesine girmek istiyordum. birşeyi çok isteyince oluyor, ankara üniversitesi'ne girdim. ancak ordaki hocalar resmen hayattan ve tıptan soğuttular beni. en sonunda ayrılıp doğu akdeniz'e geçtim. şunu gördüm, hangi bölümde okursan oku, o bölümdeki hocalar iyi niyetli, bilgili ve yardımsever olması lazım. ayrıca hayaller kadar, pratikte yapmaktan hoşlandığın birşeyler yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ee neye karar verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar